נז´בר לי הזין

א י ל ה

New member
מישו קרע לי?

אני צריכה מטאטא חדש. שיהיה מטאטא טוב. כדי לאסוף את הז´ברים. כי המטאטא שלי לא מניע הבוקר. אה, וגם יעה. וגם נאה. ותגידו לאלברט שירשום. א י ל ה רשימת מלאי ומצאי

א י ל ה

New member
ככה יפה?

קורעים והולכים? יורים ובוכים? כולם היו בניי? הא, חוץ מנעמי. :) א י ל ה מצטטת, תולה

א י ל ה

New member
נו שוין

תעשו כאילו אתם אינם. יופי. תינוקות. אתם חושבים שאני לא שומעת אתכם בין השיחים? פחחחח בטח שאני שומעת. אבל אני י-עשה כאילו לא. אני לא י-קלקל לכם. אני אביט למעלה ואשרוק לי כאילו כלומב. א י ל ה פו פו פו פו פו פו

א י ל ה

New member
מותר

לשרוק עם אוכל? אין משריקין בשעת הסעודה. זה עושה גושים על השטיח. א י ל ה האלפקה של השכן מריקה יותר

אין

לי מטאטא חדש אבל יש לי כבלים להניע את המטאטא שלך. תעמידי אותו מול המטאטא שלי ותפתחי מכסה מנוע. מטאטאים ותעתועים בע"מ.

א י ל ה

New member
או

טוב שבאת באמת. מטאטא נאה יש לך. כמה קילומטראז´ יש עליו? אפשר נסיעת מבחן? א י ל ה בוחנת מציאות ומציאות

טאדאםםםםםםם

<שחקנית עושה סיבוב באויר על המטאטא שלה ונוחתת במרכז> שלום מותק את בוחנת גם מטאטא ישן? שחקנית מי טיטא את התא?

א י ל ה

New member
אוהבת

את הרעש המזמזם הזה שהמטאטא שלך עושה. אני בוחנת באופן כללי. מועדי ב´ אחורי החג. א י ל ה משרד הרישוי שלום

תבחני

אותו טוב טוב המטאטא הזה גדול במבחנים. קשה לו במבחנים אבל הוא עומד בהם בגאון. ממש מטאטא מצטיין.

א י ל ה

New member
תתקרב רגע

אתה עם המטאטא. אלה שקשה להם ועומדים בגאון, הם הזן הכי טוב. אני שנייה אשב עליו רגע. אפשר לרכוב עליו גם כשמעונן? א י ל ה אחד בפה ואחד ב...

בכל

מזג אויר אפשר . יש לו אוויוניקה משופרת. כשמעונן הוא יביא אותך גבוה גבוה מעל העננים, שם כבר תיראי את האור (או את הכוכבים). אלא אם כן את עוצמת עיניים בגבהים כאלה.

למעלה