נזלת כרונית לילד בן 3

בנגל8

New member
נזלת כרונית לילד בן 3

שלום נעה, אחיין שלי סובל מנזלת מאז שנולד בערך, כל כחמש דקות יוצא לו בלון צהבהב עד ירקרק מהאף. בנוסף הוא מרייר הרבה וכל הזמן צריך לנגב לו את הפה והצוואר הוא גם נוחר בלילה. האם הומואופתיה יכולה לעזור? מה דעתך על חדר מלח? תודה

נזלת, נחירות ..../images/Emo98.gif

הי בנגל ,מועדים לשמחה. התיאור שלך מתאים לילד שכנראה סובל מאדנואדים , עיבוי של רירית האף בצורה שהיא חוסמת כניסת אויר חלקה ולכן הנחירה. חדר מלח אולי מסייע, אך בכל מקרה אינו מרפא את הנטייה הפנימית של הילד ליצור כמות גדולה של הפרשות ,בעודף. יתכן וחדר מלח יכול להקל , אך לדעתי זה כרוח בביקורים תכופים וחוזרים וגם השפעתו אינה מספיק עמוקה. זה כמו לנסות למנוע הצטברות אבק בבית ע"י סגירת חלונות בלבד. לעומת זאת, הומיאופתיה יכולה לעזור , לפתור את הנטייה הזו עד שהיא תתרפא לחלוטין. לשמחתי עד היום טיפלתי בהצלחה במקרים דומים עד מניעת ניתוחים להסרת אותם אדנואדים, נחירות נזלת, פה פתוח שהם פועל יוצא של בעיה זאת נעלמו ונרפאו. אני תוהה האם סובל גם מנוזלים באוזניים? נועה שגיא,
[email protected] הומיאופתיה קלאסית

בנגל8

New member
תודה על התגובה

לא יודעת בקשר לנוזלים באוזניים אבל הוא הרבה פעמים שואל אותי "מה?" כי לא שמע בפעם הראשונה. קראתי קצת על אדנואידים בעקבות התגובה שלך,האם צריך לבוא לטיפול הומואופתי עם צילום או אבחנה כלשהי של רופא א.א.ג על אדנואיד מוגדל או שעושים אבחנה חיצונית בהסתמך על תלונות ההורים? וגם, איך הריור קשור? תודה

../images/Emo98.gifאדנואדים

לפי תיאורך קרוב לודאי שמדובר באדנואידים. הטיפול ההומיאופתי יכול להתבסס על דיווח שלכם , צילום יכול לתת אינדקציה באיזה רמה של עיבוי רירית מדובר , האם יש ממש אדנואידים או רק עיבוי וזה יכול אולי להוסיף, יתכן ודיווח יספיק (אינני מכירה את כל הפרטים כדי לומר) . הריור כנראה קשור מפני שנושם מהפה ואז הפה פתוח. כן , כדי לגשת לאף אוזן גרון לבדוק אם יש גם נוזלים באוזנים, האם השקדים בגרון מוגדלים ועם כל המכלול להגיע להומיאופת קלאסי אם ישנם עוד שאלות עד מוזמנת לכתוב . נועה שגיא, [email protected]

למעלה