נו

KatyRose

New member
בטוח, גם מעריצים את טלי פחימה

למה כל האידיוטים האלה מחרידים בטירוף?? הם כל פעם שמים ידיעות על הסרבנות ועל טלי פחימה בוואלה ובעבע.. למה הם לא מבינים שזה לא נעים לראות את הפרצופים האלה על גבי העיתון...

boyboy03

New member
אגב

ג'ף באקלי היה מתהפך בקברו אם היה יודע שאנשים כמוך מקשיבים לו.

KatyRose

New member
של נעלייך מעל רגלייך כשאתה מדבר

על ג'ף באקלי ואגב, זו בחורה ואגב, למה "טמבל?" למה?היא הביאה כתבה, שקרתה באמת. על בחור (אני מתארת לעצמי שהוא מהשמאל, וגם נגד ה"כיבוש") שעשה מעשה מזוויע זה הכל

boyboy03

New member
לא

ה"טמבל" זה לא בגגל הלינק שהיא שמה, אלא על מה שהיא רשמה כדרך אגב. ובכלל, אין שום קשר בין הכתבה הזו לנושא הפורום, שום קשר. ומישהו שעוזר להסיע מחבלים מתאבדים לא יכול להקרא "שמאל".

KatyRose

New member
אבל יש קשר

כשאתה שם כתבה על מבריחי נשק שנורו לבין זה שמישהו אשכרה מסיע את המחבל (לא "רק" מבריח נשק) אל יעדו

boyboy03

New member
?

שמתי כתבה על ילדים שנרצחו ועל פי צה''ל יש חשד שהם היו מבריחי נשק. אז נתחיל בזה שזה רק חשד, ועוד צה''ל חושד, הוא לא ממש גוף אמין . ונסיים בזה שאלה רק ילדים, גם אם היו מבריחי נשק לא מגיע להם למות בגלל זה. אני לא מוצא את קשר בין זה לכתבה.

ג'ף באקלי וסיד בארט

הם הגבול שלי לא מציעה לך לעבור אותו ואם אתה בתור שמאלני שרוצה שלום ושיהיה רק טוב אומר משפט דפוק כמו "ג'ף באקלי היה מתהפך בקברו אם היה יודע שאנשים כמוך מקשיבים לו" אתה פה הטמבל ילד ילד

boyboy03

New member
אני עובר

אם את אוהבת את סיד בארט אני משער שאת גם אוהבת את פינק פלויד, אז כרגע אני לא יכול לומר שהסולן שלהם היה מתהפך בקברו אם ... , אבל אפשר לומר שזה לא ימצא חן בעיניו כל כך
ולמה (קחי הכל בקלות)

../images/Emo6.gif

מאוהבת בפינק פליד עם כל הכבוד שלי לווטרס וכל ההערכה שלי כלפיו הוא לא חי פה בכדי לדעת באמת עד כמה הגדר עוזרת אני אומרת בפעם המאה זה חרא שיש לנו מדינה דפוקה שלא ביצעה את הגדר לפי גבולות הקו הירוק בכדי למנוע את סבלם של החקלאיים או ווטאבר אבל אם זה מה שיביא אותם להופעת מחאה אשריהם

ולמה לעבור? הנה גם אתה כובש

ובאמת בויבוי לא נמאס לך להביע את דעתך אך ורק דרך הכתבות האלו? ועוד מוואלה שטענו שג'ים מוריסון חי

boyboy03

New member
אני לא מביע את דעותי

אך ורק דרך הכתבות האלה, לפני שהגעת היו לי כאן דיונים ארוכים ומאוד מעייפים עם גברת שושנה, כיום הם פגו כמעט, נראה שמצינו הכל.

מה אני יכולה לומר

את האמת נמאס לי להיות פה זה באמת משערת שאולי גם לחלק או שלא זה מדכא אותי לקרוא פה ולראות את כמה הקיצוניות השמאלנית כביכול רוצה שלום ואבה אבל שונאת מה זה שונאת חלק מאחיה

boyboy03

New member
חלילה שונאים

יש לי חברים ימנים, אבא שלי ימני. אישתי לעתיד היא ימנית, לאהבה(ולמדינת ישראל) אין גבולות. ושותף לרגש הדיכאון שלך.

אז איפה הריאליות?

הרי זה ידוע שבלי החומה היו עוד משפחות שכולות וכן מה לעשות טרור מנטרלים בעזרת כוח אי אפשר להיות יפי נפש ולהגיד להם אמן לכל מה שיגידו אני לא אומרת שהם לא סובלים אבל רבאק יש גבול עד כמה אפשר להאשים את צה"ל או אותנו מדינות ערב טחונותתתת עשירות שיטפחו את הפלשטינאים במקום לתת להם נשק למוות!

boyboy03

New member
הבעיה היא לא החומה, הבעיה היא התואי

הרבה יותר משהיא חומה בטחונית, היא חומה פוליטית. חומה שחוצה בין אדמות, בין כפרים, בין משפחות. היה אפשר למנוע את כל הסבל המיותר הזה, אבל למה? כל המרבה הרי זה משובח, מסתבר.

הבעיה שיש לנו ממשלה קצת דפוקה

וגם בעיני זה התואי אבל היא מעולה לביטחון

למעלה