כן
• *אתה אוהב לעשות העתק הדבק ?ו עדי וזהו ו√ זאת לא הייתה אני, זאת הייתה רוח. אבל סבתא חושבת אחרת... • *אתה אוהב לעשות העתק הדבק ?ו עדי וזהו ו√ זאת לא הייתה אני, זאת הייתה רוח. אבל סבתא חושבת אחרת... • *אתה אוהב לעשות העתק הדבק ?ו עדי וזהו ו√ זאת לא הייתה אני, זאת הייתה רוח. אבל סבתא חושבת אחרת... • *אתה אוהב לעשות העתק הדבק ?ו עדי וזהו ו√ זאת לא הייתה אני, זאת הייתה רוח. אבל סבתא חושבת אחרת... • *אתה אוהב לעשות העתק הדבק ?ו עדי וזהו ו√ זאת לא הייתה אני, זאת הייתה רוח. אבל סבתא חושבת אחרת... • *אתה אוהב לעשות העתק הדבק ?ו עדי וזהו ו√ זאת לא הייתה אני, זאת הייתה רוח. אבל סבתא חושבת אחרת... • *אתה אוהב לעשות העתק הדבק ?ו עדי וזהו ו√ זאת לא הייתה אני, זאת הייתה רוח. אבל סבתא חושבת אחרת... • *אתה אוהב לעשות העתק הדבק ?ו עדי וזהו ו√ זאת לא הייתה אני, זאת הייתה רוח. אבל סבתא חושבת אחרת... • *אתה אוהב לעשות העתק הדבק ?ו עדי וזהו ו√ זאת לא הייתה אני, זאת הייתה רוח. אבל סבתא חושבת אחרת... • *אתה אוהב לעשות העתק הדבק ?ו עדי וזהו ו√ זאת לא הייתה אני, זאת הייתה רוח. אבל סבתא חושבת אחרת... • *אתה אוהב לעשות העתק הדבק ?ו עדי וזהו ו√ זאת לא הייתה אני, זאת הייתה רוח. אבל סבתא חושבת אחרת... • *אתה אוהב לעשות העתק הדבק ?ו עדי וזהו ו√ זאת לא הייתה אני, זאת הייתה רוח. אבל סבתא חושבת אחרת... • *אתה אוהב לעשות העתק הדבק ?ו עדי וזהו ו√ זאת לא הייתה אני, זאת הייתה רוח. אבל סבתא חושבת אחרת... • *אתה אוהב לעשות העתק הדבק ?ו עדי וזהו ו√ זאת לא הייתה אני, זאת הייתה רוח. אבל סבתא חושבת אחרת... • *אתה אוהב לעשות העתק הדבק ?ו עדי וזהו ו√ זאת לא הייתה אני, זאת הייתה רוח. אבל סבתא חושבת אחרת... • *אתה אוהב לעשות העתק הדבק ?ו עדי וזהו ו√ זאת לא הייתה אני, זאת הייתה רוח. אבל סבתא חושבת אחרת... • *אתה אוהב לעשות העתק הדבק ?ו עדי וזהו ו√ זאת לא הייתה אני, זאת הייתה רוח. אבל סבתא חושבת אחרת... • *אתה אוהב לעשות העתק הדבק ?ו עדי וזהו ו√ זאת לא הייתה אני, זאת הייתה רוח. אבל סבתא חושבת אחרת... • *אתה אוהב לעשות העתק הדבק ?ו עדי וזהו ו√ זאת לא הייתה אני, זאת הייתה רוח. אבל סבתא חושבת אחרת... • *אתה אוהב לעשות העתק הדבק ?ו עדי וזהו ו√ זאת לא הייתה אני, זאת הייתה רוח. אבל סבתא חושבת אחרת... • *אתה אוהב לעשות העתק הדבק ?ו עדי וזהו ו√ זאת לא הייתה אני, זאת הייתה רוח. אבל סבתא חושבת אחרת... • *אתה אוהב לעשות העתק הדבק ?ו עדי וזהו ו√ זאת לא הייתה אני, זאת הייתה רוח. אבל סבתא חושבת אחרת... ...................