נזלת כרונית

נזלת כרונית

השאלה היא בקשר לבחורה בגיל 30 בערך שסובלת מגיל 20 (10 שנים מנזלת תמידית וצמיגית - ביקרנו כבר לפחות אצל 6 ,7 רופאים במקומות שונים בארץ, וכולם נותנים לה משאפים וטיפות כאלה או אחרות, הגענו כמעט לייאוש האם בכל אופן יש אפשרות או רופא מומחה במיוחד שיוכל לעזור לה?
נ. ב. היא גרה בתל-אביב, אבל אפשר גם בירושלים ששם גרה סבתה או בכל מקום אחר שיכול לעזור.... בתודה רבה, תמר

יעל ND

New member
ממליצה

על טיפול הומאופתי,
אף שיהיה ממושך, כי מדובר בבעיה כרונית עם ותק רב.

נזלת כרונית

תודה תודה, ננסה כמובן גם את זה, ובכל זאת חשבתי אולי מישהו מכיר איזה רופא/ה סיני/ת או ממש מומחה לעניין זה... מודה מאוד

טאוֹ

New member
לגבי "ננסה כמובן גם את זה"

רפואה סינית - שכוללת טיפול במגע, דיקור, צמחי מרפא וכלים נוספים - בהחלט יכולה להתאים.
יש שיטות יעילות נוספות, רק שבכל מקרה כדאי לא להתפזר ולנזול בין שלל שיטות ומטפלים.
מציע לבחור בשיטה מסוימת, שאותה בחורה מרגישה נוח איתה, ובמטפל או מטפלת עם ניסיון.

בהצלחה ורפואה שלמה.

0 אור 0

New member
אחד המכשולים המשמעותיים בפני הצלחה

הטיפול של רפואה משלימה הוא ה"ננסה" - נטעם קצת מפה וקצת משם, ניקח איזה טיפות מבית הטבע, 3 טיפולים בקופת חולים, ננסה מה שהשכנה המליצה וכך נעבור הלאה מנסיון לנסיון ...
לפעמים גם בעיות כרוניות מתגלות כקלות לטיפול, וכמגע קסם נפתרות אחרי טיפול קצר יחסית, אבל זה רק לפעמים. בדרך כלל , ככל שהבעיה יותר עמוקה ומושרשת, לקוח גם זמן לפתור אותה, ויותר מהזמן חשובה המחוייבות - לא להסתפק בלשתות איזה משהו קטן, או להגיע למטפל פעם בשבוע -שבועיים, אלא לקחת אחריות על הטיפול, לשנות מה שצריך באורח החיים גם בין הטיפולים, באמת לרצות להחלים.
במקרה הספציפי הזה חוץ מהבעיה המקורית של הנזלת, בטוח שהיום חלק גדול מהבעיה נובע מהתרופות שנלקחו במשך שנים כדי לנסות להקל.
אז אחרי הטעימות וההמלצות, כדאי לבחור שיטה אחת אליה היא מתחברת. לנסות להתמיד תקופה מסויימת בטיפולים, לבצע את השינויים הנדרשים לפי הנחיות המטפל, ולתת לטיפול הזדמנות להצליח.

נזלת כרונית

היי אביתר 30, תודה על התייחסותך, אבל הבחורה הזאת הפכה לפני שנתיים מצמחונית לטבעונית כך שהיא לא צורכת בכלל דברי חלב, ביצים וכו',

אבי 122

New member
לדעתי

נזלת עלולה להיות תוצאה של סיבות שונות...
- לפעים מגוון של סיבות:
מוצרי פסולת שהגוף רוצה להפטר מהם.
חיים רווים במתח.
חוסר שינה ומנוחה מספיקים.
שיבוש בתחושה/ פיאנוח של מצבי קור
שמונעים לבוש מתאים ומחמם.
אצלי הנזלת מופיעה רק פעם בכמה שנים
וזה בעיקר כאשר אני נקלע למצב שבו אני
לבוש קל מדי- בזמן שמצב רוחי רע.

נזלת כרונית

היי אני 122, תודה, אתה צודק - גם אצל הבחורה שעליה אני מדברת מצב הרוח לא משהו

אבי 122

New member
אם כך...

אזי אני ממליץ להתרכז בשינויים שישפרו את מצב הרוח
- שהתוצאה הנלוית לכך עשויה להיות העלמות הנזלת
שכבר זמן רב מטרידה אותה ומפריעה לה מאוד.

ב ה צ ל ח ה !

בוזגלו10

New member
נזלת כרונית

היי היי
בעצם הנפש מדברת איתנו דרך הגוף.
בשיטות כאלא אפשר לדבר עם הגוף (יש מטפלים מצויינים) לשאול אותו מה הוא רוצה ומה הבעיה שלו.
כשמדברים על נזלת מדברת על הצד הרגשי כי היסוד המים בגוף מיצג את הרגש של האדם.
אפשר דרך שניה זה לעבור דרך הראש ולשאול אותו מה קרה לפני 10 שנים שכל זה התחיל לה בגוף ולהגיע למקור הבעיה בדרך הזו.
אנחנו מדברים על שיטות הנכנסות ממש לתוך התת מודע. למי שמוכן להתנסות, זה ממש כמו קסם.
אם תרצי הכוונה למטפל מצויין, אני פה

למעלה