נחמד , לא??

nas20

New member
נחמד , לא??

היום התחלתי קורס בצריפין והייתי די מבואס כי אחרי הכל - ללמוד? בצבא? וחוצמזה הרגשתי די בודד וגלמוד... פתאום ראיתי מישהו די מוכר לי ולא הייתי בטוח כן.. זה היה שי גבסו(לא שאני כזה מעריץ שלו ואת האמת לא ממש התלהבתי ממנו?)!!!! זה היה די מפתיע וכל הערסים צחקו עליו" גבסו גבסו " ושרו לו כל מיני שירים מ"כוכב נולד " .. והמסכן ניסה להתחמק הוא הסתובב לידינו משהו כמו 3 שעות והיה די מצחיק בבה"ד... תוך שעה השתפר לי המצב רוח... אין ספק שהיה מרתק..

elninyo

New member
../images/Emo19.gifנחמד, ומרתק...../images/Emo50.gif

בראשית אאחל לך בהצלחה, בהתחלה זה מבאס(
עיברית נכונה,צ"ל מבאעס, לא ילך? נסדר לך עוד קורס...דיר באלאק)ובסך הכל הינך רוכש ידע ודעת שלא יסולאו בפז, כך שאם תחליט חלילה לחתום קבע, קורס זה לא יזיק בהמשך. השעות הראשונות במקום חדש בצבא, הן כפי שתארת, אך תוך זמן קצר ביותר, רוכשים חברים חדשים וסאחבאקים, שנדבקים לכל החיים, ולא יורדים עם פנטסטיק, רק בישראל... nas20 הינך במזל אריה, אף בני שהשתחרר היום לשניכם מגיע מזל טוב והצלחה בהמשך הדרך, ולכולם לכולם, גם לשי גבסו
גאמני שת'חררתי היום...

emmy5

New member
../images/Emo19.gifהצלחה בחיים האזרחים לבנך../images/Emo24.gif

הצלחה והרבה בריאות ,מזל וכל טוב להורים ולבן המתחיל את החיים האזרחי

|למה?למה אתם עצובים היום? אהה דייג?

ראשית לכל גיוס קל ושיפשוף נעים לכל המתגייסים! ושחרור קל והתאזרחות נעימה למרות שהיא קשה בימינו לכל המשתחררים! אז מאחלת מזל טוב לכולםםם

מכתבה של אמא../images/Emo24.gif

ביצוע: חוה אלברשטיין מילים: נתן אלתרמן לחן: שמואל פרשקו שלום לך ילדי שלום מאמא את מכתבך קיבלתי בני הטוב ולו ידעת מה שמחה בו אמא היית קצת יותר מרבה לכתוב ושוב אני חובשת משקפיים ושבה בו לקרוא גם לשנן חבל רק שכהו קצת העיניים והדמעה קצת מפריעה גם כן אתה כותב לי שקיבלת סרט ושלרב סמל אתה מתאים אינני מבינה מה זאת אומרת אך אם זה טוב אשלח לך סרטים סרטים לך שולחת אמא בחבילה אותם אשימה צמח וגדל רב סמל אבל זכור את אמא גם קצת ריבה הכנסתי פנימה מתפוזים הכינה אמא שתאכל רב סמל ואת הצלוחיות תשיב לאמא חשוב נא גם על זאת גם על היתר אצלנו כבר קריר הים סוער שלא תצא להתקפה בלי סוודר בחורף בני צריך להיזהר ואם בשבי טנקים יש לקחת אל תעשה את זה בבת אחת אל תתאמץ לסחוב שני טנקים יחד מוטב תסחב אותם אחד אחד אתם שם מתקדמים לפי הלוח אבל אני אתן לך תכנית קצת תתקדם ילדי וקצת תנוח וכשתנוח תתקדם שנית תוכנית לך שולחת אמא בחבילה אותה אשימה אל נא אל רב סמל אל תלעג לאמא לא פעם אל לבי אשימה בעריסה צרחת פנימה וגדל רב סמל ועכשיו עכשיו לועג לאמא ואם באיזו נקודה נידחת תקיף את האויב בהצלחה תקיף אותו עם מישהו ביחד ואל תקיף אותו בעצמך תפסתם שם את השטב הגנרלי אבל ילדי הקשיבה לדברי מוטב אל תתנפל על גנרלים תתפוס דיביזיית חיילים ודי לא אאריך יותר אני שותקת אבל את זאת ילדי אזכיר לך שאם תתפוס איזו עמדה סטרטגית תתלה מיד פתקה שהיא שלך שלום לך ילדי מאמא לבה לך הומה בה פנימה אם תוכל רב סמל כתוב יותר לאמא ואל תשכח ולב תשימה שגם צלוחית ריבה יש פנימה שתאכל רב סמל ותשוב תשוב בריא לאמא

princess lis

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo19.gifולבן הדייג../images/Emo50.gif../images/Emo24.gif

ערב טוב לכולם

elninyo

New member
../images/Emo19.gifתודה לכן חברות../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

הגענו ליום שבו משרתים במילואים עד גיל 40, מי יתן ונזכה לראות את היום בו ילדינו/נכדינו מתגייסים לחודש בלבד, וימשיכו לצאת ולהתאוורר לגואה, ד.אמריקה...לשכוח מהשרות החודשי
ריקדו את השלום
מילים: דורי בן זאב/לחן: יגאל בשן חלמתי לי חלום שהנה בא שלום ריקדו חלום קטן שלי אולי תרקוד איתי ריקדו נגנו אותו חזק החזיקו יד ביד ריקדו השמש במזרח אף פעם לא תברח ריקדו שלום, שלום ש שלום, שלום שלום שלי שלום, שלום ש שלום אולי תרקוד אתי שלום יונות שלום עפות והן לא מתעייפות יונה קטנה שלי את רוקדת רק איתי ריקדו תראו את המדבר נשכח מהעבר ריקדו תביאו לי שלום ושום דבר במקום ריקדו שלום, שלום ש...

נולדתי לשלום../images/Emo140.gif

ביצוע: עוזי חיטמן מילים ולחן: עוזי חיטמן אני נולדתי אל המנגינות ואל השירים של כל המדינות נולדתי ללשון וגם למקום למעט להמון שיושיט יד לשלום. אני נולדתי לשלום שרק יגיע אני נולדתי לשלום שרק יבוא אני נולדתי לשלום שרק יופיע אני רוצה אני רוצה להיות כבר בו. אני נולדתי אל החלום ובו אני רואה שיבוא השלום נולדתי לרצון ולאמונה שהנה הוא יבוא אחרי שלושים שנה. אני נולדתי לשלום שרק יגיע... נולדתי לאומה ולה שנים אלפיים שמורה לה אדמה ולה חלקת שמיים והיא רואה צופה הנה עולה היום וזו שעה יפה זוהי שעת שלום. אני נולדתי לשלום שרק יגיע...

למעלה