נזיפה ושאלה

נזיפה ושאלה

קודם לבחור ששונא את טאטו,מה הקטע שלך? הרי ברור שכל מה שרצית זה לעצבן או למשוך תשומת לב ולא קבלת היית כל כך נואש ,עד שאפילו כעסת מדוע מנהלת הפורום המשכילה שלנו לא יורדת לרמה שלך ועונה לך ,לא נאה לך אל תכתוב פה אבל למה להשמיץ ולכעוס על זה שפתחו פורום ,אתה לא אוהב אותן אנחנו כן אנחנו לא אוהבים את מייקל ג'קסון אתה כן אז מה הקטע שלך ללכלך? כעת לדבר השני שרציתי לשאול כמה קליפים יש לטאטו ומה הם?

buffgirl

New member
תשובה. ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

באנגלית, הם הוציאו ל-MTV רק שניים לפי דעתי, למרות שראיתי תמונות מעוד קליפ אז אני מניחה שהן הוציאו גם קליפים ברוסית. אני יכולה לברר לך אם אתה רוצה.

אני אשמח אם תעשי זאת בשבילי

אני ראיתי לבנתיים רק שלוש קליפים שלהן את:את NOT GONNA GET USE(והגירסה הרוסית)את ALL THE THINGS SHE SAID (וגם את הגירסה הרוסית)ואת 30 MINUTES בגירסה הרוסית נראה לי שיש עוד.

Sapir00sh

New member
איזה קליפ עצוב יש ל-30 Minuetes...

כמעט בכיתי...זה נורא עצוב... וחוץ מיזה, אפילו שזה לא באמת, לראות אחת מבנות טאטו מתפוצצת זה לא חוויה נעימה (למרות שלא מראים ממש אותה, אלא רק את הפיצוץ). ואיך שיוליה עומדת שם ומסתכלת..... דרך אגב, שמתם לב שבסוף השיר Show Me Love יש את המילים: Mama, Papa forgive me (או משהו כזה...)? נראה לי שזאת הקדמה לשיר 30 Minutes, אני צודקת?

לא הייתי מגדיר עצוב...

הייתי אומר שזה די פרובקטיבי.זה מראה כאילו את התוכניות האמתיות של הלסביות בעולם הזה.אבל גם אפשר לראות את זה בצד ההפוך בקליפ שאולי יוליה מעוצבנת יותר על הגבר ולא על לנה. חוצמזה הקטע של הפיצוץ היה כזה לא מקצועי,כאילו רואים שהקרוסלה ריקה ואת האיש שמפעיל את הפיצוץ... נ.ב:זה לא בעיה לצלם גרסה באנגלית לקליפ הזה ,מאחר ששם הן לא מדברות צריך רק להחליף את המוסיקה.

Sapir00sh

New member
בחיים לא ראיתי את הקליפ ברוסית, ישר

הורדתי באנגלית...ראיתי שיש, לא היה טעם להוריד קודם ברוסית. אממ, לא ראיתי את האיש שמפעיל את הפיצוץ...מעניין, אולי אני אוכל לראות אותו..לא להפריע, אני הולכת לראות ת'קליפ..חח

הכוונה שלי היתה

שהקליפ יכול להיות מהיבט סטרייטי שאולי מי שבוגד הוא הגבר ביוליה ולא לנה ביוליה.

Sapir00sh

New member
רגע...אולי אני לא מבינה את המילים

של השיר מספיק טוב... חשבתי שמדובר כאן בזה שיוליה מתאהבת בלנה, ולנה בעצם סטרייטית... אממ...אולי אני באמת לא מבינה. טוב, אחרי הכל אני לא דוברת רוסית, וגם לא מבינה רוסית. המילה היחידה שאני יודעת ברוסית זה איך להגיד "גבינה" (לבנה...צהובה, מה זה משנה?!) חח ובאנגלית קשה להבין מה הן שרות בדיוק. אז תסביר לי רגע...מה שמדובר בשיר הזה זה על בגידה?

תראי השיר מדבר על בגידה

ולהבדיל מ ALL THE THE THINGS SHE SAID אין שם הדגשה שמדובר באהבה של שתי בחורות. יוליה רואה את שניהם מתעלסים בלהט במרכז הקרוסלה ושלושים דקות זה הזמן שהיא מחליטה לבצע את המעשה הנחרץ שכולם כבר יודעים מהו לדעתי הלסבית המוצהרת מבין השתיים זאת יוליה

mscooter

New member
גירסה אנגלית ??

חחחחחחחח !! אין דבר כזה
לא שמתם לב ב ALL THE THINGS SHE SAID שהשפתיים שלהן לא זזות לפי המילים, כמו איזה סרט יפני ישן? ובכלל משתדלים שלא להראות אותן שרות? טאטו לא מוציאות קליפים באנגלית עד כמה שידוע לי, אלא מדביקים גירסה אנגלית על הקליפ הרוסי שלהן.

Sheepe D

New member
יש להן 4 קליפים

ה1:ALL THE THINGS SHE SAID 2; NOT GONNA GET AS 3; 30 MIN' 4 PROSTEIA DVIJENIA- SIMPEL MOVES לא נראה לי שהקליפ יצא באם טי ווי חיי... יש שם דברים שצריכים לצנזר.. והדברים האלו הם חצי מהקליפ, אבל הקליפ ממש טוב!

וואלה?!../images/Emo12.gif

איזו הפתעה ... לא ידעתי שיש להן קליפ רביעי ,מתי הן צילמו אותו?,ולמה הוא נראה כזה פרובוקטיבי שצינזרו אותו? טוב,איתן אני מזה לא אתפלא...

Sheepe D

New member
אני ראיתי אותו כבר לפני

כמעט, אולי פחות מחצי אבל בערך (בים בם בום...) יש בו כמה 2 סצנות עיקריות: האחת עם לנה שהיא בבית קפה שותה איזה תה וזהו. הסצינה השנייה היא עם יוליה שמראים אותה באמבטיה מצלמת את עצמה עד לכתפיים, ועושה מה שעושה... תבינו לבד, ותבינו לבד גם למה לא נראה לי שיראו את הקליפ... ואז יש כל מיני קטעים של אנשים וחיות שעושות כל מיני תנועות שונות.... הסברתי את עצמי?

למעלה