נו...

נו...

מה קורה עם מנהל הפורום??? למה לא מנהלים כבר את הפורם יש כאן אנשים ממש סבבה שיכולים לנהל אותו דוגמא ב.ן נ.ת.ן או Shlump אז יאללה תבחרו כבר

ShLuMp

New member
אמ...

נראה לי שdansh הציע את עצמו לא? ואני לא יודע אם אני ממש מתאים אבל חפיף באמת תעדכנו אותנו מה קורה... ובן נתן באמת מתאים אבל נראה לי שהוא לא רוצה

זיגהייל

New member
איזה אפס בכיין אתה

"בלה בלה בלה לא כיף שאין מי שינהל לי את החיים..." יהודי.

שתוק יא נמושה

אל תענה לו בכלל יא פישר קטן עכשיו לך תאונן עם הזין חסר העורלה שלך או משהו...

Ignition

New member
תאריך ושעת ההודעה: 13/10/02 20:40:

תאריך ושעת ההודעה: 13/10/02 20:40:27 שם: Dead Swedish Girl נושא: שתוק יא נמושה תוכן: אל תענה לו בכלל יא פישר קטן עכשיו לך תאונן עם הזין חסר העורלה שלך או משהו... תאריך ושעת ההודעה: 13/10/02 20:40:27 שם: Dead Swedish Girl נושא: שתוק יא נמושה תוכן: אל תענה לו בכלל יא פישר קטן עכשיו לך תאונן עם הזין חסר העורלה שלך או משהו... תאריך ושעת ההודעה: 13/10/02 20:40:27 שם: Dead Swedish Girl נושא: שתוק יא נמושה תוכן: אל תענה לו בכלל יא פישר קטן עכשיו לך תאונן עם הזין חסר העורלה שלך או משהו... תאריך ושעת ההודעה: 13/10/02 20:40:27 שם: Dead Swedish Girl נושא: שתוק יא נמושה תוכן: אל תענה לו בכלל יא פישר קטן עכשיו לך תאונן עם הזין חסר העורלה שלך או משהו... תאריך ושעת ההודעה: 13/10/02 20:40:27 שם: Dead Swedish Girl נושא: שתוק יא נמושה תוכן: אל תענה לו בכלל יא פישר קטן עכשיו לך תאונן עם הזין חסר העורלה שלך או משהו... תאריך ושעת ההודעה: 13/10/02 20:40:27 שם: Dead Swedish Girl נושא: שתוק יא נמושה תוכן: אל תענה לו בכלל יא פישר קטן עכשיו לך תאונן עם הזין חסר העורלה שלך או משהו... תאריך ושעת ההודעה: 13/10/02 20:40:27 שם: Dead Swedish Girl נושא: שתוק יא נמושה תוכן: אל תענה לו בכלל יא פישר קטן עכשיו לך תאונן עם הזין חסר העורלה שלך או משהו... תאריך ושעת ההודעה: 13/10/02 20:40:27 שם: Dead Swedish Girl נושא: שתוק יא נמושה תוכן: אל תענה לו בכלל יא פישר קטן עכשיו לך תאונן עם הזין חסר העורלה שלך או משהו... תאריך ושעת ההודעה: 13/10/02 20:40:27 שם: Dead Swedish Girl נושא: שתוק יא נמושה תוכן: אל תענה לו בכלל יא פישר קטן עכשיו לך תאונן עם הזין חסר העורלה שלך או משהו... תאריך ושעת ההודעה: 13/10/02 20:40:27 שם: Dead Swedish Girl נושא: שתוק יא נמושה תוכן: אל תענה לו בכלל יא פישר קטן עכשיו לך תאונן עם הזין חסר העורלה שלך או משהו... תאריך ושעת ההודעה: 13/10/02 20:40:27 שם: Dead Swedish Girl נושא: שתוק יא נמושה תוכן: אל תענה לו בכלל יא פישר קטן עכשיו לך תאונן עם הזין חסר העורלה שלך או משהו... תאריך ושעת ההודעה: 13/10/02 20:40:27 שם: Dead Swedish Girl נושא: שתוק יא נמושה תוכן: אל תענה לו בכלל יא פישר קטן עכשיו לך תאונן עם הזין חסר העורלה שלך או משהו... תאריך ושעת ההודעה: 13/10/02 20:40:27 שם: Dead Swedish Girl נושא: שתוק יא נמושה תוכן: אל תענה לו בכלל יא פישר קטן עכשיו לך תאונן עם הזין חסר העורלה שלך או משהו... תאריך ושעת ההודעה: 13/10/02 20:40:27 שם: Dead Swedish Girl נושא: שתוק יא נמושה תוכן: אל תענה לו בכלל יא פישר קטן עכשיו לך תאונן עם הזין חסר העורלה שלך או משהו... תאריך ושעת ההודעה: 13/10/02 20:40:27 שם: Dead Swedish Girl נושא: שתוק יא נמושה תוכן: אל תענה לו בכלל יא פישר קטן עכשיו לך תאונן עם הזין חסר העורלה שלך או משהו... תאריך ושעת ההודעה: 13/10/02 20:40:27 שם: Dead Swedish Girl נושא: שתוק יא נמושה תוכן: אל תענה לו בכלל יא פישר קטן עכשיו לך תאונן עם הזין חסר העורלה שלך או משהו... תאריך ושעת ההודעה: 13/10/02 20:40:27 שם: Dead Swedish Girl נושא: שתוק יא נמושה תוכן: אל תענה לו בכלל יא פישר קטן עכשיו לך תאונן עם הזין חסר העורלה שלך או משהו... תאריך ושעת ההודעה: 13/10/02 20:40:27 שם: Dead Swedish Girl נושא: שתוק יא נמושה תוכן: אל תענה לו בכלל יא פישר קטן עכשיו לך תאונן עם הזין חסר העורלה שלך או משהו... תאריך ושעת ההודעה: 13/10/02 20:40:27 שם: Dead Swedish Girl נושא: שתוק יא נמושה תוכן: אל תענה לו בכלל יא פישר קטן עכשיו לך תאונן עם הזין חסר העורלה שלך או משהו... תאריך ושעת ההודעה: 13/10/02 20:40:27 שם: Dead Swedish Girl נושא: שתוק יא נמושה תוכן: אל תענה לו בכלל יא פישר קטן עכשיו לך תאונן עם הזין חסר העורלה שלך או משהו... תאריך ושעת ההודעה: 13/10/02 20:40:27 שם: Dead Swedish Girl נושא: שתוק יא נמושה תוכן: אל תענה לו בכלל יא פישר קטן עכשיו לך תאונן עם הזין חסר העורלה שלך או משהו... תאריך ושעת ההודעה: 13/10/02 20:40:27 שם: Dead Swedish Girl נושא: שתוק יא נמושה תוכן: אל תענה לו בכלל יא פישר קטן עכשיו לך תאונן עם הזין חסר העורלה שלך או משהו... תאריך ושעת ההודעה: 13/10/02 20:40:27 שם: Dead Swedish Girl נושא: שתוק יא נמושה תוכן: אל תענה לו בכלל יא פישר קטן עכשיו לך תאונן עם הזין חסר העורלה שלך או משהו... תאריך ושעת ההודעה: 13/10/02 20:40:27 שם: Dead Swedish Girl נושא: שתוק יא נמושה תוכן: אל תענה לו בכלל יא פישר קטן עכשיו לך תאונן עם הזין חסר העורלה שלך או משהו... תאריך ושעת ההודעה: 13/10/02 20:40:27 שם: Dead Swedish Girl נושא: שתוק יא נמושה תוכן: אל תענה לו בכלל יא פישר קטן עכשיו לך תאונן עם הזין חסר העורלה שלך או משהו... תאריך ושעת ההודעה: 13/10/02 20:40:27 שם: Dead Swedish Girl נושא: שתוק יא נמושה תוכן: אל תענה לו בכלל יא פישר קטן עכשיו לך תאונן עם הזין חסר העורלה שלך או משהו... תאריך ושעת ההודעה: 13/10/02 20:40:27 שם: Dead Swedish Girl נושא: שתוק יא נמושה תוכן: אל תענה לו בכלל יא פישר קטן עכשיו לך תאונן עם הזין חסר העורלה שלך או משהו... .............

*אתה אוהב לעשות העתק הדבק ?

זאת לא הייתה אני, זאת הייתה רוח.

Ignition

New member
כן

• *אתה אוהב לעשות העתק הדבק ?ו עדי וזהו ו√ זאת לא הייתה אני, זאת הייתה רוח. אבל סבתא חושבת אחרת... • *אתה אוהב לעשות העתק הדבק ?ו עדי וזהו ו√ זאת לא הייתה אני, זאת הייתה רוח. אבל סבתא חושבת אחרת... • *אתה אוהב לעשות העתק הדבק ?ו עדי וזהו ו√ זאת לא הייתה אני, זאת הייתה רוח. אבל סבתא חושבת אחרת... • *אתה אוהב לעשות העתק הדבק ?ו עדי וזהו ו√ זאת לא הייתה אני, זאת הייתה רוח. אבל סבתא חושבת אחרת... • *אתה אוהב לעשות העתק הדבק ?ו עדי וזהו ו√ זאת לא הייתה אני, זאת הייתה רוח. אבל סבתא חושבת אחרת... • *אתה אוהב לעשות העתק הדבק ?ו עדי וזהו ו√ זאת לא הייתה אני, זאת הייתה רוח. אבל סבתא חושבת אחרת... • *אתה אוהב לעשות העתק הדבק ?ו עדי וזהו ו√ זאת לא הייתה אני, זאת הייתה רוח. אבל סבתא חושבת אחרת... • *אתה אוהב לעשות העתק הדבק ?ו עדי וזהו ו√ זאת לא הייתה אני, זאת הייתה רוח. אבל סבתא חושבת אחרת... • *אתה אוהב לעשות העתק הדבק ?ו עדי וזהו ו√ זאת לא הייתה אני, זאת הייתה רוח. אבל סבתא חושבת אחרת... • *אתה אוהב לעשות העתק הדבק ?ו עדי וזהו ו√ זאת לא הייתה אני, זאת הייתה רוח. אבל סבתא חושבת אחרת... • *אתה אוהב לעשות העתק הדבק ?ו עדי וזהו ו√ זאת לא הייתה אני, זאת הייתה רוח. אבל סבתא חושבת אחרת... • *אתה אוהב לעשות העתק הדבק ?ו עדי וזהו ו√ זאת לא הייתה אני, זאת הייתה רוח. אבל סבתא חושבת אחרת... • *אתה אוהב לעשות העתק הדבק ?ו עדי וזהו ו√ זאת לא הייתה אני, זאת הייתה רוח. אבל סבתא חושבת אחרת... • *אתה אוהב לעשות העתק הדבק ?ו עדי וזהו ו√ זאת לא הייתה אני, זאת הייתה רוח. אבל סבתא חושבת אחרת... • *אתה אוהב לעשות העתק הדבק ?ו עדי וזהו ו√ זאת לא הייתה אני, זאת הייתה רוח. אבל סבתא חושבת אחרת... • *אתה אוהב לעשות העתק הדבק ?ו עדי וזהו ו√ זאת לא הייתה אני, זאת הייתה רוח. אבל סבתא חושבת אחרת... • *אתה אוהב לעשות העתק הדבק ?ו עדי וזהו ו√ זאת לא הייתה אני, זאת הייתה רוח. אבל סבתא חושבת אחרת... • *אתה אוהב לעשות העתק הדבק ?ו עדי וזהו ו√ זאת לא הייתה אני, זאת הייתה רוח. אבל סבתא חושבת אחרת... • *אתה אוהב לעשות העתק הדבק ?ו עדי וזהו ו√ זאת לא הייתה אני, זאת הייתה רוח. אבל סבתא חושבת אחרת... • *אתה אוהב לעשות העתק הדבק ?ו עדי וזהו ו√ זאת לא הייתה אני, זאת הייתה רוח. אבל סבתא חושבת אחרת... • *אתה אוהב לעשות העתק הדבק ?ו עדי וזהו ו√ זאת לא הייתה אני, זאת הייתה רוח. אבל סבתא חושבת אחרת... • *אתה אוהב לעשות העתק הדבק ?ו עדי וזהו ו√ זאת לא הייתה אני, זאת הייתה רוח. אבל סבתא חושבת אחרת... ...................

מה הבעיות שלכם??

אז מה אתם עושים בארץ למה באתם לפה בכלל??? מדינת ישראל- מדינת היהודים

O MY GOOOOD

New member
!daed swedish girl

מה נסגר את/ה מטומטם/ת לגמרי?!!!!! תשתוק/י כבר חתיכת פרזיט מושתן קצת כבוד לא הרבה רק קצת.... גם אני לא יהודי מלא... אז מה ?!!! חתיכת חרא מסריח!ש 30 ערביםבלי עורלה יאנסו אותך...

OPERATi0N_iVY

New member
מה??!? אתה לא יהודי מלא????

כדאי לך לעוף מהארץ תוך 24 שעות יא זבל מסריח, גוי מזדיין שבא להתנחל במדינה של יהודים... נצלן מסריח...

למעלה