נחה נחה

ריבקה34

New member
נחה נחה

היי. היום הייתה המקלחת הראשונה שלאחר הניתוח, איזו הרגשה מדהימה, אני חושבת שמעולם לא נהנתי כל כך ממקלחת. זה כל כך מדהים שמתבים כאלו כל דבר וכל פעולה נראת כבלתי אפשרית. אני כבר לא יכולה לקחת משככים כי כבר יש לי בחילות אימות, ואני סובלת. כמה שזה אפסורד אבל היום הסתכלתי על התפר ואני רוצה לומר לכן שהרופא הזה ד"ר אריה איתן פשוט אומן, הוא עשה לי חתך כזה עדין, פשוט מדהים. התחלתי את הטיפול התרופתי החדש, מקווה שיעזור. זהו לבנתיים. המשך יום נפלא ריב

ריבקה34

New member
קצת נוף

זוהי תמונה שצולמה לפני כחודש מביתי אשר שוכן בצפון רמת הגולן

ר ו מ י ה

New member
../images/Emo202.gif תמונות מדהימות

מזכיר לי שכנערה מתבגרת צילמתי אין ספור שקיעות. אחת העוצמות החזקות של הטבע .

ר ו מ י ה

New member
שמחה שאת מתאוששת

אשמח אם תפרטי לגבי ד"ר אריה איתן, מהי התמחותו? אנחנו צריכות לאסוף פה מאגר של רופאים מקצועיים לתחום האנדו', היות ויש כל כך מעט...

ריבקה34

New member
בוקר טוב

ד"ר איתם אריה מנהל מחלקה כירורגית בביה"ח נהריה, מומחה לכירורגיה כללית וכירורגיה של הקולון והרקטום. יש גם את ד"ר פאר איתן - מומחה למיילדות, גניקולוגיה, בעיות פוריות וגיל המעבר. לפי דעתי המומחה בה' הידיעה הוא ד"ר סוריאנו. לדעתי חוץ מימנו אף אחד לא מומחה למחלה. אצלי בעבר גילה את המחלה פרופסור מייזנר, אני יודעת שהיום הוא עובד בבלינסון. בגלל חוסר הידע המחלה לצערי עברתי 10 ניתוחים. טוב, אבל לא נסכה על חלב שנשפך. ברוך השם, יש לי שני ילדים מדהימים בן ובת, יש לי בעל אוהב ותומך. ופני לעתיד. ובנימה אופטימית זו אני הולכת לאפות עוגה. יום טוב וחמים ריבי

ha1231

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo65.gif החלמה מהירה ../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

למעלה