למה כל האידיוטים האלה מחרידים בטירוף?? הם כל פעם שמים ידיעות על הסרבנות ועל טלי פחימה בוואלה ובעבע.. למה הם לא מבינים שזה לא נעים לראות את הפרצופים האלה על גבי העיתון...
על ג'ף באקלי ואגב, זו בחורה ואגב, למה "טמבל?" למה?היא הביאה כתבה, שקרתה באמת. על בחור (אני מתארת לעצמי שהוא מהשמאל, וגם נגד ה"כיבוש") שעשה מעשה מזוויע זה הכל
ה"טמבל" זה לא בגגל הלינק שהיא שמה, אלא על מה שהיא רשמה כדרך אגב. ובכלל, אין שום קשר בין הכתבה הזו לנושא הפורום, שום קשר. ומישהו שעוזר להסיע מחבלים מתאבדים לא יכול להקרא "שמאל".
שמתי כתבה על ילדים שנרצחו ועל פי צה''ל יש חשד שהם היו מבריחי נשק. אז נתחיל בזה שזה רק חשד, ועוד צה''ל חושד, הוא לא ממש גוף אמין . ונסיים בזה שאלה רק ילדים, גם אם היו מבריחי נשק לא מגיע להם למות בגלל זה. אני לא מוצא את קשר בין זה לכתבה.
הם הגבול שלי לא מציעה לך לעבור אותו ואם אתה בתור שמאלני שרוצה שלום ושיהיה רק טוב אומר משפט דפוק כמו "ג'ף באקלי היה מתהפך בקברו אם היה יודע שאנשים כמוך מקשיבים לו" אתה פה הטמבל ילד ילד
אם את אוהבת את סיד בארט אני משער שאת גם אוהבת את פינק פלויד, אז כרגע אני לא יכול לומר שהסולן שלהם היה מתהפך בקברו אם ... , אבל אפשר לומר שזה לא ימצא חן בעיניו כל כך
מאוהבת בפינק פליד עם כל הכבוד שלי לווטרס וכל ההערכה שלי כלפיו הוא לא חי פה בכדי לדעת באמת עד כמה הגדר עוזרת אני אומרת בפעם המאה זה חרא שיש לנו מדינה דפוקה שלא ביצעה את הגדר לפי גבולות הקו הירוק בכדי למנוע את סבלם של החקלאיים או ווטאבר אבל אם זה מה שיביא אותם להופעת מחאה אשריהם
את האמת נמאס לי להיות פה זה באמת משערת שאולי גם לחלק או שלא זה מדכא אותי לקרוא פה ולראות את כמה הקיצוניות השמאלנית כביכול רוצה שלום ואבה אבל שונאת מה זה שונאת חלק מאחיה
הרי זה ידוע שבלי החומה היו עוד משפחות שכולות וכן מה לעשות טרור מנטרלים בעזרת כוח אי אפשר להיות יפי נפש ולהגיד להם אמן לכל מה שיגידו אני לא אומרת שהם לא סובלים אבל רבאק יש גבול עד כמה אפשר להאשים את צה"ל או אותנו מדינות ערב טחונותתתת עשירות שיטפחו את הפלשטינאים במקום לתת להם נשק למוות!
הרבה יותר משהיא חומה בטחונית, היא חומה פוליטית. חומה שחוצה בין אדמות, בין כפרים, בין משפחות. היה אפשר למנוע את כל הסבל המיותר הזה, אבל למה? כל המרבה הרי זה משובח, מסתבר.