נחוצה עזרה

קטי30

New member
אהבתי לקחת ה../images/Emo88.gif ועשית לו

שימוש אכותי יותר
וכן
כל זה בשביל שניצל טעים ביתי ואכותי יאמי
שווה כל דפיקה כל טבילה כל רגע
אחלה חג מתוקית

מצוטטת

New member
רגע)))))))))))))))))))))

לפני אני יוצאת ל lunch מה עם מי שמעDיף אנטריקוט שעשוי medium-rare ..... א@שר גם מתכון?

קטי30

New member
בּבּדאי ../images/Emo127.gif

פשוט צולים ( מנפנפים בעיברית צחה) לא פחות מידי לא יותר מידי על ה|מנגל| אבל שלא תגידי ותומרי שאני לא הבאתי מתכון הנה ווקשה : 10 יחידות סטייק אנטרקוט, במשקל 160 גרם כל אחד מלח ופלפל שחור, טחון טרי לחמאת עשבי תיבול: 500 גרם חמאה, צהובה רכה (אפשר מרגרינה כדי שיהיה כשר
) 5 שיני שום 2 כפות סויה 3 כפות אורגנו טרי, קצוץ 2 /1 כוס פטרוזיליה קצוצה מלח ופלפל שחור, טחון טרי + במעבד מזון עם להב מתכת, מעבדים את כל החומרים למחית חלקה. + מהדקים יריעת ניילון אל משטח עבודה, מניחים 2 /1 כוס מחית ומגלגלים לנקניק. מכינים כך את שאר החמאה. שומרים במקרר במשך לילה. + סמוך להגשה פורסים את החמאה למדליונים בעובי 2 /1 ס"מ. + להגשה עם 10 סטייקים יספיק גליל אחד. את השאר אפשר להקפיא ולשמור 4-3 חודשים. (שלא תגידי לא יצירתי) + צולים את הסטייקים, עד לדרגת המכונות הרצויה. מתבלים במלח ופלפל. מגישים מיד, לצד טבעות בצל או סלט ערבי קצוץ דקדק .
טוב ליהודים או לא
שלא תגידי לי סתם אני התאמצתי

מצוטטת

New member
ואות איך שאני יגיד../images/Emo70.gif

את לא רוצה ב'מת שאביע את מה שיש לי במעי ה"גס" עכשף
ממש לא

קטי30

New member
../images/Emo12.gifככה:

קוקו מנסה ללמד אותי לדבר בכאלו
אבל אין צל של ספק שהיבנתי
חג שמייח מאמי

מצוטטת

New member
../images/Emo79.gif

הלוואי........... לכן, עדיף לי ללכת לסייאסטה לפני מיצי הקיבה שלי משפיר3ים

קטי30

New member
ולמה גס, גס כל הזמן גס../images/Emo35.gif

יש לך מושג כמה המעי הדק נפגע מזה
גם המלח גס תמיד עושה את זה למלח דק לא פייר

bennykoo

New member
רומזים...

ואם הוא לא קשה קליטה, יבין מהר... בהצלחה וספרי תוצאות!

תגיד בנוש

קשה קשה קליטה אתה יכול להיות? מהבוקר אני רומזת לך קורצת עושה סלטות באוויר ואתה לא קולט? מה אספר להם פה?

עדיין לא

זה רק למקרה חירום את חושבת שהגיע הזמן לנסות? אני לא אחראית על מעשיי.......

מ'כפת לך...

נסי. גמני לא אחראית למעשייך. ובכלל...ממרום גילי...למדתי שליותרת הביטחונית,לא מסתכנת במקרה חירום מה מסווה עצמו לאזעקת שווא...וההיפך

נכון,למה לשקר?

עמד בצומת מסוכן אותת לכל הרכבים לפנות ימינה. אחכ ניסה את מסילת הרכבת הזהרתי אותו ,נשבעת!

נכון,למה לשקר?

עמד בצומת מסוכן אותת לכל הרכבים לפנות ימינה. אחכ ניסה את מסילת הרכבת הזהרתי אותו ,נשבעת!

בואי...

לפני שאני עוזרת לך להגיע ל
...תנוחית לא ממש נוחה לעוסקים בה... כדאי לך שלא אנגוס למ"מ שאחורי הקצה של הסוף של האנד. ואם יש לך איזו קריאה מה רוצה להתרוצץ אחוריי...למלו...שלחי אותה...מגיע לה

למעלה