תשובות
. השם שלי: חיה בדינגפילד 2. כינוי\ם: גב' בדינגפילד/ חיה'לה........... 3. ארץ לידה: בריטניה. 4. בית ספר : ריגלר... 5. איך היית רוצה להיקרא: ויקטוריה 6. תבלין מועדף: בולונז..... 7. שתיה מועדפת: מוגז 8. דאורדורנט\בושם: FA.. 9. שמפו וקונדישינר: הוואי.. 10. האם שחית בעירום פעם: "כן" 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: כן מאוד אוהבת לצחוק...... 12. צבע מועדף: תכלת 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: דיבור עם ספיר בשיעור ערבית, נו זה היה רק לדק'!!! 14. חברים\ות הכי טובים\ות: , דן,ספיר, לי, ניקולה, שריל, קים, SARAH, נאדין, וכל החיקוייאדה+ראש בייצה... 15. כרית אחת או שתיים: 1 16. חיות מחמד: כלב <שטני.....> 17. סרט מועדף: אמריקן טריפ..... 18. מוזיקה בכללית: היפ הופ\רוק\פופ\רנב\סול. 19. מכונית אידיאלית: 4*4 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: אה 21. אוכל מועדף\ שנוא: מועדף: שניצל, צ'ייפס וסלט! שנוא: סושי 23. חבר\ה לעתיד:הוא כבר בהווה, דניאל שלי 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: כן!!!!!!!!!!!! 25. היחסים עם ההורים : 100% 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: UK 27. ממתק מועדף: פסק זמן.... (ספיר, צ'יפס זה לא ממתק, זה חטיף איאיאי...) 28. נעליים מועדפות: KILLER........... 29. שיר מועדף: כל מה שקשור לדן אהובי 30. אתר מועדף: דניאל בדינגפילד.קום 31. ספורט מועדף (לצפייה): WWE 32. הספורט המועדף (למשחק): כדורסל 33. הרגע הכי משפיל בחייך: לא משנה! 34. איזה חג אתה הכי אוהב: פסח(א).. 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה:לאימא שלי, לא הייתי מספרת לה.... מה הקשר ת'אמת..אני לא אהייה גם, יש לי את דן 36. אוספים: תמונות 37. מה הפחד הכי גדול שלך: נחשיםםם.. 38. תגיד מילה טובה...: ישוע 39. ספר מועדף: שיחה ממתינה 2 40. עיתון מועדף:טופ אוף דה פופס 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: דיסמסד-משוחררים...בMTV 42. כמה טיפים מהחיים: תהייה סבלני... נו..לא יודעת.. תקבל ת'שונה... 43. מועמד פוליטי: ימין מתון 44. מפלגה: ליכוד 45. חום או קור: קור, עם דן... מתכת לשמיכה...אממממ!!! 46. מכתב דואר או אי מייל: אימייל ודואר! 47. זמר אהוב : דן שלי! 48. זמרת אהובה: כל האלאודס 49. להקות: תסתכלו בכרטיס... אין לי כוח לפרט שוב!!! 50. סרט מצוייר אהוב: דראגון ב Z................ באמת... נו נגיד פוקימון 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: חמודה, חמודה, חמודה וחכמה 52. אתה שונא אנשים ש..: תופסים מעצמם, ולא יודעים שממש אין על מה... 53. אתה שונא מקומות ש..: הם צפופים ועכורים. 54. אני אוהב/ת: את דן..איזו שאלה רטורית... 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: אזזהו, שזה לא אפלטונית... 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: אמרתי כבר לא, איזה שאלון מטומטם... 57. מה הכי מגעיל אותך: שמגרבצים 58. מה את/ה הכי אוהב?: אוהבת מלא דברים..... 59. משפטים שלך לסיכום: שאלון מייגע! 60. הפורמים שלך: תסתכלו בכרטיס לא? 61. הפורמים שאת/ה כותב/ת בהם: כנ''ל! שיו... בשביל זה כתוב את זה בכרטיס הרי, לא??! 62. הפורמים שאת/ה רק קורא/ת בהם: אין, 63. מי החברים שלך בפורום הזה: כולכם פה חברים. 64. מהו הפורום האהוב עלייך: GA