* נזרקת *

מיטללל

New member
* נזרקת *

לא יודעת אם אתם זוכרים את מר מצחיקול.. ואת כך שלפתע הוא נעלם.. בכל מקרה, הוא חתך. ושלא תבינו אותי לא נכון, לא הייתי דלוקה עליו במיוחד, רק מוקסמת לחלוטין. אבל אני מבואסת. לא עצובה. אבל מבואסת. הוא אפילו לא הטריח את עצמו לגמור את זה.. סתם נעלם. ואז דיבר בחוסר עניין והעביר רמז.... ואני חושבת עליו המון. וזה מעצבן. אני רוצה לצחוק קצת:( וזהו :)

joshh

New member
לפאמים אני לא מבין אותם ..

אבל אני יכול להגיד לך שלגברים יש את התופעה הזאת שניקראת:"תופעת- ההיתאדות". לא בא להם אז הם מתאדים לאוויר ... הסיבה ? הפחד להתמודד... חושבים שבחורה היא שברירית...שאחרי שהוא יגיד לה שלא מתאים היא תתאבד בגללו או משהו... מה נסגר איתכם בנים ? אין לך מה להתבאס ממנו, בחורים כאילה עדיף שיתאדו. לפחות בזמן כזה ולא לאחר שאיתהבת בו (חצי כוס המלאה). זה יעבור לך המחשבה ... תמיד זה ככה בהתחלה. נסיים בבדיחה ? (אני מנסה אז לא להרוג אותי- זה בשביל להצחיק אותך:) את יודעת בגיל ההתבגרות עושים הרבה דברים טיפשים... לדוגמה: להסביר למה יש זרע על השמלה של חברה שלי..... מה שיותר היה קשה זה להסביר מה עשיתי מהתחלה בארון שלה ! היה לי פגישת מחזור של הבה"ס שלי, אז רציתי ממש לחוות את החוויה של פעם ... אז ישבתי לבד בקפיטריה, ונעלתי את עצמי בלוקרים :) מקווה שעזרתי להצחיק!!! josh

Kingeh

New member
כדי להיות "גורו יחסים"

כדאי שתדע שלפעמים כותבים ככה. ולהתאהב מאייתים ככה. בדיוק ראיתי את הסרט "הגורו" עכשיו.

seeyou

New member
"תופעת- ההיתאדות". ../images/Emo45.gif-עוד בדייחה

הבחנה נכונה של כול "מחלה" זה לפחות חצי רפואי. שלוש נשים ישבו במסעדה ופטפטו ביניהם : אמרה הפולנייה: "מהיום אנחנו לא נהיה פרייריות של הבעלים שלנו. מהיום הם יבשלו והם ינקו והם יכינו אוכל ויסדרו את הבית". אחרי שבועיים הם נפגשו שוב מספרת הפולנייה :"ברגע שאברשקה הגיע הבית אמרתי לו אני לא מבשלת ולא מכבסת ולא מכינה אוכל. מהיום אתה תעשה את זה". ואז ביום הראשון הוא בישל ביום השני הוא כיבס ביום השלישי הוא ניקה את הבית פשוט שיגעון אמרה הרוסייה:"ברגע שגרגורי הגיע הביתה אמרתי לו אותו דבר ואז ביום הראשון הוא הכין לנו ארוחה רומנטית, ביום השני כיבס וגיהץ וביום השלישי ניקה את כל הבית....פשוט מדהים". אמרה השלישית(
): "ברגע שז´וז´ו בא הביתה אמרתי לו אותו דבר ואז:ביום הראשון לא ראיתי אותו ביום השני גם לא ראיתי אותו ביום השלישי ירדה לי קצת הנפיחות מהעיניים אז ראיתי אותו מטושטש".

MAX D

New member
בשביל גורו יחסים אתה סטריאוטיפי

משהו... אתה לא יכול להגיד "שלגברים יש את התופעה הזאת שניקראת:"תופעת- ההיתאדות"", גם לנשים יש את זה, ראיתי את זה קורה גם לי וגם לחברים... ניסוח- זה כל הסיפור

joshh

New member
אתה צודק, אך ...

דיברת לגבי גברים ולא לגבי נשים. ונכון גם נשים עושות את זה. נשים וגברים יש את אותו הסריטות כשזה בא לזוגיות רק בגיוון מעט שונה. כל אחד מושפע באותם דברים, אך מבטא אותם שונה כי הוא מושפע מעוד דברים שיחודיים רק לנשים או רק לגברים ולפאמים להם כפרט. וגם בזה אתה צודק, הכל עניין של ניסוח. ואני בחרתי להתיחס רק לגברים. להבא שגבר יכתוב בעיה דומה אני אכתוב על נשים את ההגדרה שלרוב גם גברים עושים אותה. לגבי הסטראוטיפיות: בד"כ אני אוהב לשייך התנהגות מסויימת לקבוצה. אני למדתי בחיים, שברגע שאתה מזהה אותה מהר יותר, אתה לא ניכנס לקשרים רעים, וברגע שאתה מכיר אותם אתה לא מסבך לך את החיים יותר מידי. בד"כ אני צודק ב-98.97% (מדהים אהה?) אך...... מי אני ? אנשים הם לא מתמטיקה .......... הם "קוונטום פיזיקס"...:) בברכה josh

Kingeh

New member
אתה לא חושב

שאתה תופס מעצמך מבין גדול מדי? "צודק ב98 אחוז"... אתה מדבר בצורה לא ברורה וזורק כל כך הרבה שטויות שהקורא מאבד ריכוז ולא מבין כלום. ותתקן שגיאות כתיב, זה משגע אותי.

joshh

New member
צר לי ...

שאתה וגם אורי חושבים ככה. זכותכם. אני לא מתיימר לספק את כולם בתשובותי. אני מבין שאני משגע אותך... אולי בגלל שאני צודק ? אומרים: "שאדם מתעצבן על אדם אחר זה כי קשה לו להביט במראה..." אנני תופס מעצמי, וזאת לאחר שעשיתי מחקר נירחב. אך לפעמים כמו כל אדם אנו עושים שגיעות, אז אנני מתיימר להיות צודק. וכשאני טועה אני מודה בכך. אני כותב מניסיוני. זוכתך לחלוק בדעותי. אך אל תמהר לשפוט אדם. בנוסף, הייתי מציע לך לחשוב לפני שאתה משילך ביקורת שנועדה להרוס. ותחשוב איך להוסיף במקום לשלול ולבטל דעות של אחר. ועוד דבר.. אנני מתכוון לתקן את שגיעותי... כי אם זאת הבעיה שלך איתי, הינך סוחב תסקולים חבויים, ומשליך אותם עלי או שמה היה לך יום רע ובא לך להוציא אותם על מישהו אחר. תחשוב על זה, ולפני שאתה מגיב לי, אם בכלל. תכתוב עם ראש נקי וצלול, ותכתוב מה באמת מפריע לך. כי זה בטוח לא אני, תחשוב על זה הרבה. joshua

Kingeh

New member
יש לי

בעיה נפשית קשה עם שגיאות כתיב. ושמא רושמים ככה... וסלח לי אם המחקרים הנרחבים שלך לא מרשימים אותי. סגנון הכתיבה שלך ושגיאות הכתיב ישר רומזות לי שאתה עוד נער. אני גולש דרך פלאפון כרגע אז אין לי דרך לבדוק את הגיל שלך. אבל ההימור שלי זה שאתה בן 16 או 17. ועם כל הכבוד, גם אם התחלת קשרים בגיל 6, עשר שנים זה כלום במחקר על נושא אינסופי כמו אהבה. והדרך שאתה כותב על גברים ונשים זה כאילו אתה יודע הכל. וכדי להבין אישה צריך לפחות עשרים שנה של מחקר מעמיק. שלא נדבר על נשים כקולקטיב...

Kingeh

New member
אתה לא חושב

שאתה תופס מעצמך מבין גדול מדי? "צודק ב98 אחוז"... אתה מדבר בצורה לא ברורה וזורק כל כך הרבה שטויות שהקורא מאבד ריכוז ולא מבין כלום. ותתקן שגיאות כתיב, זה משגע אותי.

Piren

New member
זה גורו יחסים?

אחד שחושב שסטראוטיפים קשורים באמת למציאות? ממך, אני בטוח לא אקח עצות.

joshh

New member
אתה מוזמן..

להתקשר לשרות הלקוחות ולקבל את כספך חזרה. אתה לא חייב להיכנס לקומונה שלי. שנית, מי אמר שאתן לך עצות ?

MAX D

New member
אז במקום לשייך לנשים/גברים

אתה יכול לנסח את זה כ"ישנם אנשים..." בקשר ל"קריאת אנשים", גם אני עושה את זה. דבר ברור והגיוני- אבל תסכים איתי שאם נידלקים על מישהו/י, כל הסימנים שמזהירים אותנו שלא להתקרב מתפוגגים כלא היו... אין מה לעשות- ככה זה בחיים.

joshh

New member
MAX D

לגבי ניסוחים: בחרתי לניסוח כזה (למה להיכנס לקטנות?) אני מסכים איתך, זה הבעיה העיקרית שלנו. אבל הכל כוח רצון ותפיסה... רובינו צריכים לחוות התנסות או שתיים כדי להבין שלא להתקרב לאנשים כאילו. או כמו שאומרים לזהות את הנורות האדומות. אבל ברגע שאתה מבדיל בין הידלקות לבין התאהבות, קל לך יותר לזהות. מניסיון שלי, אני מחפש בד"כ את "הנורות" בזמן שאני מכיר מישהי. תתפלא כמה זה עוזר כשאתה לומד להכיר ולזהות את הדברים. היום אני במערכת יחסים מדהימה, לפני יצא לי לצאת עם המון בנות שהנורות נידלקו אחרי שעה ולפעמים אחרי 3-4 ימים. לפאמים כדי לזהות אותם אתה ממש צריך להשים לב על דברים מאוד קטנים. יש לציין, שרוב האנשים עם סריטות כאילו ואחרות בד"כ זמניים, כלומר שלב בחיים שעוברים. וחלקם לא. אני אומר תמיד, שזה לא משנה אם זה זמני או לא. כי עכשיו הוא כך, אין טעם להמשיך ולהיפגע אחר כך. פשוט להמשיך אלה עד שמוצאים מישהו שרוצה להיכנס לקשר מהמקום הנכון, נפשית ומנטלית. לסיכום: ברגע שאדם שנעלם כך סתם, לרוב אין טעם לברר למה. כי גם כך, אין אהבה ואתה לא באמת מכיר את האדם מולך. כך שיהיה יותר קל להמשיך אלה ולא לחפש למה. joshua

MAX D

New member
לאו דווקא

היו לי חברות שאם הן לא היו עם שריטה מינימאלית/מידה מסויימת של טירוף- הן לא היו מיסתדרות איתי בחיים... אני לא חושב שזה רעיון טוב לחפש את "חסרת השריטות" ואת השפויות, בלי קצת מהדברים האלו תהיה לך מערכת יחסים מאוד משעממת... אני הייתי עוזב רק בגלל השיעמום ומחסור באקטיביות ביחסים, אני לא יכול בלי זה. לסיכום- אתה לא יכול לדעת מה מתאים לכל אחד מפני שלכל אחד אישיות ומנטליות שונה. בעניין ההעלמויות- רשמתי קודם (הודעה אחרת) שצריך להסתובב וללכת, אני לא הייתי מתרגש מזה, הייתי חותך והולך...

joshh

New member
הכל תלוי מה הגדרתך לשריטה...

יש שריטות "טובות" ויש "רעות" מסכים איתי ? אתה לא תצא אם אחת אובססיבית .... מזה שפוי לדעתך ? כל אחד קצת שרוט בדרך שלו.... השאלה היא האם הוא או היא מתאימה לך ? אתה יותר מודע לעצמך, שזה טוב. אבל רוב האנשים לא מודעים וכן מתרגשים. ויש אנשים שיש להם נטיעה לחפור ב-למה. ולכאילו אני מייעץ את מה שאני מייעץ... אגב פסיביות ביחסים זה גם סוג של שריטה. בת זוגתי היא מאוד אקטיבית ביחסים שלנו, ולה יש המון שריטות שאני מאוד אוהב כי לדעתי אילו שריטות טובות, ואל כן אני אוהב אותה מאוד. וגם היא אוהבת את השריטות שלי... עכשיו בו נהפוך את המילה שריטה וניקרא לה בשמה "תכונה. עכשיו כל מה שאמרנו מקבל יותר משמעות. כי בד"כ לתכונות רעות אני קורא שריטות. אבל באמת ההגדה של שריטה חייבת להיות מוגדרת בשביל להבין מהיא הטובה ומהיא הרעה. אני אתן לך דוגמה: יש לי ידידה שהיא בחורה מאוד מאוד אינטלגנטית.. לומדת משפטים שנה שניה בהצטיינות, יש לה ראש. והיא מאוד אוהבת אנשים שהם מאוד שרוטים וסטלנים עד כדי כך ... שהיא כל הזמן נפגעת מאנשים כאילו, רק בגלל שאין לה הגדרה מדוייקת למי שרוט רע ולמי שרוט טוב. אחרי שנה וחצי של ויכוח איתי לגבי אנשים שרוטים. והיא לבסוף הבינה שעדיף אדם שהוא שרוט טוב מאחד שהוא שרוט רע. והיא למדה לזהות בניהם - בגדול הסופר אצלה יותר מורכב מזה. אבל אני מאוד שמח שיש לך מדועות עצמית גדולה, זה חשוב מאוד. joshua

Kingeh

New member
מיטל מותק...

אל תקחי קשה. הפסד שלו. אם את רוצה לצחוק הרבה אז אני אשלח לך משהו במייל. זה בטוח יקרע אותך.

Beyond Time

New member
קרה גם לי

ואם לי בתור ביישן-כרוני-למדי זה עבר (עם קצת עזרה מפרומנו הנכבד ;) ) - גם את לא צריכה לסחוב את זה יותר מדי...

למעלה