נו??

באלאדיה

New member
נו??

איך היה הסוף שבוע? התחלנו כבר לשמוע דיווחים מן החאן, מי היה בסדנה של פיפי? ואיך היה במסיבת הג'אם עם אורלי פורטל? ובכלל - איך היה בפורים? התחפשתן כולכן לרקדניות בטן? אני הייתי אתמול בשתי מסיבות ורקדתי בסביבות ה- 10 שעות נטו. ואני לא בנויה לזה. אני כבר מתחילה להרגיש את המחיר שאשלם... אני מתה על פורים

מסיבה אחת ../images/Emo149.gif ../images/Emo13.gif

אני הייתי במסיבה אחת. כל השבת נחתי ואגרתי כוחות למסיבה הזאת,
בהכירי את מגבלותי. היתה יופי של מסיבה. היו כמה שהביאו את צעיף המטבעות שלהן והתחפשו לרקדניות. רואים שחוגי ריקודי הבטן תפסו נוכחות בשטח
רקדתי המון.... עכשיו כואבות לי האוזניים..
שבוע טוב לכולם
אורנה

lydiamai

New member
אני הייתי בסדנה של פיפי. הייה אחלה

באחלה. ממש נהנתי ביותר - והייתי יכולה להשאר עוד כמה שעות. מיד אחרי הסדנא, הייתי במסיבת פורים משפחתית. פירוט על הכיף שעשינו שם יש בכתבה הזו: http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-2497234,00.html אז הרגליים והזרועות כואבים מהסדנא, והקול הלך לי מהמסיבה. ולקינוח יש לי שני ילדים בבית שהחליטו לשגע אותי סופית.

לידיה ../images/Emo140.gif

קראתי את המאמר שלך ועוד מאמר שלך שמצאתי במדור ההוא ומאד נהניתי משניהם בעיקר מהעיניין האנושי, חברתי, אוירתי. על המתכונים דילגתי, כי בישול זה לא הקטע שלי...
תנוחי טוב היום אורנה

lydiamai

New member
תודה,

ואם מענין אותך - פשוט תקישי את שמי על חיפוש בארכיון של אותו אתר, ותמצאי עוד דברים שאולי תאהבי. ובינינו - המתכונים היו רק תירוץ.

ayelet 24

New member
אני עייפה מפורים../images/Emo70.gif ../images/Emo2.gif

אני אחרי שיעור ריקודי בטן ביום שבת, אחרי מסיבה בערב אותו היום, אחרי פאב אתמול בערב ולפני עוד אחד היום - ובין לבין המון
עבודה
לגבי תחפושת, לא ממש התחפשתי אבל . . . לקחתי את זר הפרחים מפלסטיק "הוואי" ושמתי אותו על המותניים כמו צעיף וככה הגעתי וניענעתי בכל השיעורים והמסיבות. עכשיו אני צריכה חופש מפורים. איילת, שקצת הרבה עייפה.

tlingit

New member
נו, להיות ושתי כל כך נמרצת וגם ללכת

לכל המסיבות האלה... אני לא מתפלאת שאת עייפה
נשמע שהיה לך כיף בפורים. יופי. מדי פעם זה טוב מאד לגמור את האנרגיות שלנו על דברים כייפיים. הם בעצם ממלאים לנו מצברים.
מנוחה טובה איילת

למעלה