נו?

אסתי69

New member
זוד זוד אתה מוכן להביא את

הכדשורים נגד כאבים? כי נראה לי פה המקרה חמור במיוחד וואי...

קשה לך לאכול אותי אה אסתי?

תגידי את האמת אבל אל תבלפי מי לוקח כדורים אני או את?אני בטוח שאת .יודעת למה?כי את כבדה לאללה

דרך אגב אסתי

הסתכלתי גם על התמונה בכרטיס שלך ..את האמת אפילו מעבר חצייה לא הייתי עובר איתך .אז קחי כדור תגידי לילה טוב .אולי מחר תקומי ותגידי וואלה בא לי לתת חיבוק לעיני מלאך ................

עיניים, בוא פה רגע אחד ..

צ'מע חבוב, א. גבר חזק לא צועק. אם צועק, סימן שהוא קטן וחסר כריזמה וצריך לצעוק כדי שיבחינו בו. ב. אם אני מתעצבנת, זה לא בריא גם כי יש לי קשרים בהנהלה, אבל בעיקר בגלל שמי שמעצבן אותי - אני מתעלמת ממנו. ג. יחס מזלזל ופוגעני כלפי מי מיושבי הפורום, מעיד על רמה נמוכה.. לא חבל לך? ד. יש לך שילוב מדהים של יופי, אופי וסגנון? האופי עד עכשיו לא מצא חן בעיני וכך גם הסגנון. אולי היופי כן ימצא חן אבל בלי שני הראשונים אין צ'אנס. ה. ד' היתה דעתי על ו' שלך. ועכשיו אם תרצה להישאר איתנו, כדאי שתבקש סליחה מאסתי על יחס פוגעני, תרגיע קצת את הצעקותתתתתת ובוא נתחיל מחדש. הולך?

פומלית ואני חשבתי את אובייקטיבית

אם תיסתכלי על ההודעות שלי כאן תראי שאני די נחמד וכמובן פירגנתי לך בכייף .אם תיסתכלי אחורה תראי שאסתי כתבה שאני צריך כדורים ..אז הגבתי לה כנדרש . א.סגנון כתיבה עם אות ארוכה מראה על אהבה גדולה ולא צעקה ב.אני דווקא לא קטן ..1.87 ג.בא לי לראות אותך מתעצבנת אבל רק עלי ד.אם יש לך קשרים בהנהלה תסדרי לי לעזור לך בניהול הפורום שלך ה.אותי הזמנת למפגש? ו.בקשר לאסתי תגידי לה אולי אני באמת משתמש בכדורים למה היא מוסיפה לי עוד כדורים? ז.את יודעת מה?יש לי הרגשה שניהיה אחלה חברים ח.מה דעתך על ז

לפחות יש לך חוש הומור.

אבל אל תפגע באסתי, ולא באחרים ואני לא מנהלת הפורום, רק מארחת. וכשיהיה מפגש - כולם יוזמנו.

מארחת????

תודה רבה על האירוח..ככה מארחים?איפה הקפה חתיכת עוגה..את יודעת מה תעלי רגע על הגיפ שלי נעשה סיבוב בהרים אני אלמד אותך אייך מארחים . פומלית וואלה אין לי כלום נגד אסתי ..את יודעת מה ?תתקרבי רגע עוד עוד עוד יופי ככה ..תגידי לאסתי ארוחה עלי . והכי חשוב פומלית חיוך שווה המון ואין לו ערך לא בכסף ולא בממון . טוב עכשיו לוקח הגיטרה ומנגן ושר ומתבונן על הפורום .

אסתי69

New member
פומלית ../images/Emo25.gif תודה

ומלאך.........על הארוחה ויתרתי עוד באותו לילה של המסרים אבל תודה לגבי הכדורים פשוט שמתי לב שהמקרה שלך הוא סבל קשה מדי ורציתי להקל עליך סוג הכדור אליו התכוונתי הוא נגד כאבים ולא אחר ולישון אני הולכת כשבא לי... שמחה שהתמונה לא מצאה חן בעיניך אחרת הייתי באמת נבהלת ועכשיו...... הייתי מציעה לך לנגן לפומלית סרנדה קצת יותר רגועה :)

עכשיו ראיתי אסתי

תגידי איזה ארוחה במסרים את מדברת?ואת אומרת שהמקרה שלי הוא סבל קשה ן\ורצית להקל עלי..אז אסתי אני מאחל לך שתיקחי כדורים כל החיים שלךךךךךךךךךךךך יחתיכת זבללללללללללל ..ולמנהל הפורום או למנהלת אייך לא מחקתם הודעה כזאת ???אסתי את תולעת אמיתית גם בתמונה וכנראה גם בחיים ..ובפעם הבאה ממליץ לך לא להתעסק עם כל אחד כי את לא יודעת מי נמצא בצד השני חתיכת תולעתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

Master Eagle

New member
עיני מלאך המוות

החיים והמוות ביד הלשון והפעם עברת את הגבול ואני חושב שאני מביע את דעתם של כל חברי הפורום השפויים שעבורנו אתה לא קיים אז ילד מפגר שכמוך, לך תמצא מקום אחר להתעלק עליו לפני שבאמת מלאך המוות יראה לך את עיניו מקרוב קרוב....

nerissa

New member
יא דפקט עם פין נפול מינימלי שכמותך!

לך מכאן כבר! קישתא הנה מקום בשבילך http://www.tapuz.co.il/forums/forum.asp?forum=203 שמישהו יוציא כבר את הזבל החוצה?? זה מתחיל להסריח בסלון של זוד..

Z o d i a c

New member
טוב בוא נבהיר משהו

ידידי הנכבד (או שלא), העוזרת כבר היתה השבוע ונקתה את הבית. נשמח לשמור עליו נקי כפי שהיה עד עכשיו. את נהר הטינופת אתה מתבקש לסתום במיידי. אם אתה לא יכול נשמח ללוותך החוצה. קאפיש??

calba 2

New member
למה להגיב לו בכלל???

זה מה שהוא מחפש. זודיאק, אין אפשרות לחסום טפילים שכאלו?

אייבורי

New member
מה עניין שמיטה להר סיני

אההההההההה עושים סקס, יוצאים לטיול, עושים סקס, אחר כך מנגל, לא עושים סקס הולכים לישון ואז עושים סקס. בעצם תמיד עושים סקס (למעט עכשיו בתקופת הסקסלסיות)

למעלה