אחי בשעה שאתה מחכה - שיר לפיצה
כבר הייתי מסיים להכין לעצמי פיצה, לאכול אותה ואם להשאר רעב אז.... לעשות עוד אחת. אבל.... אני לא ציפיתי שכל הלילה אני ארעוב אבל השליחים לא נתנו לי לסעוד לא לא אני לא ציפיתי אני אומר לא ציפיתי מהשליחים לפחות כי רק השליחים מביאים את הפיצות ורק לזה אני חיכיתי שליחים פה המגשים מסתובבים כל כך מהר שהם על העמדה אנל'א רואה אף מגש אחר הם שולטים בקיבה לא משאירים לכם ברירה שהם על העמדה אנל'א אבל לא משאירים לכם ברירה כל משולש שהם נותנים מעיף לגג ת'מסיבה הם לא חוזרים על טעמים לא מכינים אותם דברים מוסיפים הם את הרוטב למשולשים הרגילים כן את הסופר הם מרוקנים את גבינה מפוררים מוצרלה על המגש עוד משולש לפה מכניסים אני לא ציפיתי שכל הלילה אני ארעוב אבל השליחים לא נתנו לי לסעוד לא לא אני לא ציפיתי אני אומר לא ציפיתי מהשליחים לפחות כי רק השליחים מביאים את הפיצות ורק לזה אני חיכיתי אז תנו לי ש' תנו לי ל' תוסיפו י' ח' י' ם' שליחים ארבעה וכל אחד מהם כוכב עידו ווידו, שימי סוניק, סאבו וגם רוב גם אחרי בקבוק של טבסקו מצליחים הם לעמוד אז תעשו להם כבוד ואל תפסיקו פה לזלול כי כשפיצה מביאים כולם רוצים רק עוד ועוד אף פעם לא מתייאשים מול אלפים או מול עשרים פיצה כזו אתם יודעים לא טעמתם בחיים אני לא ציפיתי שכל הלילה אני ארעוב אבל השליחים לא נתנו לי לסעוד לא לא אני לא ציפיתי אני אומר לא ציפיתי מהשליחים לפחות כי רק השליחים מביאים את הפיצות ורק לזה אני חיכיתי