מה זה אומר ? תחליטי אם את אישה או ילדה שיהיה לו קל לדעת איך לפענח אותך כי אם הוא ירצה אשה ואת ב MOD של ילדה זה לא יתאים ואם ירצה ילדה ואת ב MOD של אשה זה גם לא יתאים אז לפני הכל תגבשי את עצמך למשהו מוגמר אחר כך נסי להבין אם הוא מתאים לתצורה המוגמרת שהתגבשה ובמידה וכן פעלי בהתאם.... מקווה שעזרתי אבל לא לקחת אותי ברצינות - חג שמח לכולם
זה לא פשוט להיות עם בעיית זהות ועל אחת כמה וכמה שזה לא פשוט לנהל מערכות יחסים בצורה כזו בייחוד איתנו "הגברים" שמטבענו אנחנו יותר מוגבלים בפיענוח MOD של נשים : אנחנו לא מבינים את תופעות ה P.M.S או איך שזה נקרא (מתח קדם מחזורי) ! אנחנו לא מבינים שבזמן שאתן צועקות עלינו אתן בעצם רוצות חיבוק כי יש לנו מיגבלת הגיון לינארי ! אנחנו לא מבינים דברים שלכאורה ברורים לכן מאליו ולאור כל המגבלות האלו אין שום סיכוי שנוכל להתמודד מול אחת שמסוכסכת עם עצמה וסובלת מבעיית זהות אי לכך ובהתאם לזאת הייתי ממליץ לפנות לטיפול באופן מיידי .................................................................................על החתום : השרוט
................................................................................. ולא לקחת אותי ברצינות