נחמונת קטנה

נחמונת קטנה

long time אתמול, אחרי שהכתה בי כברק חד ההבנה שאם אני לא אזיז את ישבני המתרחב (שעושה בשבועיים האחרונים משחק כסאות בין כיסא בעבודה לבין כיסא בבי"ח), ואתנייד החוצה, ההרשמה לחצי בעין גדי תתפוגג כליל. ועל כן- גייסתי קצת זמן ובעיקר - כוחות שמעל הנפש ורצתי! מחוף גורדון לאיצטדיון האתלטיקה היקר של הדר יוסף. לקח לי שעתיים, במהלכם פיזור הנפש הביא לנפילה אחת אחרי 20 ד (קללות, בדיקה מהירה של ציפורן בוהן שהשחירה מיד והמשך ריצה), וכן לקרסול מעוקם אחרי שעה וחצי (קללות באמת קשות, בדיקה מהירה שאפשר להמשיך, ובכי על כל מה שאפשר תוך כדי). כמה טוב היה פשוט לכבות אורות ולתת לריצה לנחם
כמה טוב להיות אני, ולהיות בריאה
(טפו טפו מלח מים שום שמיר) כמה טוב למי שיודע/ת לעשות מסלול בשוונג מאפ כדי לבדוק כמה רצה. הקדשתי לזה 5 ד תסכול וזנחתי, כי כל פעם הגעתי לסך ק"מ לא הגיוני. איזו מוגבלות

הלוך ושוב או כיוון אחד?

חוף גורדון עד גשר הלבבות - כ-4 ק"מ. גשר הלבבות עד אצטדיון האתלטיקה - 6 ק"מ. כפול שתיים = 20 ק"מ. מצטערת לשמוע שהתרסקת. לא נעים. העיקר שאת בסדר. ואכן
לא רוצה לשאול שאלות חטטניות, אבל אני מאחלת החלמה מהירה למי שמאושפז בביה"ח. והצלחה רבה לך!! לילה טוב. דנה

לא אני המצאתי

אני לא זוכרת מי התחיל לכנות אותו כך, נדמה לי מישהו בפורום איילות, ופשוט אימצתי את השם. המדובר בגשר מברזל שמחורץ לסירוגין בלבבות ובמגיני-דוד, על שתי גדות הירקון. הוא נמצא כמאה מטר צפונית-מערבית לגשר של רחוב איבן גבירול. הוא סמוך לביתי ומשם אני לרוב מתחילה את הריצות שלי, לכן הוא נקודת ציון שהוזכרה באומדן המרחקים שסיפקתי לך.

../images/Emo23.gif אימצתי בחום

מעולם לא שמתי לב שבכלל יש עליו עיטורים, אני אתבונן בפעם הבאה. אלוהי הפרטים הקטנים, תודה. משום מה בחישוב שלי יצא לי שני ק"מ פחות, מה גם שלא נראה לי שרצתי בקצב 6. נו, שויין.

בואי לרוץ איתי!

נראה לי שאנחנו פחות או יותר באותו קצב, ונוכל לקטר ביחד על דורבנים, פלנטרים ועוד.

הכי בכיף ../images/Emo6.gif

אין כמו להשוות למי יש דורבן יותר גדול.. אבל אני איטית יותר ממה שאת חושבת ובלחץ שאאט אותך. אני פונה לדסקס את העניין במסרים.

מור שלז

New member
החלמה מהירה לך ולקרובים לך../images/Emo24.gif

מתחברת כל כך למה שכתבת "לכבות אורות ולתת לריצה לנחם", כל כך נכון! שמחה שהצלחת לעשות את זה אתמול תודה שהזכרת לכולנו כאן, מה חשוב, וכמה טוב פשוט להיות אנחנו, ולהיות בריאות. החלמה מהירה והרבה כוחות נשמע שאת עוברת תקופה לא פשוטה בכלל מחזקת אותך מכאן
מור

תמר י ע

New member
יופי שאת חוזרת

איך בקלילות את עושה 20K. מהרגע שפגשתי אותך זיהיתי את הדרייב שלך. מצטרפת לאיחולי הבריאות לך ולקרובים לך. מחבקת ומחזקת אותך וירטואלית.

טוב לראות אותך פה../images/Emo13.gif

אין על ריצה כשקשה ורוצים קצת להתנתק. החלמה מהירה ותחזיקי מעמד

יש ימים כאלה

מתוך השורות עולה אם אני קוראת נכון שקשה עכשיו, במקום אחר ומשמעותי יותר מהקשיים הקטנים של כולנו ביום יום. את אמרת ומור חזרה על התודה על יום יום פשוט ורגיל, כמה קשה לפעמים לזכור את זה דוקא ברגעים קשים. מכל האנרגיות שרצות פה - מקווה שאת מרגישה את החום והחיבוק השקט שזורם אליך זהיר ועדין אבל מאוד דואג. אז לפעמים המטרה בלקום וצאת לרוץ לא תהיה הריצה או הטריאתלון הבא אלא פשוט למצוא רגע של שקט, או רגע כמו שכתבת של לבכות "על כל מה שאפשר תוך כדי" לבד בלי לחשוב איך ישפיע ועל מי. קצת גמיש הספורט הזה שלנו כשהוא בא בטוב ונכון כל אחת מוצאת בו מה שהיא צריכה באותו רגע. אז רק לאחל שכמה שיותר מהר ובנסיבות הכי טובות תוכלי להתגבר על שוונגמאפ - בעיקר כי זה בטח יעיד שגם היתר משתפר. איילת

../images/Emo24.gif

כל פעם מרגש לגלות כמה אהבה וחום יש כאן, כאלו שממיסים גם צינית קטנה כמוני. המון תודה לכולכן, אני מחזירה חיבוק רחב לכולכן. איזה בית מקסים הקמתן כאן.

למעלה