נחמד

נחמד../images/Emo13.gif../images/Emo15.gif

*מועתק מפורום אוונסנס (846) שהעתיקו מפורום דיימונז (1116
) שהעתיקו מ...* מי הכי סטלן בפורום? מי מלכת הפורום? מי מלך הפורום? מי הכי חמוד בפורום? מי הכי חמודה בפורום? מי הכי פעיל בפורום? מי הכי יעילה בפורום? מי הכי תורם בפורום? מי הכי תורמת בפורום? מי הכי מצחיק בפורום? מי הכי מצחיקה בפורום? תהנו

אניאני../images/Emo15.gif

הממ היה קשה
: מי הכי סטלן בפורום?מאיה
מי מלכת הפורום?הילה
מי מלך הפורום?אלן...סתם נו אודי
מי הכי חמוד בפורום?אודי
מי הכי חמודה בפורום?הווו קשה מידי
כולם חמודים
תסלחו לי אני יודעת שזו תשובה מציקה
מי הכי פעיל בפורום?חה אני והילה
מי הכי יעילה בפורום?שו
מי הכי תורם בפורום?כולם מי הכי תורמת בפורום?כנ"ל מי הכי מצחיק בפורום?בן למרות שהוא כבר לא רושם
מי הכי מצחיקה בפורום?ענבל, הילה...

I n n u e n d o

New member
אוי עשינו בפורום תשוקות גם../images/Emo3.gif

הכי סטלן: לא יודעת מלכת הפורום: תפוז אנשים מלך הפורום: דה..אלן ריקמן
מי הכי חמוד בפורום:תפוז אנשים מי הכי פעיל בפורום:עדי
מי הכי יעילה בפורום:אני
מי הכי תורם בפורום:תפוז אנשים מי הכי מצחיק בפורום:לאדעת הכי מצחיקה:לא יודעת

GothicAngel

New member
אווו..../images/Emo13.gif../images/Emo29.gif

מי הכי סטלן בפורום? מיכל, וסוף סוף היא למדה איך להגות את זה
מי מלכת הפורום?הילה, עדי מי מלך הפורום?אודי מי הכי חמוד בפורום? כולםםםם, עפרות עליכם
מי הכי חמודה בפורום?כנ"ל מי הכי פעיל בפורום?עדי מי הכי יעילה בפורום? המממ..? מי הכי תורם בפורום?אודי מי הכי תורמת בפורום?עדי מי הכי מצחיק בפורום?בן
מי הכי מצחיקה בפורום?מאיה

משעשע משהו....../images/Emo54.gif

להבהרה- לא קראתי תשובות של אחרים לפני שעניתי, אז נא לא לבוא בהאשמות אח"כ...
מי הכי סטלן בפורום? אני....
מי מלכת הפורום?אני
טוב, הילה גם בסדר... מי מלך הפורום?
בן.
מי הכי חמוד בפורום?
מי הכי חמודה בפורום?הנכדה שלי,עדי! מי הכי פעיל בפורום?נטע, בעיקר בשטויות שלא קשורות לפורום
מי הכי יעילה בפורום?אני, מה הייתם עושים בלי הסיכומיישן? מי הכי תורם בפורום?אפריל. היא אמנם לא כותבת הרבה, אבל כשהיא כן טורחת, אז היא אכן תורמת לנו... מי הכי מצחיק בפורום?דאאאא......אני
וגם אודי למען האמת די משעשע מה זהו?

שניש

New member
נממממ...../images/Emo56.gif

בעיה קטנטנה. אני לא כל כך מכירה אתכם..לצערי
אז,אני אענה את זה לפי שחקני קולנוע\זמרים וכו'... מי הכי סטלן- אנה ניקול סמית. מי המלכה- אנג'לינה ג'ולי. מי מלך-ג'וני דפ. מי הכי חמוד- איאן מקליין. הוא כזה זקן מקומט. מי הכי חמודה- דרו בארימור. מי הכי פעיל -בריאן קיני? (הכי גאים שיש
|נמס||נמס|
|מזילריר| מי הכי יעילה- בריטני. היא מליחה להגעיל אותי כל פעם מחדש. אני מניחה שזה סוג של יעילות. מי הכי תורם- בונו. מה
הוא נורא כזה- אנחנו-אוהבים-את-העולם-בואו-נחבק-עצים-כל-היום
מי הכי תורמת- סוזן סרנדון. היא נורא -אנחנו-פעילים-פוליטיים-ונאסרים-סתם-בשביל-הכיף-בואו-נהרוג-את-הנשיא-ווהו
מי הכי מצחיק -יו גרנט. הוא נורא...חריף. (אוך.מה זה היה?) מי הכי מצחיקה- אני אומרת...הבלונדינית ממת לצעוק

למעלה