נחל ערוגות

• פותח הנושא חז
  • פורסם בתאריך

חז

New member
נחל ערוגות

האם נחל ערוגות הוא מקום סביר לעבור בו ב-dr?

roadruner

New member
חציית נחל ערוגות

אפשר לעבור גם עם סופר-טנרה אבל בשביל זה צריך להיות פטרהנסל ...
וברצינות: חציית נחל ערוגות עליון היא קשה : מדובר בירידה(ועליה אחריה) ארוכות, תלולות, עם מדרגות משמעותיות באמצע והרבה דרדרת (אין אחיזה) אז אם אתה לא מנוסה מספיק, מומלץ לקחת את הנתיב העוקף, ואם אתה מתעקש, לוודא שיהיו איתך עוד אנשים שיעזרו לך להרים את האופנוע אחרי שתיפול (וזה יקרה הרבה ...)
בהצלחה בכל מקרה.

שמעוןXR

New member
מסכים מאד

ראיתי שועלי שטח ותיקים שאמרו(בפרצוף אדום מחום במצב התייבשות מתקדם)לאחר המעבר שם:"יש מקומות שאתה רוצה להיות בהם רק פעם אחת בחיים". מוקדש לחגי.......

אתה מוכן לענות בנייד ?

ובהחלט בוודאי וכמובן כל הרוכבים הירושלמים חזרו למדבר ובגדול התחילו לסמן במרקרים את הנתיבים הקרובים לרשות ולהוריד אגזוזים מרעישים שלא יזהו אותם מרחוק בחיי שאני מתגעגע

תאמין לי ש...

בעודי למעלה במחשב, שמעתיך הרגע מצלצל שם למטה, ופשוט לא... לא... לא... לא ב___ שלי לרדת קומה. סבלנות. מקלחת (בזהירות). ואני בדרך למטה לבירה בלגית צוננת. תוכל לתפוס אותי שן בעוד 20 דקות +- ככה זה בגילי...

STIVENZ 426

New member
בדוק את המייל של פולגז ידידי..

ואמור מה דעתך על המצורף לאותו מייל. סטיב

MexMex

New member
תגיד לי, מה זה צריך להיות? ../images/Emo46.gif

מה זה המחירים האלו? לפני מע"מ, אחרי מע"מ, עם מע"מ, בלי מע"מ.... מה, לכולם יש חישוביות בבית???

STIVENZ 426

New member
תגיד לי , אבא רע שכמותך..

אפילו לפרגן לבן שלך אתה לא יכול? אגב, עוד 3 דקות תדפוק מישהי על דלת ביתך, זוהי עובדת סוציאלית מהאגודה לזכויות הילד. אני בן מתמרד.. המחירים הוצאו מחשבוניות ששמרתי מהטיפולים, ובחלק מהמקומות עשו לי (א)הנחה של כמה וכמה אחוזים, אז ממש לא היה לי כח להתחיל לחשב מע"מ וכו´.. מה גם שזה לא רלוונטי כי עוד 4 ימים המע"מ עולה ל 18%.. שא ברכה אבא, ואל תתכחש, ספר לעובדת הסוציאלית הכל...
סטיב בנך יחידך.

תגיד מקס שאלה שסיקרה אותי בנוגע

אליך אתה גולש מהבית או מאינטרנט קפה במכסיקו ? כמה עולה שם לגלוש ? האם זה קו רגיל או מהיר ?

MexMex

New member
בוא נעשה חושבים יחדיו...

אני כותב בעברית, הרבה ומהר - משמע אני משתמש במקלדת עברית. עכשיו... האם נראה לך כי אני מסתובב עם מקלדת עברית תחת בית השחי, ועובר בין קפה-אינטרנטיים למיניהם? לא... משמע - אני גולש מהבית. מחירים? מודם כבלים (בחיבור קבוע, 15KB לשנייה [Download]), כ30 דולר מנוי + 15 דולר השכרת המודם (שאפשר לקנות ב120 דולר ולהפטר מההשכרה). ולחלק היותר מעניין: למה, לכל הרוחות, מחירי האינטרנט במקסיקו כל כך מעסיקים אותך? אני ממש חייב לדעת... סופשבוע מעולה לכולם אדיוס

אההה??? הסתקרנת אה ?../images/Emo13.gif

סתם עלה לי רעיון ומה לגבי פונטים בעברית ? התקנת מערכת הפעלה בעברית או שהכנסת פונטים ? ורק כדי שחליל לא יתעצבן עלי שזה לא קשור לאופנועי שטח אז..הכי טוב WR426 !!!

MexMex

New member
מה הרעיון?

מערכת הפעלה חלונות XP תומך בכל פונט שתתקין, וכך אין שום בעייה. חלק ניכר מהמיילים שני שולח (ומקבל) בענייני עבודה הם בעברית, אז זה ממש נחוץ לי... ורק כדי שחליל לא יתעצבן עלי (אבל הדובון כן?) - ק.ט.מ שווה הרבה יותר מWR...
אדיוס

STIVENZ 426

New member
מריח לי פה משהו חשוד...

אני נכנס להתקלח.. כנראה באמת הגיע הזמן..

MexMex

New member
מעדיף במייל, לא אוהב את המסרים האלו

כל כך... מוכל להתפשר על CRF.... אדיוס

STIVENZ 426

New member
תגיד לי דוב דובון...

יש מצב לעצירה לקפה מחר? תהיה בקשר בנייד, ביתי פתוח לפניכם תמיד.. סטיב

למעלה