נזכרת בך..

• פותח הנושא yoli
  • פורסם בתאריך

yoli

New member
נזכרת בך..

משום מה באמצע ירח מלא הגבעה שממול מזכירה לי אותך, את מה שהיה , לא היה, בינינו, אתה יודע, ניסיתי להבין, באמת שכן ניסיתי לשחזר, לראות מה באמת קרה ושום דבר בחור, לא מבינה את שהיה נכון פרידות אינן פתורות,אינן מובנות ואפילו לא אהבתי , רק תקועה בין השורות רק חסרת הבנה לגבי כמה דברים בחיי, אין לך שם, וגם לא זהות בעיניי כ``כ באוויר השארת אותי, ילדה קטנה לגבייך מה קורה בן אדם. איפה אתה בחייך? סתם מתעניינת, בלי סיבה מיוחדת סתם פתאום מעריכה, את מה שיש עכשיו את הכנות ופתיחות שלא ידעת את שמה, את הסתמיות שבקשר, בשביל מה? סתם מעריכה מישהו אחר כרגע, למדתי אחרייך איך כן לחיות, מה כן לעשות למדתי ממך המון, איך לבחור בין הרע לטוב ועוד רבים ואחרים עברו בנהר , ורק אתה לפעמים נשאר, מתסכל עוד קצת, שואל אותי למה, מה בדיוק קרה..? כמו שאמרתי , פרידה אינה פתורה..

עצוב ..

כשנפרדים ומסיימים .. כל דבר מזכיר את החיים הקודמים ... ותמיד יהיו שאלות לא פתורות ותמיד נחפוץ לתשובות שלא יגיעו .. אהבתי את הכתיבה שלך .. שרון

ב א ר י

New member
איילת מאמי....

הרי תמיד אחרי הפרידות הקשות מה שנשאר לנו,אלו הם,הזכרונות ! עדיף לזכור רק את הטובים שבטובים שביניהם... כך תמיד נהיה עם חיוך חמדמד כזה על הפנים. בכל אופן כך אני נוהג,תמיד כשאני נזכר במשהו מהחברה לשעבר,אני נזכר במשהו חמוד,משהו מצחיק,משהו שיעשה לי טוב על הלב. אך מן המובן הוא,שלאחר מכן נהיה קצת לא טוב על הלב,מפני שנפרדנו. אך זיכרי דבר אחד,כל דבר קורה לטובה !!! בארי

yoli

New member
דווקא הפעם

זה היה בנימה סתמית, לא משמעותית, סתם כזה, .... אבל תודה תודה...

Shanny

New member
שיר כל כך יפה ואמיתי פשוט אילו

השאלות שכולם שואלים את עצמם השאלות הבלתי פתורות שני

למעלה