נחליאלי

הצופה.

New member
נחליאלי

יהודי נוצרי והונגרי הולכים ברחוב במהירות 30 קמ"ש מהודו יוצאים באותה שעה מאות סיקים לחפש את פרח הלוטוס והשאלה הנשאלת היא למה??

נעמי 1

New member
רגע... שאני אבין...

אתה מתכוון למה הסקים יוצאים לחפש את הלוטוס דווקא כשיהודי נוצרי והונגרי הולכים ברחוב במהירות 30 קמ"ש? או לחילופין... אם היהודי הנוצרי וההונגרי לא היו הולכים ברחוב במהירות 30 קמ"ש אז גם הסיקים לא היו יוצאים לחפש את פרח הלוטוס? דרך אגב... עוד יש לך סיכוי... קארטר... מגדל הבוטנים מלואיזינה זוכה השנה בפרס נובל לשלום. נעמי

לא

הוא מתכוון שאם קראת את השיר שהוא כתב היום תדעי את התשובה :) מחריבה ולא תוציאי ממני יותר מילה על השיר

הולכים מהר החבר´ה האלה.......

כנראה ממהרים לחפש מישהו או שיש להם כוונה לשלשל ואין להם איפוא...והמלון רחוק........

גילית.

New member
מזכיר את השאלה בחשבון"2 רכבות יצאו

חשבון אף פעם לא היה הצד החזק אצלי, במיוחד כשהמורה היתה מתחילה לשאול על הרכבות שיוצאות, ועל הבריכות שצריכות להתמלא מים, והיתה מסבירה ומסבירה, וכל פעם שהסבירה הגבירה את הדציבלים של קולה, וככל שקולה גבר, אצלי נבנה קיר בטון, של חוסר הבנה והכל התערבב, ביחד, לשיפוץ אחד גדול, חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נחליאלי, תסלח לי שניצמדתי להודעה שלך, פשוט ניזכרתי ולא יכולתי להתאפק, ולשאלתך אני לא בקיאה במנהגי הסיקים ולכן מכיוון שלא התחלתי, אסיים, ביי בינתיים, גילית

למעלה