נזכרתי במשהו

מוכנה לגלות רק איך הגעתי לשם הזה

אבא שלי שיבדל לחיים ארוכים וטובים היה תמיד עוקץ ונעקץ עם המשפחה הקרובה של אמא שלי ותמיד תמיד שהייתי קטנה הייתי זוכרת אותו נכנס בהם ואומר: "אל משפחה מאלי מה מן ברדד נח'נה מן ח'נקין" יעני הבנתי שח'נקין הייתה ה"רמת אביב" של עירק - אוי לפלצנות וככה זכור לי שבעצם המקור שלו זה משם...

ע מ ר ה

New member
אפשר להוסיף, "אך ראחת הד'יאיק אל

איים אלכאנה אנזמט ביהה"- חלפו עברו הימים שבהם היינוגאים\ חזקים\אחרים\צעירים וכ"ו. כיד המצב בו נמצאים באותו רגע.

גלגלת אותי - וגם הזכרת לי

כל פעם שהיינו מגיעים הביתה, נניח מוקדם מהרגיל או בהפתעה, תמיד היה מגיע המשפט "חייר אינשאאלה" - יעני רק בשורות טובות באמת שנדע רק בשורות טובות - אחלה סיפור כשייצא לך "כנריד נסמע' בע'ד סוואלף"

חנקין כפרה אני חושב שזה לא כל כך...

מדוייק העניין הזה של שכונת היוקרה "חנקין". לפי דבריו של אבא של אישתי זו היתה שכונה של פושטקים.....ודווקא שם הוא הכיר את אשתו,זו שהרביצה לי על הגב עם "השובק" מערוך שלה בערב החג, כשנתקעה לי ביצת "סלוינגר" בגרון. ולעניין האחחח.... אוחחחח.... יא ראבי...בדאלק נאנה...שמשמיעים הזקנים העיראקים כשהם מתיישבים על ספסל בגן,אני חושב שמהקריאות האלה אפשר לעשות דיסק שבו יושמעו קריאות אלה בשעה ששני עיראקים מקיימים יחסי מין. מובן מאליו שחברי הפורום יוזמנו לאולפן להשמיע עוד ועוד קריאות מסוג זה כדי להגביר את מכירות הדיסק.

נזכרתי במשהו

נכון העיראקים המבוגרים תמיד אחרי הליכה מעייפת או פעילות מאומצת בסיום הפעילות (איזה שלא תהיה), הם מתיישבים ואז חייבת אבל חייבת להישמע האנחה "אחחחחח יא יומה" או "אחחחח יא ננה" קורע אותי...

קונן היקר - אולי אתה צודק

אחרי הכל אני ניזונה רק מהסיפורים, אבל מה שמאמת את זה (כנראה) זה שהדודה היתה כל כך מתעצבנת מהמשפט הזה (ממש הייתה מעלה עשן) ובעלה שהגיע גם מאותה עיירה היה מהנהן עם הראש בתנועת הסכמה והיה אומר "ח'אכ' וואינו באמת כלם מן ח'נקין עינם שבענה" - הדודה עמדה להתפוצץ...

slevinger

New member
ביצת סלווינגר??../images/Emo6.gif

קרעת אותי מצחוק! זה ממש "סטארט-אפ"!!! אש אקול? שבוע מה קונתו הון ותראו מה הולך כאן.......
באמת יופי

אחחחחחחח יא ווילי

לעומת זאת העיראקים השיעים היו אומרים אחחחחחחחח יא עלי יא מחמד יא חסין. שיהיה לך כייף.

דליה נס

New member
לחנקין שמצחיקה אותי ../images/Emo24.gif |נשיקה

אחלה סיפורים עסיסיים מביאה לנו הישר מבית היוצר כותבת יפה ועסיסי ממש מציירת את הסיטואציה.

למעלה