נזלת לתינוק קטן?

טלגל

New member
נזלת לתינוק קטן?

שלום לכם אני אמא לתינוק קטן בן ארבעה וחצי חודשים, מאז שהכנסתי אותו לבית-תינוקות (בגיל שלושה חודשים) הוא החל לסבול מנזלת בלי הפסקה. עם הנזלת הופיע גם שיעול וקצת חום, לפני שבוע הוא סיים אנטי´ של שלושה ימים, ועכשיו הוא עם בריקלין שלא נראה שעוזר. בקיצור אולי לרפואה המשלימה יש פתרון איזה תה או טיפות אפשר לתת לשי הקטן כדי לעזור לו לנשום כמו שצריך? תודה אמא מודאגת.

טלגל יקרה

אנא צייני מה אוכל בנך..ובכל מקה שווה להוסיף לו ABC DOPHOLIS שזהו אסידופוליס לילדים ומומלץ לאחר מתן אנטיביוטיקה.. שנית שווה לגשת איתו לטיפול רפלקסולוגיה לחיזוק המערכות. כרגע ממולץ להשכיבו גבוהה ע"י הגבהת המיטה , אם בנך אינו סובל מאסטמה אלא רק מצינון ממולץ לעשות אדים חמים עם אקליפטוס ונאולי ואם הוא סובל מאסטמה אז לעשות אדים קרים ולשים מבער בחדר. הייתי ממליצה גם על פורמולה לחיזוק הגוף המכילה אכינציאה אסטרגלוס ופקעות ורדים אבל יש לעשות אותה בהשגחת מטפל. הרבה בריאות יעל

טלגל

New member
תודה יעל, בני אוכל

סימילאק שלב ראשון ויונק מעט חלב אם. מהם ה- abc.... ואיפה קונים זאת? תודה אמא עיפה ומודאגת, כיום הוא מקבל גם אנילציה של בריקלין.

אמא עייפה ומודאגת..

קבלי
והחזיקי מעמד , בקיץ הכל יותר טוב.. האם התחלת לתת לו סימילאק בערך עם התחלת הנזלות והליחה? האם חשבתם על כיוון אלרגיה לחלב אולי שווה לנסות לעבור לצימחי ולראות האם משהו משתפר.. לגהי ה ABC DOPHOLIS זהו אסידופוליס - פורמולה המכילה חיידקים טובים ששוכנים דרך קבע במעיים וניזוקים בעת לקיחת אנטיביוטיקה . חוסר שלהם יכול לגרום לבעיות עיכול וספיגה שונים לכן ממולץ לקחת אותם תמיד יחד עם אנטיביוטיקה. האבקה הנ"ל מיוחדת לילדים ונמסה בכל נוזל. הרבה בריאות יעל

mishmush

New member
טיפול יעיל בנזלות...../images/Emo102.gif

דבר ראשון אם הוא צרך אנטיביוטיקה, כדאי מאוד להוסיף חיידקים פרוביוטיים (החיידקים החיוביים של פלורת המעיים שנהרסים במתן אנטיביוטיקה). מנסיוני הטיפות היעילות ביותר שנתקלתי בהן לריפוי נזלות- פורמולה הנקראת "סינוקון"- המכילה מספר צמחי מרפא וטובה גם לתינוקות, אני לא זוכרת כרגע את שם החברה. אני יכולה לבדוק... אפשר לשים במבער מס´ טיפות של שמן אקליפטוס- (יותר עדין אקליפטוס לימוני- לתינוקות), לפתיחת דרכי הנשימה. בהצלחה, מיכל

למעלה