נוAה תוהה...

נוAה תוהה...

לאחרונה יצא לנוAה לתפקד על תקן המעודדת הראשית. כעיקרון, בימים כתיקונם זאת מחמאה גדולה עבורה, אך לא הפעם
לאחר הרבה שיחות נפש ועידודים רבים של כמה מחברותיה שלאחרונה שנפלו כקורבן ה"לא מחפש עכשיו קשר רציני" היא לא מבינה כמה דברים. אולי חכמי פרדס זה יוכלו לעזור לה להבין את המשמעות ופשר הביטוי הלא מובן הזה... למה תמיד אחרי שהם מצהירים על זה הם חוזרים לאקסית ומתמסדים או פוגשים את אשת החלומות האחת והיחידה שלהם
הרי ברור שלא מדובר פה באי משיכה, וברור כי כולנו מחפשים את ה-אחד לקשר רציני וארוך טווח. למה לשקר
למה בכלל להתחיל קשר אם מתכתחילה הם לא רוצים
הרבה שאלות לנוAה... אולי לכם הפיתרונים...

אקווה

New member
נוAה.......

טוב...אני אעשה את זה קצר: לפעמים אנשים אומרים דברים כי לא נעים להם, כי הם לא רוצים לפגוע בצד השני, כי הם לא יודעים איך להגיד: זה לא נראה לי שזה זה. אני לא חושבת שהם באמת לא מחפשים קשר רציני. הרי ברור שרובנו כן מחפשים, כן רוצים בית חם, משפחה, ילדים וכלב קטן (או חתול). ולכן זה לגיטימי שהם מתחילים קשר. מנסים. אבל אם הם רואים שזה לא זה, ויכולות להיות הרבה סיבות ולא רק חוסר משיכה (חוסר עניין, חוסר בתחומי עניין משותפים, חוסר בזרימה, חוסר ב"קליק" ההוא שפעם דיברנו עליו כאן ועוד ועוד - לא חסרות סיבות - השורש ח.ס.ר משחק כאן תפקיד מפתח...
). בכל מקרה - כשהם רואים שזה לא זה מבחינתם, הם פשוט אומרים שהם לא מחפשים עכשיו קשר רציני כדי לפגוע פחות. לא משנה שזה פוגע יותר כשאח"כ רואים אותם עם האסית או עם מישהי חדשה שהופכת להיות אשתם. הם לא מודעים לזה ולא חושבים על זה באותו רגע. ועל כך המציאו את המשפט - עם כוונות טובות לא קונים במכול. אבל הכוונות באמת טובות, ולא צריך לשפוט, כי זה באמת קשה לומר את ה"לא"... הרבה חיזוק ו-
אקווה נ.ב אמרתי שזה יהיה קצר, לא???

ליאן.

New member
למה ?

שאלה מצויינת! העניין הוא שיש אנשים חרמנים שמתים למצוא זיון ובשבילם, כל אמצעי מקדש את המטרה, מה שאומר שאם יפגשו בחורה וירצו לשכב איתה, ימכרו לה מספיק לוקשים בשביל שתשכב איתם. אם הם חושבים שהיא מעוניינת בקשר, יפרטו לה על המיתרים הנכונים כשהיא מאמינה שהסקס נועד לקרב בינהם, להעמיק את הקשר ומפתחת ציפיות לגבם וכשהוא מאושר שהצליח להכניס אותה למיטה. אותם טיפוסים לא חושבים על כך שאולי מספיק להיות ישירים וישרים ולומר מראש שהם לא מעוניינים בקשר רציני.. והונים אותה. לדעתי, אותם גברים הם פחדנים ורפש שאין כדוגמתו ועושים שם רע לכל הגברים האחרים, אלה שבאמת חפצים בקשר רציני אבל נתקלים בבחורה שלא נותנת בהם אמון וחוששת להפגע.

למעלה