נו

eviv

New member
לא

התוואי הוא תוואי פוליטי, שבא להציב עובדות בשטח ומספח שטחים נרחבים. התירוץ שלשם כך נבניתה הגדר הפוליטית הינה הטרור. אבל זה תרוץ לא ממש משכנע. כי אם היה מדובר בביטחון היו צריכים לחשוב: א. אם גדר תעזור, כאש בעזה יש גדר ואפשר לראות שישש קאסמים ב. האם גדר קצרה יותר ופחות מעוקלת שמצוייה על הגבול של הקו הירוק דואגת יותר לביטחון.

KatyRose

New member
הנ"ל קרא לחבר מהפורום

בשם גנאי, אביב, למחוק. כמו שלי אסור להתייחס לגודל איברי המין של הסרבנים כך גם אסור להוא לקרוא למישהו "טמבל"

KatyRose

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo39.gif קטי אני אוהב אותך ../images/Emo24.gif

eviv

New member
אם הייתי מוחק...

אם הייתי מוחק כל הודעה וההודעות הנלוות אליה אשר בתוכם יש את הביטוי טמבל ובמשקל דומה שליש מהודעות הפורום היו נמחקות, לפעמים צריך להפעיל שיקול דעת. אם מהמילה טמבל יוצא דיון ענייני כלשהו ניתן למחול...

KatyRose

New member
בטח, אבל את ההודעות שהם

נגד הסרבנות, מוחקים ישר. ללא חשיבות מה יש בתוכן או אין.

eviv

New member
להרגיש מקופחת זה לא נחמד

נדיר שנמחקות הודעות. ובאמת אין קשר לתוכן ההודעה. אין לי לא עניין לא זמן ולא כוח להתעסק במאין סלקציה של הודעות. לפורום הזה נכנסים אנשי ימין ואנשי שמאל ואנשים שמסכימים לסרבנות וכאלה שלא. אותם אנשים דנים בחופשיות על גבי הפורום עד מצב שהדיון הופך להתכתשות בעלת אלימות מילולית. לצערי כמה אנשים בוחרים להשתמש בפורום לתעמולה פוליטית. כך מתנהגים אנשים בודדים שנכנסים לפורום כדי להדביק תעמולה לפורום. בתחילה מחקתי את הדברים הנ"ל ולאחר מכן הם הועברו לשרשורי המאמרים והשירה והאוף. את כל הטענות על הסלקציה ועל הקיפוח כל אחד מוזמן לשלוח בפורום משוב שבו קוראים אחרי תפוז ויחליטו מה לעשות עם התלונות.

KatyRose

New member
מי מרגיש מקופח

הרי ברור מאליו שאני לא, לי אין נטיות צומי ומרידות מתוקות של גיל ההתבגרות כזה

eviv

New member
לא

ואת היית עושה מצווה ומפצוצת בית ספר של ילדות ערביות?

eviv

New member
אז למה טובה הדימגוגיה המטופשת?

כמו שהשמאל לא יבצע פיגועים כך גם את לא מבצעת פיגועים. כל הראיה הדיכותימית הזאת שזה או שאתה פטריוט שעושה הכל למען המולדת והעם או שאתה שמאלני שעוזר לבצע פיגועים קצת תלוש מהמציאות.

זה לא כזה תלוש מהמציאות

כי לא חסרים כאלו משני הצדדים מה זה לא יבצע? עובדה שהוא עזר זה כן חלק מעשייה ואולי לא הייתי צריכה לכותב את מה שנלווה לכתבה בהודעה הראשית אבל בויבוי הרגיז אותי עם הרוצח מקדם רוצח אז תתתעלמו מה שכתבתי ומהכתורת והכתורת תהפוך ל:באמת רוצח מסייע לרוצח ועוד משהו אביב שום הבעת צער לגבי המעשה של הישראלי יהודי הזה לא נשמעה פה. אני מרגישה כאילו אני מתכתבת עם רובוט שהוכן מראש לכל שאלה אפשרית שכל תשובה כזאת רק קשורה להסבר כמה אתם צודקים.

eviv

New member
זה כה ברור מאליו מבחינתי...

אמרתי שאני מגנה פגיעה מחפים מפשע ולא נראה לי נכון לחזור על זה כל פעם מחדש. אגב, לא ראיתי שמדובר באיש שמאל...

eviv

New member
קצת מידע על המסיע, בבקשה...

לא בידיוק איש שמאל... לפי כל הכתבה נראה שהיה זקוק לכסף נואשות ונאמר לו שמדובר בהסעה של גנבים. " כפיר לוי הוא ילד טוב , הראשון שיקפוץ לעזור לקשיה שתמעד בסמוך לחנות שעבד. כך מגדירים בשכונה הרמת גנית את מי שהסיע את המחבל אחמד גאוי לקניון רמת השרון בנתניה... הוא ילד תמים וטוב. [...] הוא מניח תפילין כל בוקר וקורא פסוקי תהילים ומידי שני ורביעי מגיע לשיעורים בכפר שלם. [...] "אנשים לא מאמינים", אומר לירן שרצר, שעובד בקיוסק הסמוך לחנות הירקות שניהלו האחים לוי. "כל היום נכנסים לכאן ושואליםעליו. הרי לא ייתכן שהוא ידע, הוא היה כל הזמן מלכלך על ערבים. הוא היה אמר לי פעם 'תן פרנסה לנאצי ולא לערבי' " " (מתוך כתבה נהג חדש-חובב כדורגל ובישול, עובד קשה ומלכלכך על ערבים. כפיר לוי, מסיע המחבל מקניון השרון, ילד טוב רמת-גן, הדס שפר ומאיר סיקרון, העיר רמת גן גבעתיים,5 באוגוסט 2005)

למעלה