נחוצה עזרה

היבנתי...

אז שתינו נגד עירבוב הורים. מיצויין. עכשיו נראה לי זה יקל עליה.
שבאת

על הפשוט ביותר...:))

ני רוצה אותך................ כאן ועכשיו ! ילדה אישה בת 40..........ממש ביד דיל :)))

סקסיית

New member
בדרך הכי הכי פשוטה

אומרים לו. "מצאת חן בעיני, יש מצב לקפה?" אם אמר לא, קבלי בחיוך ואפילו אולי תעני משהו כמו "אם לא מנסים לא יודעים.." זה ישבור אולי את המבוכה של ה"לא". אם אמר כן, תעש חיים.

סקסיית

New member
כן, פשוט ככה.

היו לי כמה כן
והיו גם לא
כי לפעמים הוא לא יודע, הואלא שם לב... הוא ביישן.. וחבל לפספס מישהו שהוא אולי ה"אחד" בשביל אגו, או שוביניזם... לא?

קטי30

New member
ככה מתחילים../images/Emo88.gif

מנחים אותו על הקרש אחרי שהפשיר מעשים שווים יותר מ1000 מילים ואז בלי רחמים
הוא לא במצב שהוא יכול ממש להתנגד
ואז........ עוד לא..... עוד קצת..... ככה מסיימים: כמובן טובלים בביצה ופירורי לחם ויוצא אחלה בחלה של שניצל
כשהוא צף לו בשמן את יכולה לעשות איתו טרפיה בשיחה ולהגיד לו שבחיית אביו יצא טעים לילדים
גנובה, כבר אמרי לך קבלי גושפנקה

אוווווווווווו זה היה ארוך

כל זה בשביל שניצל? או שאני אמורה לחפש לי איזה שופט בית משפט עכשיו?

מה בסה"כ ביקשתי?../images/Emo10.gif

רק להתחיל עם השכן לאן הבאת אותי? אני לא אשמה ,נשבעת לך למה בית משפט?מה כבר עשיתי שוב?

קטי30

New member
אז תגידיייייייייייייייייייייייייייי

"בבנין ממול יש שכן שלדעתי הוא לא ישן כי לפי מה שראיתי אצל השכן על בטוח שהוא לא ישן כל היום כל הלילה כל היום כל הלילה הוא לא ישן אז שאלתי את השכן תגיד לי למה אתה לא ישן הוא אמר לי אני רק השכן של השכן של השכן שלא ישן" ( זקני צפת ) כפרע' כל אחד והשכנים שלו
ודיי נגבי הדמעות לא ת'כוונתי שתלכי לבית משפט בשביל שופט אפשר גם למגרש
או אצטדיון
(אבל בהחלט לא מומלץ )

תראי

התחלתי עם אחד מפה,,,,נטש אותי עוד לפניי שהוצאתי מילה. השכן שלי,מזמן הבהיר לי,שאין לי סיכוי אז מה נשאר לעשות?רק לאיצטדיון מה נראה לך?אמצא לי משהו שם?

למעלה