נחמד לא?

Raul Madrid

New member
נחמד לא?

בעונה הראשונה.... C:\Documents and Settings\Raz\My Documents\My Pictures\CM\manaco_form.jpg

JRM

New member
די קל, לא?

כן. כולה ליגה צרפתית, בחיאת, זה הליגה הכי קלה במנג´ר... בכל מקרה יפה לך...

Raul Madrid

New member
מתנגד בכל תוקף!

זה בכלל לא קל..! דווקא כמעט ירדתי לקראת המחזורים האחרונים ואל תשחק אותה תותח.

קיר קמט

New member
נחמד :)

אגב, אצלי - אני עם NK DINAMO (דינמו זאגרב, בקיצור נמרץ.) בליגה הקרואטית, התחלתי עם מינוס 2 וחצי מליון והוא עוד גדל במליון וחצי בלי שהבאתי אף שחקן !! רק השאלות... וזה כל כך מעצבן כי לא קונים ממני שחקנים בכסף... הגיל הממוצע של שחקנים בקבוצה שלי הוא בערך 21.46 (הוא היה ככה בתחילת העונה , נראה לי שהוא עוד ירד מאז).. בכל אופן 20 מחזורים הייתי בלי הפסד... הדחתי את מכבי חיפה מגביע אופ"א :) ואחריי זה עפתי בגלל ששוערים אצלי נוטים לקבל פיק ברכיים ברגעים מכריעים... והקטע הכי מרגיז אני מחזור 22 עם הפסד בודד בליגה ועדיין , רק נקודה פור מהמקום השני ! (שהיא הקבוצה שלקחה את האליפות עונה קודם לכן , היידוק ספליט...) אגב, יש כמה כשרונות ענקיים בליגה הזו.. בעיקר התקפית...

JRM

New member
אין על ניקו קראנג´קר

או איך שלא רושמים ת´שם שלו בעיברית Niko Kranjcar שחקן אדייירר בערך בעונה 3-4 נהיה תותח על צעיר לאללה

owen007

New member
הוא מתחיל בגיל 15 אם אני לא טועה...

הוא מתחיל בגיל 15 לא? וזה מוזר נראה לי כשהוא בן 17-19 הוא יותר טוב מאשר בגיל 23-25 גם אצלכם זה ככה?

JRM

New member
אולי זה תלוי באיזה ליגה בוחרים?

כי לליגות שונות יש תאריכי פתיחה שונים ולכן המשחק מתחיל בזמן שונה, אולי התאריך ליגה שלו פשוט נמצא איפושהו שם באמצע...

קיר קמט

New member
קוראים קראנצ´ר..

אני זוכר כי שנה שעברה הם שיחקו נגד מכבי תל אביב ודווקא דיברו עליו הרבה :) ואני יודע שאחריי שלוש ארבע עונות הוא נהיה תותח פשוט מעניין אותי מה קרה לו ב2010...

JRM

New member
אני אדווח לך

עוד 5 עונות :) כרגע עם ווסטהאם, עוד חודש 2006... שלחתי סקאוטים בתחילת עונת 2003 לכל רחבי מזרח אירופה ואחד מהם דיווח עליו...במשך עונה שלמה ניסיתי להביא אותו למרות שלא הכרתי אותו אבל ראיתי שהוא פשוט בעל ציונים אדירים לגילו (זה היה 19 אז)... לאחר נטישתו של פאולר הבוגד הכלב המסומם (אני שיקמתי לך את הקריירה!!! כלב!!!! תירקב!!!) הייתי נואש לחלוץ והצלחתי להביא אותו בבוסמן... הילד הרשים במשחקי האימון עם 4 שערים ב2 משחקים אבל בליגה הוא קצת מתקשה...נכון לעכשיו, אמצע עונת 05/06, זו הסטטיסטיקה בצמרת הפריימר ליג וליגת האלופות פתח ב5 משחקים בבוגרם, נכנס כמחליף בעוד 5. כבש 5 שערים, בישל 4, 3 פעמים איש המשחק. ממוצע 7.65. הוא נראה כמו חלוץ-עם-הפנים-לשער קלאסי, והיו לו כבר מעל ל25 הופעות במדי הנבחרת הלאומית האוסטרית בגיל 18 (!). אבל אני מצפה ממנו ליותר, הרבה יותר, ואם הוא לא יהיה כפול טוב ממה שהוא עכשיו עוד 3 עונות אני זורק אותו לכלבים :)

owen007

New member
אם אתה יכול...

תעלה בבקשה תמונה של הציונים, כי ראיתי תמונה שלו מתחת המשחק ותמונה שלו בגיל 23 והוא ירד כ"כ בציונים... בעיקר ביכולת הגבה, בעיטות חופשיות כדורי רוחב ודריבלינג.

JRM

New member
כן אני יכול

הנה לך... אגב בינתיים אני די מרוצה אבל ציפיתי לקצת יותר אחרי שבעונה קודמת הוא כבש בדינאמו 26 שערים ב40 משחקים אבל אני די מרוצה, הוא כובש הרבה בזירה האירופית

למעלה