נזיפה!! לקרוא כולם!

נזיפה!! לקרוא כולם!

להזכירכם לפני מספר ימים נתתי הוראה לצאת לבלות פעם בכמה זמן. מאז, אף אחד לא שיתף, סיפר או אמר שהוא יישם את זה.. אתם לא מבינים עד כמה זה חשוב???? אני כועסת!!! נא להתחיל לעשות דברים למען עצמכם!!! בי בינתיים. ניב

ונראה לך שזה יעבור לך בקלות

אני לא מוותרת כל כך מהר, על רעיון חשוב.. מה את עושה מחר??

מה אני עושה מחר??? טוב, אז ככה...

קמה בבוקר, שותה קפה, ונוסעת לאישפוז יום. שותה את האינשור המ.....ביפ... (צנזורה - תתביישי לך מאיה! ככה לא מדברות פרות!) הולכת להקיא אותו, ואז יש לי פגישה עם הדיאטנית. הקיצור, יום די משעמם. תיקון טעות - עד שאני מגיעה לפורום. עכשיו גם ניזכרתי שמחר ההורים שלי טסים לרומא.... אני כבר קיוויתי שחסר סדר האישפוז יום לשבוע הבא, אבל האמת תפחה על פני. אמא שלי הכינה סידור עבודה, רשימה של אנשים שיביאו ויחזירו אותי כל יום. הלוואי ויהיה פנצר....היא אפילו הכינה מפה איך להגיע לשם... אז מחר אני עוד לא יודעת עם מי אני נוסעת. עוד מעט אלך הביתה לברר, וגם להיות איתם קצת לפני שהם נוסעים. ובכל זאת - יש לאבי יומולדת היום, וחייבים להראות קצת נוכחות. שלך מאיה הפרה

אולי תמצאי משהו כיף לעשות אחרי זה

כדי שיהיה לך נחמד אל אף האישפוז בבוקר.. מן משהו פינוקי במקביל. ללכת לאנשהו, אחרי האישפוז, או לחשוב על משהו ולעשות אותו שאת חוזרת.. הבנת את המסר!?!

הבנתי את המסר, אבל.......

קצת יבש פה, בקיבוץ שלנו. במיוחד באמצע השבוע. אבל אל תדאגי, הידיעה שאתם תהיו פה כשאחזור מחזקת אותי. את הכיף נידחה להיזדמנות אחרת. (חשבתי על אמבטיה, אבל......אין לנו מים בכינרת. וחוץ מזה, אני שונאת לראות את הגוף שלי, במיוחד במקלחת. יש תקופות שאני אפילו מתקלחת בעיניים עצומות....דבילי, אבל זה מה יש.) מאיה הפרה

תעשי הרבה קצף..

ותשכבי לך עם נרות במקלחת, אז לא תראי את הגוף וגם תתפנקי.. תוכלי גם לקרוא ספר ובכלל לא תשימי לב לגוף אלא לפינוק.. ניב

למעלה