נזקקות לאהבה

keoser

New member
נזקקות לאהבה

עמ' 101 - מעברים קסומים/קרלוס קסטנדה "דון חואן מטוס נהג לומר לי, למחאתי הנמרצת, שהבעיה היא שאף אחד לא באמת רוצה לאהוב מישהו, אלא שכל אחד מאיתנו רוצה להיות אהוב. הוא טען שאובססיה זו לגבי החיזור היא בעינינו הדבר הבסיסי ביותר בעולם." "דון חואן הבטיח לי שאם נגיע לאיזה שהוא שינוי התנהגותי, זה חייב להיעשות באמצעות השחזור, מאחר שזהו הכלי היחד היכול להגביר את המודעות על-ידי שחרור מהדרישות הלא-כתובות של החיברות, שהן כל-כך אוטומטיות, כל-כך מובנות מאליהן, שאפילו לא ניתן להבחין בהן בתנאים רגילים, ועוד פחות מכך - לבחון אותן." אוהב, יוסי :)

keoser

New member
כן ולא :)

אני כרגע עושה שחזור של לחזור אחורה ולזהות דפוסי התנהגות - זה משפיע עליי ואני מתחיל לזהות דפוסי התנהגות בעודם קורים. יש לי התנגדויות להתחיל לעשות שחזור באופן מלא, אני מרגיש יותר מדיי כאב עם העבר כרגע שלא יודע אם יהיה לי נכון להתמודד איתו בשלב זה - אז לוקח את הזמן שלי. למרות שזב לא הגיוני עכשיו כשאני מתבונן בזה :) בכל אופן - אני מרגיש מספיק אחראי ומודע כרגע בשביל להתחיל לעסוק בדרך הלוחמים :) אשמח לקבוע זמן לעשות שחזור ביחד אם בא לך, כך שיהיה לי זמן קבוע לעשות את זה :) אוהב, יוסי :)

כיף לשמוע. אני לא ממש עובדת על

שחזור. טוב, גם אולי שנינו אומרים "שחזור" ומתכוונים לדברים שונים. בכל אופן, אני לא מקדישה כיום ממש זמן להיזכרות בעבר, שיחזור דברים שקרו ולקבלה שלו. לפחות לא בתור משהו מובנה. תודה על ההצעה

למעלה