נזכרתי! הקשר שלי עם הכורדים:

../images/Emo48.gif../images/Emo197.gifשבת שלום כורדינסה../images/Emo197.gif../images/Emo213.gif

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼ ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ידיד נפש ידיד נפש אב הרחמן משוך עבדך אל רצונך ירוץ עבדך כמו איל ישתחווה מול הדרך ידיד נפש אב הרחמן משוך עבדך אל רצונך יערב לו ידידותיך מנופת צוף וכל טעם. שבת שלום מבורכת לכולם אוהבת עמנואלה

../images/Emo243.gifשבת שלום הפורום שומר שבת../images/Emo197.gif

שלום עליכם מלאכי השרת שָלוֹם עֲלֵיכֶם מַלְאֲכֵי הַשָרֵת מַלְאֲכֵי עֶלְיוֹן מִמֶלֶךְ מַלְכֵי הַמְלָכִים הַקָדוֹשׁ בָרוּךְ הוּא בּוֹאֲכֶם לְשָׁלוֹם מַלְאֲכֵי הַשָרֵת מַלְאֲכֵי עֶלְיוֹן מִמֶלֶךְ מַלְכֵי הַמְלָכִים הַקָדוֹשׁ בָרוּךְ הוּא בָרְכוּנִי לְשָלוֹם מַלְאֲכֵי הַשָרֵת מַלְאָכִי עֶלְיוֹן מִמֶלֶךְ מַלְכֵי הַמְלָכִים הַקָדוֹשׁ בָרוּךְ הוּא צֵאתְכֶם לְשָלוֹם מַלְאֲכֵי הַשָרֵת מַלְאָכִי עֶלְיוֹן מִמֶלֶךְ מַלְכֵי הַמְלָכִים הַקָדוֹשׁ בָרוּךְ הוּא

faridi

New member
כניסת השבת היתה ב-16:20

ואת העלית ת'הודעה אחרי הזמן. חבל! אבל יישר כח על הרעיון!

|../images/Emo197.gifשבוע טוב כורדינסה../images/Emo24.gif

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ שבוע טוב חברים וחברות יקרים מה שלומכם ואיך עברה השבס? איך עברה עליכם השבת המדהימה אמרו גשם גשם ולא ירדה טיפה אחת - וואלה התבעסתי זיוון אין אין עליך את אלופה בזריקת סוכריות צריכה לפתח לך קריירה הזורקת סוכריות" בכול פעם שאני רואה תהודעות שלך מהסוג הזה אני מתגלגלת מצחוק כמעט עושה פ. ווואווווווווווווווווווווווווו אין אין אין עליך חאלתי רבלה גאחקטילי רבה רבה רבה לבנתיים שיהיה לכולם שבוע טוב ונפלא זזתי לנוח בקטנה מהשבת אוהבת עמנואלה !!!!

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

חחחחחחח קרעת אותי עכשיו עלק הזורקת סוכריות
שבוע טוב חאלתי תאזרי הרבה כוחות לשבוע חדש

../images/Emo198.gifלא - אני לא ברזאני במקורת שלי

۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞
۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞ אני בכלל מאיזור אחר של כורדיסטאן - צ'אלה כורדיסטאן מחוז טורקיה גבול אירן עירק בדרך כלל רוב הבראזנים הם מהעיר Barzan המקורות שלי זה כהן - אבא של סבא שלי עשה חליצה לכן מצד אבא אנחנו כהן מובטלים שני הסבים שלי בני דודים - מצד אימא כל המשפחה הם כהן כשהמשפחה שלי הגיעו לארץ לא היה להם שם משפחה וכאן בישראל נתנו להם את שם המשפחה סייר דרך אגב אחרי התעקשות מצאתי ששם משפחה סייר SAYAR זה שם משפחה כורדי טורקי הפירוש לשם משפחה מטייל את שם המשפחה ברזאני הוספתי בגלל 5 סיבות מוצדקות האחת חיבה לחכם זצ"ל יצחק ברזאני שקבור במושב שלי - אני תמיד ממליצה לעלות לקבר שלו לקרא תהילים - יש המון סגולות ניסים ונפלאות - אז שם משפחה של חכם נוסף לשם המשפחה שלי כקמיע ועוד סיבה אחת שאם אני אסע פעם לטיול בכורדיסטאן יהיה לי קל להיכנס לכורדיסטאן בגלל שם המשפחה וגם היה לי חבר בשם משפחה ברזאני סיבה רביעית ברזאני נדבק אלי סיבה חמישית נהפך להיות חלק מחיי ואני אוהבת ומרגישה נוח עם זה
אני מכירה את החנות זה ממש מול הבית שלי חוצה את הכביש
משפחת בראשי אני מכירה בדרך כלל כולם בני משפחה אחת גדולה - כך זה אצל כול ההכורדים שמות משפחה זה היה מחולק בדרך כלל לפי שבטים גורנייה קבוצות משפחתיות מקווה שעניתי לך על השאלה

faridi

New member
בעניין שמות משפחה

ידוע לי שרבים הכורדים שהגיעו לארץ הקדש ללא שם משפחה והיו מדביקים להם שמות לפי הייחוס: בן יעקב וכד', או לפי שמות הערים, כמו בראשי. האם גם אצל הכורדים היה מקובל לתת שמות לפי עיסוק?

למעלה