חתונה
היה פשוט מדהים. מרגש. נהדררררררררררר התחיל באולם סטנדרטי, עם אורחים סטנדרטיים (חוץ משולחן קטן בפינה שכל הזמן עשו שטויות.. כמו לדחוף ידיים אחת לרעותה ולבדוק את מצב הגילוח במקומות נסתרים, או דום שהושיב סאביתו על ברכיו ועשה לה דברים מוזרים, או קליעה למטרה: ג'ינג'ית מחורפנת צלפה תותים לאיזו סקסית שישבה מעבר לשולחן עם פה פתוח..) תזכירו לי לא להזמין אותנו לחתונה שלי בגלגול הבא. מופרעים! ורקדנו קצת, התרגשנו המוןנמון בחופה (שמלה לבנה, חליפה וכל זה, כתובה, רב אמא בשמלה שחורה עם פרח על הפרונט של השימלה, אבא המום בחליפה שתלויה עליו כאילו היא בעונש..) בחצות התקפלנו ופנינו למועדון. אוהוווווווווו.. שם - רק בגלל איזו פומלית אחת שמחרמנת אותי כבר שבוע, התחלתי לרקוד כשאני "מאמצת" לי אחת עסיסית במיוחד ומתמזמזת איתה קשות. היא כמעט בלעה לי את הלשון (כאילו אני לא).. מכשפה ניצחה על מכירת עבדים שעשו לי כאבי שחלות (הביאו שלושה חשפנים שריריים/מקועקעים כאלה עם זוג לחמניות שהציצו מבעד לתחתון גזור מאחור בהתאם.. כאלה שיודעים להקפיץ את החזה ואת הלחמניות מאחור.. ביקשתי בצורה מנומסת שיראו לי איך הם מקפיצים ככה גם אתה מיקדימה - לא רצו! בעעעעעעעעע ) נמכרה שפחה חביבה אחת (שאחר כך הצטרפה אלי בליווי החתונה הבדסמית) סשן אחד עם עבד הבית, סשן מטורף של מלכה ושפחתה (שתי פריקיות סקסיות), נמכר איין המהולל הקרוסדרסר (העבד של המלכה אם) שהגיע בתסרוקת תלתלים מכוערת להפליא עם סרטים, שמלת רשת אדומה ועירום לגמרי תחתיה - מה שכן יש לו זוג רגליים סקסיות שחבל על הזמן
. הוא נמכר בזול. לא זול מספיק. נראה לי שזה נורא העליב אותו.. ואז הגיע השעה שלוש החתונה הבדסמית החלה פשוט מרגש. היה לי הכבוד ללוות מעט את הצמד חמד.. התחיל סשן קצר שכלל הצלפות, משחקי שעווה וקרח וכשהחתן העבד המיועד כבר התחיל לרחף - הזחילו אותו לרגלי כלתו/מלכתו שישבה בשמלה כלה ענקית על הבמה הנמוכה. וזה היה מרגש! היא הקריאה לו את נדרה, כולנו בכינו שם חוץ ממנה.. אחר כך הוקראה הכתובה הבדסמית (ערוכה בצורה מדהימה על ידי דום עסיסי למדי ומעורר תאבון בעצמו.. אבל ששששששששששש.. אל תגלו שגיליתי
) טקס הקילור עצמו לאחר קריאת הכתובה שכלל ענידת קולר יפיפה שעוצב על ידי השפחה אמילי המוכשרת (זה לא לעולם ה..פומבי) וענידת תליון שייכות (ליומיום) וזהו בשעה חמש גררתי עצמי הביתה ולמיטה.. עייפה אך מרוצה