נו............

sapir aloud555

New member
נו............

חבר'ה אם לא תוזיזו פה כלום יהיה לי יותר קשה בראיון! אני צריכה להסביר להם למה לא למחוק את הפורום וכל זה, ואתם עוזרים לזה להתממש! כן כן אם אתם לא כותבים זה הורסססססססס......... אז תכתבו. וד"א- יש עיתון של TOTP ויש שם מלאאאאאאאאא דברים על אלאוד...... וגם כתבה עם שרה... קניתי אותו למרות שהוא 32 שקל...
טוב ביי, ותזכרו לכתוב משהו...........!

sapir aloud555

New member
אני לא הולכת לראיון.

בגללכם. תכתבו משהו או שאני לא אקבע איתם פגישה. איך אני יכולה להסביר להם למה לא למחוק את הפורום כשאתם לא כותבים כאן?! אם תמשיכו ככה, הפורום ימחק ואתם יודעים את זה. אני לא אוכל להסביר להם כלום אם לא תכתבו! אז ייאלה תעשו משהו או שאני מוותרת על הכל.

תכתבי את משהו../images/Emo70.gif

תצילי את הפורום
יש לך 3 אפשרויות: 1. לפתוח שרשור סתמי (שזה מה שאת אוהבת) 2. לדבר על משהו שלא קשור לפורום
3. להביא עוד שאלונים ארוכים ומשעממים (אני יודע עליכם כבר הכל)

sapir aloud555

New member
כן כן כן..

אני שונאת שירשורים סתמיים! שונאת אותם! למה שהפורום ישרוד רק כשאני כותבת? הא? לכתוב דברים שלא קשורים לפורום, זה לא המומחיות שלי, כי כמעט כל מה שאני כותבת בכל פורום אפשרי זה עליהן.... [דוגמאות: מיוז, בלו, ועוד כמה.. אם תשאל אותם הם יגידו לך שכמה פעמים אני דיברתי עליהן..
] להביא שאלון ארוך ומשעמם? אני אחפש, אבל זה הכבר נהיה עוד יותר משעמם כי רוב השאלות דומות.. כתבתי למעלה שיש עיתון TOTP

sapir aloud555

New member
המשך נתקע לי..

כתבתי למעלה שיש עיתון TOTP שיש שם מלא דברים על אלאוד, וזה לא מזיז לאף אחד ממכם. שאני שמה חדשות כמעט אף אחד לא מגיב. איך אתם רוצים שאני ארגיש שאתם מזניחים ככה תפורום? איך? אני ממש רוצה שהפורום ימשיך כאן אבל אף אחד לא עוזר לי. אז אולי פעם אחת ולתמיד מישהו ישים משהו שיעזור לפורום? משחק או משהו? אוף! אני אנסה לעשות משהו, אבל שתעשו גם אתם כי אני לא יכולה להשאיר את הפורום הזה בכוחות עצמי, כי איאפשר פורום עם איש אחד. אי אפשר.

sapir aloud555

New member
שאלון

אתה אמרת אתה גם תענה. וגם כל השאר. הנה: [לקוח מפורום השבט, אל תשפטו אותי על השאלות.] 1. השם שלי: 2. כינוי\ם: 3. ארץ לידה: 4. בית ספר ומסלול: 5. איך היית רוצה להיקרא: 6. תבלין מועדף: 7. שתיה מועדפת: 8. דאורדורנט\בושם: 9. שמפו וקונדישינר: 10. האם שחית בעירום פעם: 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: 12. צבע מועדף: 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: 14. חברים\ות הכי טובים\ות: 15. כרית אחת או שתיים: 16. חיות מחמד: 17. סרט מועדף: 18. מוזיקה בכללית: 19. מכונית אידיאלית: 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: 21. אוכל מועדף\ שנוא: 23. חבר\ה לעתיד: 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: 25. היחסים עם ההורים : 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: 27. ממתק מועדף: 28. נעליים מועדפות: 29. שיר מועדף: 30. אתר מועדף: 31. ספורט מועדף (לצפייה): 32. הספורט המועדף (למשחק): 33. הרגע הכי משפיל בחייך: 34. איזה חג אתה הכי אוהב: 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: 36. אוספים: 37. מה הפחד הכי גדול שלך: 38. תגיד מילה טובה...: 39. ספר מועדף: 40. עיתון מועדף: 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: 42. כמה טיפים מהחיים: 43. מועמד פוליטי: 44. מפלגה: 45. חום או קור: 46. מכתב דואר או אי מייל: 47. זמר אהוב : 48. זמרת אהובה: 49. להקות: 50. סרט מצוייר אהוב: 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: 52. אתה שונא אנשים ש..: 53. אתה שונא מקומות ש..: 54. אני אוהב/ת: 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: 57. מה הכי מגעיל אותך: 58. מה את/ה הכי אוהב?: 59. משפטים שלך לסיכום: 60. הפורמים שלך: 61. הפורמים שאת/ה כותב/ת בהם: 62. הפורמים שאת/ה רק קורא/ת בהם: 63. מי החברים שלך בפורום הזה: 64. מהו הפורום האהוב עלייך: ועוד משהו, לשאלה 64 "אל תכתבו לי בלי להעליב _____" כי אין לי כוח לקרוא את זה אוקי? תכתבו מה שבא לכם, ולי זה לא משנה, כי כבר ראיתי את ההתיחסות שלכם לפורום הזה.

EdenLovesMartin

New member
התשובות שלייייייייייי

1.השם שלי: עדן. 2. כינוי\ם: עדנוש, גורדיטה (שמנמונת בספרדית), ענה (אל תשאלו אותי למה). 3. ארץ לידה: ישראל. 4. בית ספר ומסלול: מקיף א' אשדוד, מסלול: מב"ר (מסלול בגרות רגיל). 5. איך היית רוצה להיקרא: רוז. 6. תבלין מועדף: אמממ... לא יודעת.... 7. שתיה מועדפת: קוקה קולה דיאט. 8. דאורדורנט\בושם: בושם - דולצ'ה גבאנה ונואה. 9. שמפו וקונדישינר: head&shoulders. 10. האם שחית בעירום פעם: לא. 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: ממש לא! 12. צבע מועדף: כחול תינוק (baby blue). 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: לא. 14. חברים\ות הכי טובים\ות: חברות הכי טובות - ניקול, לודה, טניה, ומרינה. חברים הכי טובים - מרטין ואיליה. 15. כרית אחת או שתיים: אחת. 16. חיות מחמד: אין. 17. סרט מועדף: "לב אמיץ" עם מל גיבסון. 18. מוזיקה בכללית: הכל חוף מטראנסים. 19. מכונית אידיאלית: פולקסוואגן. 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: "אוקיי", "סבבה". 21. אוכל מועדף: ספגטי בולונז. 22. אוכל שנוא: אפונה. 23. חבר\ה לעתיד: אמממ... יש לי כבר חבר, ואני לא מתכוונת להחליף אותו בעד שום הון שבעולם! 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: לא. 25. היחסים עם ההורים : 'סדר. 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: אנגליה, ארגנטינה או ספרד. 27. ממתק מועדף: כל דבר שמכיל בתוכו שוקולד. 28. נעליים מועדפות: נעלי ספורט. 29. שיר מועדף: ג'ניפר לופז ומארק אנתוני "no me ames". 30. אתר מועדף: www.westlife-luvers.net. 31. ספורט מועדף (לצפייה): כדורגל אנגלי. 32. הספורט המועדף (למשחק): כדורגל. 33. הרגע הכי משפיל בחייך: לא נראה לי שאני הולכת לשתף אתכם בזה. 34. איזה חג אתה הכי אוהב: פסחחחחחחחחחחח!!!! 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: אהה? מה אתם רוצים ממני? 36. אוספים: לא אוספת כלום. נראה לכם שאני בגיל המתאים בשביל לאסוף משהו??? אני כמעט בת 19!!! 37. מה הפחד הכי גדול שלך: מוות! 38. תגיד מילה טובה...: יופי! חחחחחח 39. ספר מועדף: הספרים מסדרת "הארי פוטר". 40. עיתון מועדף: Smash Hits! 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: "חברים". 42. כמה טיפים מהחיים: אה? מה אתם רוצים????? 43. מועמד פוליטי: לא נכנסת לפוליטיקה! 44. מפלגה: מה, תגידו, אתם דיסלקטים? אמרתי שאני לא נכנסת לפוליטיקה! 45. חום או קור: חוםםםםםםםםםםםםם 46. מכתב דואר או אי מייל: תלוי ממי... אם זה מישהו מהמשפחה אז בדואר, ואם זה חברים אז אימייל. 47. זמר אהוב: רובי וויליאמס. 48. זמרת אהובה: קיילי מינוג. 49. להקות: ווסטלייף, גירלז אלאוד. 50. סרט מצוייר אהוב: "טום וג'רי". 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: ביישנית, איכפתית, נעלבת מכל דבר וסימפטית. 52. אתה שונא אנשים ש..: מתעללים באחרים ושופטים אותם רק לפי המראה. 53. אתה שונא מקומות ש..: הם יותר מידי צפופים. 54. אני אוהב/ת: את חבר שלי - מרטין. 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: בריאן מקפדן! 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: ראה תשובה בשאלה מס' 52. 57. מה הכי מגעיל אותך: לראות דם! 58. מה את/ה הכי אוהב?: שום פעם? את חבר שלי מרטין. 59. משפטים שלך לסיכום: אה? 60. הפורומים שלך" אין לי. 61. הפורמים שאת/ה כותב/ת בהם: ווסטלייף, גירלז אלאוד וטלנובלות. 62. הפורמים שאת/ה רק קורא/ת בהם: אטומיק קיטן. 63. מי החברים שלך בפורום הזה: אמממ... היחידה שרושמת לי בפורום הזה היא ספיר... 64. מהו הפורום האהוב עלייך: ווסטלייף.

sapir aloud555

New member
אם ענית גם אני אענה.......

1. השם שלי: ספיר ראיין! 2. כינוי\ם: ספירוש גב ראיין [סתם הלוואי..] גב' אלאוד? [זה באמת..] 3. ארץ לידה: ישראל. 4. בית ספר ומסלול: ריגלר...בעעעעעעעעעע 5. איך היית רוצה להיקרא: ניקולה חחחחחחחחח... 6. תבלין מועדף: מאיפה לי? 7. שתיה מועדפת: ענבים מוגז 8. דאורדורנט\בושם: ליידיי ספיד סטייק.. חחחחחחח..... שאלה מטומטמת.. 9. שמפו וקונדישינר: זה משתנה לעיתים קרובות... פינוק נגיד...צצצצצצצ.. 10. האם שחית בעירום פעם: לא בעעעעעעע זה לא יקרה לעולם. 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: כן מאוד אוהבת לצחוק...... 12. צבע מועדף: כחול תכלת 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: אכילת מסטיק באמצע שיעור אמרתי? דיבור באמצע השיעור וכל מיני כאלה.. 14. חברים\ות הכי טובים\ות: חיה, לי, מיכאל [פחחחחחחחחח] דן, וזהו אני חושבת.. 15. כרית אחת או שתיים: 1 16. חיות מחמד: היה 7 כלבים..חחחח.. ועכשיו יש תוכי.. 17. סרט מועדף: שישי הפוך.. [ועדיין אני מחכה לסרט האיימה של האלאודס..] 18. מוזיקה בכללית: רוק פופ 19. מכונית אידיאלית: לא יודעת. 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: "אז" "מה השעה" "ש.ב?!" "מבחן?!?!" 21. אוכל מועדף\ שנוא: מועדף: פירה וכל מה שקשור לתפו"א שנוא: נקניקיות [כולל הפסטרמות וכל הגועל נפש הזה..]..חחחחחחחח כמו ניקולה... צצצצצ... 23. חבר\ה לעתיד: לי ראיין? 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: לא. 25. היחסים עם ההורים : טובים.. 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: בריטניהה UKKKKKK 27. ממתק מועדף: צ'יפס.. 28. נעליים מועדפות: לא יודעת חחחחחחחח.. 29. שיר מועדף: כל השירים של אלאוד..... 30. אתר מועדף: GIRLS ALOUD NEWS 31. ספורט מועדף (לצפייה): לא יודעת לא אוהבת ספורט 32. הספורט המועדף (למשחק): לא אוהבת ספורט 33. הרגע הכי משפיל בחייך: לא יודעת... 34. איזה חג אתה הכי אוהב: פסחחחחחחחחחחחחחחחחחח.. 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: אני לא אהיה לסבית בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע! 36. אוספים: פוסטרים. [לא כל פוסטר, רק של הלהקות האהובות] 37. מה הפחד הכי גדול שלך: ג'וקים, וכל השאר.. 38. תגיד מילה טובה...: בלעעעעעעע 39. ספר מועדף: שיחה ממתינה 2 40. עיתון מועדף: TOTP! [ואתם יודעים למה..] 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: HITLIST UK. CD:UK TOTP 42. כמה טיפים מהחיים: לא יודעת... 43. מועמד פוליטי: שונאת פוליטיקהה 44. מפלגה: שונאת אמרתי? 45. חום או קור: LIFE GOT COLDDDDDDDDDDDD 46. מכתב דואר או אי מייל: תלוי 47. זמר אהוב : לי ראיין, דניאל בדינגפילד 48. זמרת אהובה: כל האלאודס 49. להקות: גירלס אלאוד, בלו, ווסטלייף, ועוד [ראו כרטיס] 50. סרט מצוייר אהוב: לא יודעת פוקימון חחחחחחחחחח 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: ..................... 52. אתה שונא אנשים ש..: מקללים המון, חושבים את עצמם מלכים, יורדים על אנשים וכו' וכו' 53. אתה שונא מקומות ש..: צפופים... 54. אני אוהב/ת: את לי ראיין! חחחחח [ואלאוד..] 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: לי ראיין..? 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: אמרתי כבר לא? 57. מה הכי מגעיל אותך: שמחטטים באף מולי....עושים גרעפסים...... 58. מה את/ה הכי אוהב?: לשמוע אלאוד? לראות את לי ראיין? 59. משפטים שלך לסיכום: בלעעעעע בלעעעעעע בלעעעעעעעעע 60. הפורמים שלך: ראה כרטיס 61. הפורמים שאת/ה כותב/ת בהם: ראה כרטיס 62. הפורמים שאת/ה רק קורא/ת בהם: אין, אני בד"כ כותבת בפורמים שמעניינים אותי 63. מי החברים שלך בפורום הזה: כולכם פה חברים. 64. מהו הפורום האהוב עלייך: להקת גירלז אלאוד.

תשובות

. השם שלי: חיה בדינגפילד 2. כינוי\ם: גב' בדינגפילד/ חיה'לה........... 3. ארץ לידה: בריטניה. 4. בית ספר : ריגלר... 5. איך היית רוצה להיקרא: ויקטוריה 6. תבלין מועדף: בולונז..... 7. שתיה מועדפת: מוגז 8. דאורדורנט\בושם: FA.. 9. שמפו וקונדישינר: הוואי.. 10. האם שחית בעירום פעם: "כן" 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: כן מאוד אוהבת לצחוק...... 12. צבע מועדף: תכלת 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: דיבור עם ספיר בשיעור ערבית, נו זה היה רק לדק'!!! 14. חברים\ות הכי טובים\ות: , דן,ספיר, לי, ניקולה, שריל, קים, SARAH, נאדין, וכל החיקוייאדה+ראש בייצה... 15. כרית אחת או שתיים: 1 16. חיות מחמד: כלב <שטני.....> 17. סרט מועדף: אמריקן טריפ..... 18. מוזיקה בכללית: היפ הופ\רוק\פופ\רנב\סול. 19. מכונית אידיאלית: 4*4 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: אה 21. אוכל מועדף\ שנוא: מועדף: שניצל, צ'ייפס וסלט! שנוא: סושי 23. חבר\ה לעתיד:הוא כבר בהווה, דניאל שלי 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: כן!!!!!!!!!!!! 25. היחסים עם ההורים : 100% 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: UK 27. ממתק מועדף: פסק זמן.... (ספיר, צ'יפס זה לא ממתק, זה חטיף איאיאי...) 28. נעליים מועדפות: KILLER........... 29. שיר מועדף: כל מה שקשור לדן אהובי 30. אתר מועדף: דניאל בדינגפילד.קום 31. ספורט מועדף (לצפייה): WWE 32. הספורט המועדף (למשחק): כדורסל 33. הרגע הכי משפיל בחייך: לא משנה! 34. איזה חג אתה הכי אוהב: פסח(א).. 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה:לאימא שלי, לא הייתי מספרת לה.... מה הקשר ת'אמת..אני לא אהייה גם, יש לי את דן 36. אוספים: תמונות 37. מה הפחד הכי גדול שלך: נחשיםםם.. 38. תגיד מילה טובה...: ישוע 39. ספר מועדף: שיחה ממתינה 2 40. עיתון מועדף:טופ אוף דה פופס 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: דיסמסד-משוחררים...בMTV 42. כמה טיפים מהחיים: תהייה סבלני... נו..לא יודעת.. תקבל ת'שונה... 43. מועמד פוליטי: ימין מתון 44. מפלגה: ליכוד 45. חום או קור: קור, עם דן... מתכת לשמיכה...אממממ!!! 46. מכתב דואר או אי מייל: אימייל ודואר! 47. זמר אהוב : דן שלי! 48. זמרת אהובה: כל האלאודס 49. להקות: תסתכלו בכרטיס... אין לי כוח לפרט שוב!!! 50. סרט מצוייר אהוב: דראגון ב Z................ באמת... נו נגיד פוקימון 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: חמודה, חמודה, חמודה וחכמה 52. אתה שונא אנשים ש..: תופסים מעצמם, ולא יודעים שממש אין על מה... 53. אתה שונא מקומות ש..: הם צפופים ועכורים. 54. אני אוהב/ת: את דן..איזו שאלה רטורית... 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: אזזהו, שזה לא אפלטונית... 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: אמרתי כבר לא, איזה שאלון מטומטם... 57. מה הכי מגעיל אותך: שמגרבצים 58. מה את/ה הכי אוהב?: אוהבת מלא דברים..... 59. משפטים שלך לסיכום: שאלון מייגע! 60. הפורמים שלך: תסתכלו בכרטיס לא? 61. הפורמים שאת/ה כותב/ת בהם: כנ''ל! שיו... בשביל זה כתוב את זה בכרטיס הרי, לא??! 62. הפורמים שאת/ה רק קורא/ת בהם: אין, 63. מי החברים שלך בפורום הזה: כולכם פה חברים. 64. מהו הפורום האהוב עלייך: GA

sapir aloud555

New member
קרעת אותייייייי חחחחחחחחחחחחחח

אני גם מוסיפה לחבריי הכי טובים את לי,חיה, דן, ניקולה [לא מציאותי], שריל [גם לא הלוואי], קים [הלוואי אמרתי?], SARAH [הלוואי..], נאדין [הלוואי..], וכל החיקוייאדה... מואאאאאאאאאאאאאאאאאאן!!! [תשכחו משכתבתי מיכעעעעעעעעעעעל....]

ramoni

New member
חיה בקשר לשאלה 31

את רצינית? או שאת מנסה לצחוק עלי, ואוי ואוי למי שיצחק עלי, הוא לא יוכל חמץ בחים שלו..(מתקשר לשאלה 11)

sapir aloud555

New member
חחחחחחחחחחחחחחח..

רם חחחחחחחחח.......... קורע אחד.. למה שהיא תגיד סתם? ולמה לה לצחוק עלייך? חחחחחחח....... [
! יש חמץ בא*ור... סתם יציאה] אולי תענה בשביל הכיף או משהו?

ramoni

New member
../images/Emo123.gif כן ואל תתפלי

אם בנתניה יעלמו באופן מסתורי כל הפיתות והלחמניות אחרי פסח, רק כי חיה צחקה עלי

sapir aloud555

New member
בסדר..

הם יעלמו עד לסוף פסח...... חחחחחחחח....... *מחכה לתשובות* *משועממת.........*

רם מתוק

אני לא אתנפל עלייך, כי נראה לי שהכרתי אותך די טוב.....
............... אמממ..... באמת זה חמוד לצפות בWWE אני צופה בזה בזכות אחי, שמטורף על זה..הוא אוהב את אלוף העולם... לא יודעת מה שמו...שכחתי....הוא כזה מפחיד GOD.... ת'אמת יש מלא חמודים שם.... אבל בת'כלס, אהבתי, באמת! וגם את מאתיו.... הוא סולן חמוד,עם קול טוב!.

ramoni

New member
שמחתי להכיר גם אותך

והאלוף המפחיד הזה שדברת אליו הוא כבר לא אלוף העולם, לפני שבועים הוא הפסיד את התואר למשהו אחר.. אבל אזבי זה נבזי ואלים ומעורר חלחלה למה עלמת חן שכמוך תצפה בזה.?

רם רם רם רם...

למה עלמת חן שכמוני תרצה לצפות בדבר נזבי שכזה....... אמממ......אולי בגלל שאחי אמר לי לצפות בזה??!??! ציינתי זאת מקודם, אז שים
......
........

למעלה