נזם באף

ניקונס

New member
נזם באף

עשיתי לפני יומיים נזם והוא כל הזמן מחליק החוצה. זה רגיל? הוא כאילו מחליק עד אמצע הדרך ונשאר חצי בחוץ וחצי בפנים, זה ממש מכוער. יש משהו שאפשר לעשות כדי להשאיר אותו בפנים עד הסוף? האם זה מזיק שזה רק חלקית בפנים מבחינת החור שנשאר? תודה!

מורגאוס

New member
אני לא חושבת שמשנה עם מה היא התחוררה.

עשיתי נזם לפני כשנה אצל פירסר כדת וכדין. אני עדיין עם העגיל הסלילי שקיבלתי ממנו, והעגיל כל הזמן מנסה לברוח. אולי זה קשור למבנה האף?

love addict

New member
משנה ועוד איך משנה

זה שהעגיל 'ינסה לברוח' דווקא נשמע לי הגיוני.
כשמתחוררים עם אקדח, הוא גם יצליח, וזה ההבדל.

כשאת מתחוררת אצל פירסר, הוא שם לך את המוט המעוקל, שהסבירות שהוא יצא לך מהאף נמוכה משמעותית ביחס למוט הישר של עגיל האקדח.
מעבר לזה, אצל פירסר אפשר לבקש ישר לשים חישוק לחץ שלא יכול לנסות ולצאת ויהי מה, מה שפותר את הבעיה.

חח אני זוכרת כשהייתי צעירה וטיפשה (תכלס, לא הייתי כזאת צעירה אז, אז רק טיפשה..) עשיתי נזם עם אקדח.
היו לו אשכרה תקופות (בעיקר בהחלמה הראשונית שלו) שהוא היה קופץ מהאף כמו טיל קטן שיורים, כאילו איזה כוח מסתורי ואפל מנסה לדחוף אותו החוצה כל פעם. ממש קופץ כאילו! זה היה הזוי!
היה איזה מבחן שהייתי צריכה לגשת אליו, והגעתי עם פאקינג פלסטר על חצי פרצוף כי לא רציתי להתעסק עם זה שהוא יקפוץ לי החוצה באמצע..

הילולי22

New member
פתרון שעבד לי

אני עשיתי נזם לפני שנה ועד שלא החלפתי אותו לחישוק ונתתי חודש לעגיל הבעייה של הנפילה של הנזם לא נפתרה.. תחליפי את העגיל לחישוק וחכי חודש.. אחר כך תחליפי לנזם שהוא ארוך יותר כך שיתפס יותר טוב באף
בהצלחה :)

למעלה