נחל שרף

yossef100

New member
נס המים במדבר

הימים ימים ראשונים של הקיץ והמראה מזכיר את החורף היפה שחלף

התרחצתם?

אם כן איך המים מבחינת קור וג'יפה? תוכל תת הסבר על המסלול - נקודת התחלה וסיום והיכן השארתם את כלי הרכב?

yossef100

New member
המים נעימים ואינם מגו'יפים

את הרכב השארנו בכניסה לנחל באזור השבילים של אזור הכרייה (לא בטוח שזה ממולץ)

yossef100

New member
עוד מבט אל היופי הזה בתחילת הקיץ

התמונות מסוף השבוע החולף yossef100

batam1

New member
איזה יופי

לא חשבתי שישארו מים בגבים ביוני. לא היה חם מדי?

dafi0

New member
מנהלות

עדיין לא נתת מספיק פרטים: נ.צ התחלה,אמצע וסוף......פרט יותר בבקשה!

yossef100

New member
קשה לי

בגלל שהות זמנית בגולה הדוויה המפות אינן לידי למסור נ.צ מדוייק הנחל נמצא כארבעה ק"מ דרום מערבית להר צין . מסלול אפשרי כפי שנדמה לי הוזכר כאן הוא נחל שרף ונחל חגור המעוק עם הגב המלא נמצא כ 2 ק"מ מהכניסה לנחל שרף בשביל הירוק המסומן בשטח חנייה אפשרית באזור המפעל או בשטח הכרייה עצמו אני מניח שזה מצריך תיאום sorry

saar32

New member
ספר לנו על המנהלות

איפה התחלתם? איך הגעתם? רכב? רגל? איפה סיימתם? כמה זמן? לוגיסטיקה? תודה סער

yossef100

New member
ברכב

כאמור הגענו לילה קודם רכובים ברכבי שטח אותם השארנו בפתח הנחל בעקרון המסלול אינו מעגלי וממשיכים במסלול הירוק העולה מעל המעוק זה האזור המדובר במאבק שניהלנו "חצבה היא לא מחצבה" והכרייה הייתה אמורה להתבצע באזור הזה כלומר אילו יכולות להיות גם תמונות פרידה אם המאבק לא יסתיים בהצלחה מלאה בסופו (המפעלים עדיין מנסים לערער על ההחלטה ). נדמה לי שבעת הזאת מתאים להגיע ברכב דרך המפעל לחנות ללכת אל הגבים והמעוק ולחזור. למפעל יש תכונה לסגור את השער בלילה אולם יש דרכים חלופיות שהבדואיים הכשירו YosseF

batam1

New member
אפשר לבצע מסלול מעגלי

לעלות בנחל חגור, על שביל ישראל ולרדת בנחל שרף. במידה ומבצעים עם אופניים ניתן להשאיר את הרכב במפעל אורון

על אחת מהשיטות הללו ראיתי לפני 3 חודשים

משהוא שנראה כמטו קן ישן של עוזנייה, נראה לכם סביר ?

למעלה