נחום תמיר

lastdenver

New member
נחום תמיר

שלום לכולם, רציתי להפנות את תשומת לבכם לקונפליקט פנימי. לא מזמן ביקרתי את הנומרולוג נחום תמיר במסגרת "ייעוץ עסקי". הפגישה הייתה מעניינת ומסקרנת כאחד והביאה איתה ניחוח חדש ונעים של תקווה. וזו לא הנקודה. הנקודה היא, שאני מתוקף היותי סקפטי בחיי, הייתי מרוצה מצד אחד, אך מצד שני, המחשבות על "האם יש אמת ולו הקטנה ביותר במה שהוא אומר" כרסמו בי בלי סוף. רציתי לשאול, ואשמח רק אם הכנים שבכם יענו לי, האם מישהו בעבר קיבל חוות דעת (הן מקצועית והן אחרת) מנחום תמיר שכן התקיימה לו במציאות?! האם משהו ממה שהוא אמר לגבי העתיד (ולא לגבי העבר) אכן קרה?! תודה מראש לכולכם.

ilanamysticana

New member
נחום תמיר

יש לי הצעה בשבילך. רכוש את הספר "הסוד" קרא אותו בעיון ויתכן שלאחר מכן תקבל תובנות. הספקות שלך לא יעלמו אם יכתבו לך בצורה חיובית ויספרו לך את סיפורם של אחרים. מבלי להתיחס ומבלי לפגוע בזכויות עליך להבין שקיימים פוטנציאלים בחיינו ש"הרשות עדיין נתונה". הבחירה היא שלנו. והבחירה גם מה אנו עושים עם אותם פוטנציאלים שבאנו אתם. האמן בעצמך שיהיה רק טוב.

lastdenver

New member
ilanamysticana

יש לי את הספר ואפילו את הסרט ראיתי! אבל זה לא מה שביקשתי, שאחד כמוך יפנה אותי לספרייה. ביקשתי דעה של אחד עם ניסיון שהיה אצל נחום. אשמח אם פעם הבאה תשים לב לתוכן ההודעה.

למעלה