נחום..חזרתם?

קורינה2

New member
נחום..חזרתם? ../images/Emo39.gif

דואגים לכם כאן..חזרתם מת"א? איך היה ? הראה סימן חיים?

ס פ י ר2

New member
אני חזרתי.. חחח

נחום וליטל הם עוד בדך.. חחח ואני בבית.. הם מירושלים ואני מראשון.. אז הם יותר זמן נסיעה... יאא ראיתם את חומני?! הוא מוכחל.. הוא מנהל רישמי.. גלה את כאן??...

ס פ י ר2

New member
היה כיףף

זה היה ממש ממש ממש ממש מרגש ליראות את חומנייי וליטלוששש יאאא איך היתרגשתי, לא האמנתי כל הדרך באוטובוס לתל אביב שאני הולכת ליראות אותוו חחחח.. בקיצור כשניפגשנו היתחבקנוו שעה חחחח וממש מממש היתרגשתייי ראינו את הבטן של גלה חחחחח... וכמו שאתם רואים הלכנו לתפוז.. וחומני עכשיו מוכחל..
היינו בעזריאלי.. והיו צחוקיםם חבל"זזזז נסענו במלא מוניות ושמנו לנהגים ת'דיסק של עמיר שלכת.. ואמרתי לנהגים שילכו להופעות של עמיר.. חחחחח... קיצר הם היתאהבו בו חחח היינו בקניון עזריאלי אז כשקנינו אוכל התחלנו להיתשגע חחח שרנו שירים של עמיר.. ודיברנו עם המוכרת בבורגר גינק.. והיא אמרה שהיא גם אוהבת את עמיר.. אז באותו רגע חומני רשם לה על מפית את הכתובת של האתר חחחח. קיצקץץ היה סוףף מזה נהננוווו ואני מחכה לחומני שיתקשר אלי.. כניראה הוא הלך לישון כי הוא לא עונה בפלא..

1סאלי1

New member
שמחה בשמחתך....

אני ממש שמחה שנהנתם ובעיקר שסוף סוף פגשת את נחום.... חבל שלא יכלתי להצטרף אלייכם.... נחום, ברכות לרגל הכחלתך.... מקווה שתארגנו עוד מפגש בקרוב עם כל הפורום, כי אני מאוד רוצה לפגוש אתכם, אני רוצה לשמוע עוד פרטים (ומקווה לשמוע שהיפיפיה הנרדמת תתעורר לה) חוץ מזה אני עדיין שוקלתץ ברצינות לבוא להופעה בירושליים.... כי מההופעה האחרונה מצוותא אני לא מפסיקה לחייך.... ספירו'ש, תפסיקי כבר להכניס "חחחחח" בכל משפט שני שלך.... שיהיה לכם יום נעים וןשבת שלום...

לסאלי היקרה

גם אני מאוד הייתי רוצה שיהיה מפגש רשמי של חברי הפורום זה יכול להיות מדהים, להוסיף המון ולחבר את כולנו יותר . לדעתי יש על מה לדבר מי שמעוניין במפגש שירשום שהוא מעוניין ויהיה אפשר לפתח את זה

ס פ י ר2

New member
לישליש!!!!

נו היתאוששת מאתמול?! נהננתתתת?!
וכמובן שאני מיצתרפת ומאוד מעוניינת במיפגש הזה
יאלללה מי שרוצה מיפגש פורום שירשום לנו פה.. ביוששששששששש

למעלה