נזקי הסערה

משיט 30

New member
בוודאי שהיה מ'זאת אומרת?

החברה לקחו אותו לעשות ל"ג בעומר!

מצליח 1

New member
קריסת הרציף.

מזל שאיש לא עמד על רציף זה בשעת הקריסה. ניראה לי שרציפים שנקראים אצבעות מחוברים לרציף הראשי בשני ברגים כך שיתכן שגורם עיפות החומר והרוח הם שלמעשה גרמו לקריסת הברגים ולנפילת הרציף. האם לא היה כדאי להחליף את כל הברגים לחדשים לפני שאסון המכביה חוזר על עצמו?

זו הזדמנות להוריד את האצבעות ברציפים בהרצליה

הורדת האצבעות תוסיף מקומות עגינה במרינה

מצליח 1

New member
הורדת אצבעות.

איתן ידידי. כפי שמזמן ראיתי כבר יצא מיכרז על כך. אך כניראה שהתכנון הראשי לחיזוק הרציפים הראשים היה שהם ניסמכים על האצבעות. ולכן כפי שנודע לאותו מהנדס שתיכנן את מבנה הרציפים הראשיים שקימת סכנת קריסה לרציפים הגדולים מאחר וחישובים סטטים על ידו ניסמכו בעבר על האצבעות כפי שתוכנן מראש. ועל כל שינוי הוא מסיר את אחרויתו . עד היום אני רואה במקרה בירושלים קריסת אולם החתונות שבו נהרגו 24 איש ואישה . כפי שפורסם מתחת לאותו אולם נעשו שינויים וזאת לאחר שהבנין תוכנן לתעשיה קלה בלבד. הרצון לפתור את בעיות העגינה , ובאותה הזדמנות ליצור תחרות היא להקים עוד מרינה , וכפי שמר שמועתי מוסר כבר היו בעבר על נתניה. החברה הכלכלית בעירית הרצליה כניראה מפנה את רוב ההכנסות ממרינה הרצליה לשיפור העיר ולכן התחזוקה השוטפת במרינה הרצליה נותנת את אותותיה, וחבל.

רציפים צפים יפתרו את הבעיה לטווח ארוך

וניתן לעשות זאת בהדרגה , התחזוקה הקיימת יקרה ולא פותרת את תחלואי ההקמה לנושא השקעות החברה הכלכלית , הם רשאים להשקיע ולפתח את העיר לראות עיניהם הטיפולהשוטף ותחזוקת המרינה ברמה טובה לשביעות רצונם של הלקחות העוגנים במעגנה צריכה לעמוד בפני עצמה !

galeynaama

New member
היחודיות של מרינה הרצליה היא באצבעות

נכון שצריך לתחזק אותן ולהחליף ברגים וחיזוקים מה שנעשה בחלקו והופסק בגלל חוסר בתקציב אבל להוריד את האצבעות בגלל מקום? זה לא יפתור את בעיית המקום אולי יתן עוד קצת מקומות אבל יהיו עוד רבים שימתינו ולכן יש צורך דחוף בבניית עוד מרינה במרכז וזאת במקום להוריד אצבעות שיעשו את החיים קשים יותר בעליה ירידה וגישות לרציף.

מצליח 1

New member
הגיון בריא.

אהבתי!!!!!!!!! אני מקווה שגברת ראש עירית נתניה חברה בפורום כלי שייט קטנים!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????? יאלה תיפסי יוזמה, מקור הכנסה לכסף.

לחיים1

New member
החלפת בירגי האצבעות לברגים עבים ב 50% ,כמובן

תוך קדיחה נכונה/מתאימה בבטון, בתוספת פס מתכת עבה המחבר בין הברגים תפתור לטעמי את הבעיה להרבה שנים.

מצליח 1

New member
שבת.

שבת זו טילתי להנאתי בין רציפי המרינה. מאד הופתעתי לגלות שכל האצבעות בחלק מהרציפים מצד הים (מערב) האצבע תלויה על שני ברגים בלבד18 מ"מ עובי הבורג ואילו מהצד המזרחי 26 מ"מ. מקום אחד גם מצאתי בורג חלוד שאורך חייו שואף לאפס. מראה נוסף שמשך את תשומת ליבי חלק מהסירות ללא סינקרים בכלל ואין משייטות ימינה ושמאלה להנאתן. היגדיל לעשות אחד השייטים שמשך חבל מירכתי סירתו לעבר הרציף ממול וחסם שליש מתעלה לשייט חופשי. מאחר ולא היתה שום תנועה היום במרינה קשה לי לעמוד את מצב הכניסה . מכאן אני פונה אליך ידידי מנהל המרינה מר אמיר צינדר ומבקש לחפש כל דרך לתיקון מידי של כל הכשלים . אני ממש לא מצליח להבין איך אתה ישן טוב בלילה , חס וחלילה יפול רציף ואדם באותו זמן יעמוד עליו. האם מצפונך יתן לך לומר שזה קרה בגין פיגעי הטבע?

למעלה