נזכרת לי פתאום.

נקיטה...

New member
נזכרת לי פתאום.

פעם...מזמן היתה כאן מנהלת מקסימה (אביטל) שהיתה עושה עבורנו סיכומים של השבוע...כאן בפורום. בצורה מקסימה ... (זוכרת שהינו אפילו מחכים לזה) ככה פתאום נזכרתי לי. משו מפעם שנעלם...וחבל. שבוע טוב.

גם אני אהבתי את הסיכומים

אבל לא את כל מה שהיה פעם... תארי לך שהיום היא היתה צריכה לסכם את כמות הדפים והשרשורים .. זה נראה כאילו מה שהיה פעם בשבוע אפשר למצוא כאן ביום
אם כל הכבוד למקסימה שהיתה אני מצדיעה למקסימה הקיימת על האלף כוחות סוס

החתולית

New member
את בטוחה שאת רוצה סיכום

גם בימים אלה ? אני מעדיפה בלי סיכומים, עם דילוגים גדולים על שירשורים לא נעימים, וחיפוש אחרי משהו עם יותר מהות ופחות כמות.

רק לכתוב את הסיכומים היה צורך

בפקידה ושלא נדבר על להתחיל לעין בסיכומים כול שבוע ספר חדש או חוברת חדשה

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

עזבי אותך מהטונה העיקר לסבן את הגב במקלחת. תגידי, בא לך על איזה סרט תאילנדי בלי תרגום
אני הרוסה מאתמול, בחיי

aviva51

New member
אריסה זה סוג של פלפל אדום טחון

לאחר שיובש,יש גם אריסה חריפה.ניתן להשיג במרכולים,שווה לנסות.

deena

New member
רעיון מבורך

אבל לא מחויב שהמנהלת הנוכחית תעסוק גם בזה, נכון? יש מתנדבים? אולי את נקיטה? כולם, כולל אני, מאוד נודה לך על התרומה החשובה

נקיטה...

New member
רעיון מבורך, אכן.

במיוחד עבור אנשים כמוני (שקוראים מעט את הפורום). לא...לא מתנדבת לסכם (לא ממש בעניין). לא, זה לא מחוייב שהמנהלת הנוכחית תעסוק גם בזה (מי אני שאומר לך מה לעשות?) סתם נזכרתי...כתבתי...אהבתי מאוד את הסיכומים ההם, זה הכל. (אתם יודעים לא חייבת להיות איזו סיבה מרושעת מתחת לדבריי..נזכרתי, ת'געגעתי כתבתי, זה הכל...אין לי העדפה למנהלת זו או אחרת...זה לא ממש מעניין...סתם...סתם...כתבתי - סתם...לא רמזתי למאומה - כשאני רוצה לאמר משהוא אני אומרת - לא רומזת) או שאמרתי פה משהוא שאסור? יום טוב

deena

New member
הרגשות שלך לגבי רשעות כלשהיא

הם שלך, ושלך בלבד נקיטה. סה''כ הצעתי שתיישמי את הרעיון הנהדר שהעלית, במקום רק להעלות אותו ולקוות שמישהו אחר ירים את הכפפה. רעיון מבורך, וחבל שלא ליישם אותו.

יערית

New member
לא שמתערבת בשיח שלכן

אבל היתה כאן איזו מלק(כ)ה אחת שעשתה עבודת סיכום ניפלאה! יודעת שאין בינכם כימייה ניפלאה,אבל עבודה זו עבודה, ואולי כדאי לפנות אליה, ולבקש שתהיה המסכמת השבועית של הפורום. דינה יש לך הרבה עבודה על הראש,האצלת סמכויות במיקרה הנ"ל ועוד ,יעשו רק טוב!!! ~דעתי~{ @הזכויות שמורות למצוטטת@}

deena

New member
כל חבר פורום שירצה להעלות הצעה

שמתאימה לפורום, וליישם אותה, יתקבל בשמחה. רשימת המתנדבים מוזמנת להתפקד במסר. יום טוב

malka3

New member
כימיה - פיסיקה - מתמטיקה - הכל יש

ביננו, ודווקא נפלאה, ולא תודה אין לי רצון לעשות זאת על בסיס קבוע אגב מלכה כותבים כך : מ ל כ ה שבוע נפלא לכולם מלכי

יערית

New member
מקבלת את הציניות שלך

בחיוך,כשקראתי לראשונה את הסיכומון השבועי שלך,גם חייכתי,כי ראיתי שיש בך מוטיבצייה.ועכשיו מ ל כ ה, אין צורך על בסיס קבוע,כשיתאים לך,אשמח אם בכל זאת תעשי לנו סיכומונים שבועיים-כמובן לא על בסיס קבוע.
נ.ב איך את בביולוגיה?

malka3

New member
בביולוגיה הוצאתי רק... 92

הייתי יכול להיות דוקטור לפיזיקה גרעינית הייתי יכול ללמוד פילוסופיה שנה חמישית הציעו לי לפתוח מסעדה גדולה עם שיש הציעו לי לנהל סניף של בנק מקומי מליון דולר

למעלה