נו....?

איך היה מה?

כוחותנו חזרו זה עתה. תנו לנער את הטיפות. תודה לאגס1 על שחירף נפשו ונהג כסומא בערפל את ריכבו בשלוליות ירושלים בביטחה ויד חזקה. עד שהביאני הלום. תודה למארחת החמודה, דווקא מתאים לך צהוב. תודה למנהלת הפורום שהגמישה את ההחלטה על מקום המפגש ומועדו בכדי שיהיה לי הכבוד (המגיע לי) להשתתף גם אני. תודה לכל האחרים שהצחיקו אותי עד דמעות והחניקו את גרוני בציטוטים הספונטניים הזורמים . היה שווה ביותר.

sorek2

New member
שלילנד, המון תודה על האירוח!

היה ממש חוויה, מאוד נהניתי, כרגיל! ו...סוף סוף ראינו את הפרצוף של יובלנקו... אך, ירושלים, ירושלים...

D o r o t h y

New member
אחח איזה כיף ../images/Emo25.gif ../images/Emo25.gif

חבר'ה, תודה ענקית על הערב הזה. אחרי שהוצאתם לי את הנשמה ועד הרגע האחרון לא ידעתי מי יבוא בכלל, אני חייסת להגיד תודת לכל אחד שהיה ועשה לנו את הערב הזה כל כך מצחיק וכל כך כיפי, אני בטוחה שהשבוע הקרוב יהיה הרבה יותר שמח בשבילי תודה לשלי על הבית, לסורק על החידון, ליובלנקו על הדרך הארוכה שעשה, לאגס על העץ שנשרף בקלות, לדודה על המרחק ועל הנוכחות, לאלי לוק על הטרמפ הביתה ולשלושת המוסקטרים שהביא סורק שבהחלט הנעימו. היה כיף, היה מצחיק, היה אפילו טעים. שתהיו לי בריאים, שמחים ומאושרים. אלף תוגןץ ןחיבוקים לכל אחד מכם.

אלי לוק

New member
אחלה זה מילה קטנה היה גדול../images/Emo3.gif../images/Emo140.gif

סוף סוף אני רואה גם פרצופים.... והוכחתי לעצמי שאני עדיין בכושר "גששי" היה נעים להכיר כל החבר'ה נהניתי אלי

Yuvalenko

New member
עלא כיפאק!!!!!!!

אחלה.... ככה.... חרא..... הלוואי על כולנו..
היה באמת נהדר, סוף סוף יש לי עם לי להעביר דאחקות גששיות, אני בסביבה בעייתית פה. נהניתי מאוד, אפילו מהנסיעה 4 שעות וחצי הלוך ושוב (סה"כ).
לשנה הבאה בחיפה הבנויה.

Yuvalenko

New member
מר בחור.. אתה....

אתה יודע שלוקח שעתיים להגיע מחיפה לירושלם הבירה? יפה. אז תכפיל ב2 ותוסיף פקקים. ביום קיץ רגיל מאוחר בלילה זה בטח לוקח שעה וחצי בלי לנסוע 120. (כן, גמני זהג נהיר)

החתולית

New member
נהניתם ? אכלתם מרק ?

אני מסרתי נשיקותיים בשמך, שלי, וקיבלתי גם בחזרה. עכשיו יש לי חמרמורת, ונורא בא לי להישאר במיטה.

למעלה