נזקי הטגרטול

estelina

New member
היי חייל

אני לוקחת את הטגרטול כבר יותר מ19 שנה. בעבר לקחתי לומינל ודנטואין אני יכולה לומר לך, שהכדור הזה הציל לי את החיים ואני מדברת בשם עצמי. ממה שהבנתי מהרופאים, אם לא מתגלים רגושיות לתרופה בתחילת הטיפול היא סך הכל תרופה בטוחה. תקרא את העלון, תמצא שם כל מיני אזהרות ,חשוב מאוד שתעשה בדיקות דם כלליות, ורמת תרופות בדם. חשוב שתישן היטב, ולא תשתה אלכהול , בדיקות תפקודי כבד וכליה אני ממליצה לא לדבר הרבה בטלפון הסלולרי ותמשיך להנות מהחיים, כל טוב ירדן

היי ירדן!!

אני לוקח טגרטול 4 שנים, מבחינת האפילפסיה התרופה מכוללת פלאים, 4 שנים אני לוקח אותה ואין לי שום התקף.. אני שותה אלכוהול לצערי, אבל עדיין אחת לחצי שנה בדיקות דם מקיפות ותפקודי כבד והכל תקין. העניין הוא שהיתי לא מזמן אצל נירולוג בבילינסון הוא אמר שהטגרטול יש לו השפעה רעה לטווח הרחוק, בעיות כליות וכבד וזה שהיום התפקודי כבד שלי תקינים לא אומרים שבעוד מספר שנים הם עדיין ישארו כך, לכן הוא המליץ להפסיק הטיפול אם אני לא מקבל התקפים. בקיצור הוא הלחיץ אותי! התחיל לדבר איתי בקודים ושפה רפואית על אלקטרודות בדם, לא הבנתי מילה

היי ירדן!!

אני לוקח טגרטול כבר 5 שנים, לצערי אני שותה, אבל עדיין עושה בדיקות דם כל חצי שנה והכל תקין. בדיקה אחרונה שביצעתי הית לפני חודשיים וגם היא הית תקינה. בכל אופן היתי אצל נירולוג בביה"ח בילינסון לפני שבוע והוא אמר שהתרופא פוגעת בטווח הרחוק בכבד בכליות ובעוד כמה דברים וזה שהתפקודי כבד שלי היום טובים אין זה אומר שבעוד 10 שנים הם ישארו כך. בקיצור הוא הלחיץ אותי, התחיל לדבר איתי בשפה רפואית לא ברורה וביקש שאני אפסיק את הטיפול אם אני לא מקבל התקפים...

הקסום

New member
היי

גם אני לקחתי שבוע אחריי זה הפסקתי התרופה הזאת נורא חזקה.

אתה יכול לקרוא כאן על טגרטול

TEGRATOL ,לא כתבת לאיזו תרופה הנוירולוג שלך ממליץ לך לעבור, אולי יש לו סיבות להאמין שהטגרטול לא מתאימה לך או שהוא באופן אישי לא מעוניין בכך שהמטופלים שלו יטלו את התרופה הזו. כל רופא והאני מאמין שלו. זה תלוי בך בסופו של דבר, אני מאמינה שיש עוד מידע בפורום על התרופה. ליל מנוחה, דינה

למעלה