נחמד לדעת...

נחמד לדעת...

טוב, רק רציתי להגיד לכולכם... ביי שלום... היה נעים להכיר (או אולי בעצם לא...) אני עוזבת את תל"ם אני בטוחה שכולכם עכשיו שמחים.... אז ביי... ענת נ.ב אל תדאג רועי... גם אף פעם לא החשבתי אותך כחבר שלי....

נ.ב...

מעניין שכשכל אחד אחר כותב את מה שאני אומרת אתם שותקים... אבל ברגע שזאת אני תוקפים אותי... הממ.... אולי תחשבו קצת... (למרות שנראה לי שאני יודעת למה... אז תתגברו ותתבגרו כבר...) באהבה, (או אולי לא...) ענת

לאלויס

אם אני כ"כ לא מעניינת אותך אז למה אתהמגיב להכל...?? ומי אתה ביכלל? ענת

אלויס....

מי אתה חושב שאתה...? פחדן, זה מה שאתה !! נותן לעצמך זכות לרדת פה חופשי על ענת, ורק שתדע שהצידוד הזה ברועי לא ייתן לך כלום. חתיכת יצור, תפסיק כבר לפגוע בה, להביך אותה, ולהגיד כל מה שאתה חושב. אתה מרשה לעצמך להגיד כל מה שעולה בדעתך, כשאתה מסתתר מאחורי שם של אידיוט. אם באת לפורום כדי לרדת עליה, כדאי שתחזור אחורנית, כי ההתנהגות שלך מאוד לא במקום. אין לך ביסוס למה שאתה אומר, ואתה לא מפסיק לסתור את עצמך, כי אם ענת באמת לא הייתה מעניינת אותך, לא היית מגיב באטרף לכל הודעה שהיא כותבת. הלוואי וידעת כמה אתה יצור. וחוץ מזה, שיהיה לך חג שמח.

G יוני

New member
הצעה לסדר היום....

נכון שזה מוזר שזה בא ממני אבל, אני חושב שצריך להחליט שמעכשיו הכניסה לפורום תהיה אך ורק דרך השם המקורי של כל חניך\מדריך\רכז. למרות שאני הכי מזוהה עם שימוש בשמות קש, אני חושב שזה ממש הורס את הפורום (הצתה מאוחרת)...אז מעכשיו רק שמות מקורים.... גלעד: קיימת איזושהי מערכת שיכולה לאפשר כניסה רק לאנשים מזוהים? לענת: את הולכת לחטוף ממני כאלה מכות... את תסעי לניו יורק חבולה ופצועה... מה זאת אומרת אני עוזבת...? תגידי לי את רוצה בעיטה בראש?!?!? לאלויס: לא כדאי לך לפגוש אותי בסימטה חשוכה...(גם כי לא תראה אותי וגם כי אני אראה כמה דברים שלימדו שחברי הערבים לימדו אותי ב- seeds) צוות טכני שולט...

Uri Meir

New member
אני בעד

אני חושב שכולנו צריכים להיות עצמנו ולא להתחבא מאחודי ניקים. אני גם חושב יונתן שלהגיד שלמדת משהו על מכות מערבים (גם אם זה נכון), לא תורם לתפיסה לא סטריאוטיפית שלהם. חג שמח, אורי

Uri Meir

New member
חמודי

אפשר לקרוא גם את מה שאני כתבתי בתור הומור, יא שמאלני.

למעלה