נזילה מאגן שמן

jeans74

New member
נזילה מאגן שמן

שלום, לאחר חיפוש בפורום שלא הצליח רציתי לשאול כיצד מתקנים נזילה שמקורה בפתח ריקון השמן. המכסה שיש לי הוא ללא הבורג ריקון המרכזי וכנראה באחת החלפות השמן נהרסה ההברגה של מספר ברגים. הנזילה לא חמורה אבל היא שם. תודה.

Dror BANANA

New member
../images/Emo94.gif ואני רוצה לומר...

אם אתה לוקח את הרכב להברזה עדיף להבריז את כל 6 ההברגות לחדשות עם 6 ברגים חדשים וגם מחליף את מכסה אגן השמן לתוספת בורג מרכזי לריקון השמן ואז אתה מסודר בחיים.

דרור 914

New member
טוב אז גם אני אתרום משהו חיובי לשרשור הזה

אם אתה הולך לעשות הברזות חדשות בבלוק אתה צריך לשים לב לכמה נקודות טכניות: 1)הברזה יוצרת שבבים ומספיק שבב אחד במערכת השמן כדי לשרוף לך מיסב - ולכן יש צורך בשטיפה יסודית מאוד של אגן השמן לאחר ההברזה. 2)כדאי לעשות את כל ההברזות ולהשתמש בברגים מילימטריים עם ראש אלן ולא ראש משושה 3) אם תוכל לאתר שייבות נחושת בגודל המתאים אז תקנה לך סטוק גם להחלפות השמן הבאות 4) אתה צריך להגדיל גם את החורים במיכסה האגן.

k0biX1303

New member
Kreamerfxp

בפעם המליון עדיף פשוט לשתוק או במקרה הזה להתאפק ולא לרשום כזה גיבוב של שטויות . וגם לכל השאר תעשו טובה תשאירו את התשובות הטכניות לחברים שיודעים מה הם רושמים. לא פתרונות של חצי שקל שיעלו אח"כ הרבה יותר. גם כשנדמה לכם שאתם יודעים חכו לתשובה מקצועית שתגיע מאנשים מקצועיים.

Kreamerfxp

New member
גיבוב של שטויות?

קובי היקר, בן אדם הגיע עם תקלה אני ואתה לא מכירים את הכיס של הבן אדם או את הרצונות שלו. יעצתי לבחור 2 אופציות אופציה זולה ואופציה יקרה. כל בן אדם שמקבל ייעוץ גם חושב בעצמו מה כדאי לי ומה לא כדאי. על הרבה מאוד נושאים אני לא יכול לתת תשובה מקצועית. אבל בנוגע להברזות ולחרטים עברתי דיי הרבה, ולפי דעתי זה הפתרון. ובמשפט: "גם כשנדמה לכם שאתם יודעים חכו לתשובה מקצועית שתגיע מאנשים מקצועיים" אם הגישה בפורום היא שיש X אנשים שתמיד נותנים את הפתרונות המקצועיים אני אקבל זאת, רק אשמח לדעת אם זה המצב. אני מגיע מאותה קהילה "תפוז פורומים" אבל מפורום אופנועים, כנראה שפה זה שונה. המשך יום נעים..

דרור 914

New member
אנחנו לא קהילה סגורה, להיפך אנחנו מקבלים כל

אחד, אבל יש לנו רגישות שמקורה בהיסטוריה של הפורום כלפי אנשים חדשים שאנחנו לא מכירים ולא יודעים אם אפילו יש להם חיפושית או מקורר אויר של פולקסווגן אחר ושישר כשהם נכנסים לפורום מתחילים לתת עצות. הרכבים שלנו מיוחדים ולא תמיד חולקים את המיבנה או עקרונות הפעולה עם רכבים אחרים בהם אתה אולי מומחה. ולכן מן הראוי לנהוג בקצת צניעות ולא להכנס לפורום כמו פיל בחנות חרסינה, אנחנו קצת רגישים - ככה אנחנו. ואתה מוזמן להמשיך ולהנות מן הפורום. דרור

Kreamerfxp

New member
כמו שאמרתי,

לא מומחה בחיפושיות. הפתרון שיעצתי הוא הפתרון הנכון לפי דעתי. ונתתי פיתרון ל"תפרנים" ופתרון לאנשים שאוהבים את הרכב שלהם. "לא להכנס לפורום כמו פיל בחנות חרסינה"... לא נכנסתי לפורום אתמול, אני עוקב כבר בסביבות ה- 3-4 חודשים, ומגיע כמעט לכל מפגש בקניון אילון.

k0biX1303

New member
יופי! אז אל תייעץ הצעות כאלו.

סגנון תשובה של דרור זה הסגנון שהייתי מצפה לקבל וגם לתת לכל אחד שאוהב את האוטו שלו . וכולם כאן נורא אוהבים את החיפושיות שלהם. מצטער שרעיונות טפשיים נשמעים לי כמו גיבוב של שטויות.. .

jeans74

New member
תודה על כל התשובות ועכשיו...

משאלת השאלה איפה עושים הברגה מחדש של בורג גדול יותר, מקום איכותי שיעשה כמו שדרור אמר שטיפה יסודית של אגן השמן, מאיזור חיפה/תל אביב. לאיזה מידה מגדילים ואיפה קונים בורג חדש (כתובת בבקשה). תודה לכול העוזרים, מכל הפורומים השונים.

jeans74

New member
תודה לעל העונים, ועכשיו...

נשאלת השאלה איפה עושים הברגה מחדש של בורג גדול יותר, מקום איכותי שיעשה כמו שדרור אמר שטיפה יסודית של אגן השמן, מאיזור חיפה/תל אביב. לאיזה מידה מגדילים ואיפה קונים בורג חדש (כתובת בבקשה). תודה לכול העוזרים, מכל הפורומים השונים.

eazrieli

New member
Insert etc

שתי אופציות: 1. לעלות את האוטו על ליפט ולבצע את העבודה עם מקדחה. 2. לפרק מנוע מהאוטו, להפוך אותו ולעשות את העבודה על מקדחת עמוד אני אישית הייתי הולך על דרך מס 1 כמובן צריך יד יציבה לבצע את העבודה. בכל מקרה אתה צריך לקנות: 1. INSERT - שהפנים שלו הברגה M6 חיצוני נדמה לי שזה 7ממ אבל זה סטנדרטי 2. מברז להברגה החיצונית של ה INSERT 3. מקדח מתאים למברז שלושת הדברים קונים בחנות לכלי עבודה כך שהוא יגיד לך מה לקנות 4. מוט הברגה M6 כדי לחדש את ה STUD או בעברית גוגונים ערן

הגדלת הברזה למיכסה

כרגע יש הברגה m5 אתה צריך להגדיל לm6 להרים את האותו על ליפט לקחת מברזה ליתפוס מקדח 5 ממ וליקדוח רק את ההברגות המקולקלות בלבד לאחר מכן ליתפוס מברז m6 ולעשות הברזה חדשה בחורים שהיגדלת שים לב שהחורים וההברגות יהיו ישרים לפרטים נוספים תיתקשר 0506931808 אבי

למעלה