נזלת אלרגית

DiscoCat

New member
נזלת אלרגית

שלום, אני סובל מנזלת אלרגית במשך כל השנה, בלילה אני מתעורר הרבה פעמים וקשה לי לנשום, גם אימי סובלת מזה, בעבר עברה ניתוח לישור המחיצה באף, אך מאז מצבה רק הוחמר. הומלץ לי לעשות ניתוח לא פולשני לצריבת המדפים באף ע"י זרם חשמלי. האם הניתוח מסוכן? מה יעילותו? האם ישנם דרכים אחרות לטפל בבעיה? תודה ניר

libe3

New member
גם אני סבלתי מנזלת כרונית

כל ימי השנה. אולם רק לאחר שעברתי שינוי תזונתי, ואיזון בעזרת תמציות, אז הנזלת עברה. מנסיוני על אף הקושי בהתחלה, זה שווה. אין מה לעשות בשביל להרגיש טוב, צריכים לעשות שינויים, ולהתמיד.

נעמי66

New member
שיפור בתזונה העלים את הנזלות הארוכות שלי...

זו הדרך, וכנראה אין אחרת - ניקוי הגוף על-ידי תזונה טבעית-צמחונית מטפל בגורם לנזלת, ומעלים אותה. ניתוח זה סבל מיותר, כי הוא אינו מטפל בגורם לבעיה (הצטברות חומרי פסולת בגוף).

על רגל אחת-

תוריד את מוצרי החלב מהתפריט שלך. באופן יותר מפורט ורציני: אתה יכול לפנות לנטרופתיה/ הומאופתיה/ IPEC/ תמציות תדרים- כולם מטפלים באלרגיות ובהשפעות שלה, ושם לאחר איבחון מקיף ורציני וטיפול משמעותי, תמצא את השינוי.

DiscoCat

New member
את כל מוצרי החלב?

גם גבינות רכות/קשות? ומאיפה אקבל סידן?

0 אור 0

New member
תשובה מעט שונה

אם במקרה אכן המקור לבעיות אצלך הוא החלב ומוצריו ותיאלץ להפסיק לצרוך אותם, אז אין לך מה לדאוג לא בנוגע לחלבון ולא בנוגע לסידן, כולם ניתנים להשגה באמצעות מזונות אחרים וצירופי מזונות נכונים. כך למשל החלבון המלא קיים בקינואה וכן בשילוב של אורז עם קטניות, ואילו הסידן מצוי בטחינה, שומשום ועוד מקורות רבים. אבל ההנחיה להמנע אוטומטית ובאופן גורף ממוצרי החלב אינה משותפת לכל העוסקים ברפואה משלימה, ישנם לא מעטים אשר יפסלו את החלב רק במידה והוא מזיק לך אישית.

בדיוק מאותו המקור שהפרה משיגה אותו...

מהצומח. פרות לא מייצרות סידן. הן מייצרות חלב...

hal767

New member
סידן זמין ניתן לקבל בקלות ובשפע

מתזונה צמחונית נכונה. מוצרי החלב, לעומת זאת, הינם שודדי סידן בגלל תגובתם החומצית בגוף. מוצרי החלב כמקור לסידן הינו בלוף שמוכרת לנו תעשיית החלב כדי לקדם מכירות. המציאות מוכיחה שעל אף צריכת מוצרי החלב הגבוהה {ולדעתי, בגלל זה], האוכלוסיה חסרה בסידן.

אלרגיה

ניר שלום. המלצתי אליך היא, גש למטפל ברפואה סינית שירקח לך פורמולה מצמחי מרפא. מניסיוני הדבר עוזר מאד ולא רק למצב האקוטי, יעיל גם למיגור הבעיה. כמובן שאיש אינו יכול להבטיח שהבעיה תעלם אבל פעמים רבות כך הדבר. כל טוב גיא קורן מטפל ברפואה סינית קליניקה DAO

0 אור 0

New member
טיפול הוליסטי עמוק

שיכול להיות בכל אחת מהשיטות המיוצגות בפורום - לדוגמא רפלקסולוגיה או דיקור, עם הרבה מאד מיקוד בנשימה ופתיחת נשימה. בתוספת לטיפול כדאי לשלב חזיוק של פעילות גופנית ממוקדת נשימה כגון יוגה או אומנויות לחימה. ותוספת נוספת יכולה להיות בשינוי התזונתי - חשוב לעשות התאמה תזונתית אישית ולא לפעול לפי המלצות בשלוף מהאינטרנט. הטיפול התזונתי יסייע בשני היבטים אפשריים: הראשון, הוא חיזוק כללי של הגוף וסיוע לו להתגבר על הבעיות. השני הוא זיהוי מרכיב אלרגני אפשרי במזון (שיכול להיות מהידועים בחבורה כמו חלב או בוטנים אבל בהחלט גם יכול להיות מזון אחר לחלוטין שרק אתה רגיש לו). יחד עם זאת, תביא בחשבון שלעתים קרובות נזלת אלרגית אינה נובעת מרגישות למזון דוקא, אלא מרגישות למרכיב אחר - חיצוני. ושינוי התזונה יעזור מהיבט של חיזוק היכולת של הגוף להתמודד עם הבעיה.

hal767

New member
נזלת היא אמצעי הפרשה של הגוף

באמצעות פיתחי האף הגוף מפריש פסולת ורעלים החוצה. בכך מנסה הגוף לפתור בעיה בדרך טבעית ולא מזיקה כדי למנוע מחומרים לא רצויים אלה לגרום נזקים [מחלות]. לכן אינני מגדיר את התופעה כמחלה, אלא כדרך ריפוי עצמי של הגוף. הניתוח שהמליצו לך לעשות רק ימנע מהגוף לבצע את העבודה החשובה הזאת, ואז הפסולת תישאר בתוך הגוף ותגרום לנזקים, או לחילופין הגוף ימצא דרך אחרת להפריש את החומרים האלה החוצה, כמו למשל ע"י הזעה מוגברת, ליחה, שיעול וכד'. זהו טיפול סימפטומטי הפוגע בבריאות הגוף. טיפול שורשי בבעיה יעשה ע"י סילוק גורמיה. חלקם ודאי נובעים מתזונה גרועה, אבל ישנם גם גורמים מזהמים נוספים. בדרך הריפוי הטבעוני משתמשים בתזונה הטבעית הנכונה כחלק חשוב מדרך ניקוי הגוף.

למעלה