נו???

melancholy man

New member
כי אני סוג של דביל

האמת, כתבתי את זה במקום אחר, איגי, הוא ענק של רוק אנד רול, בטח הפרפומר הכי גדול בתולדות הרוק (אחרי מיק, בעיני, אבל זה לא חשוב), אבל האמת היא, שהסטוג'ס, לא באמת עושים לי את זה. זה הכי רוק אנד רול שיכול להיות ולראות אותו זו בטח חוויה מדהימה, אם אוהבים את הסטוג'ס ואם לא, וזה כנראה מה שגרם לי להתלבש בשביל ללכת בכל זאת להופעה אתמול בערב, אבל עבר עלי סוף שבוע כל כך נוראי ומוזר שוויתרתי בסוף, הבנתי שהיה מדהים.

מבטיחה לך שהופעה כזו

היא מזור בטוח לכל נוראות ומוזרות שהיא. פשוט לשכוח את כל הצרות, לקפוץ ולצרוח I wanna be your dog - זה עובד. גם אני כמעט ולא הלכתי. המצפון המפותח-מדי שלי הזכיר לי שעוד לא גמרתי להכין את החומר לישיבה של היום בבוקר. אבל בסוף שכנעתי את עצמי שלראות את איגי יותר חשוב. וכמו שהמבקרים כותבים: איגי שר על החיים, בועט בנאחס, והוא דוגמא לכולנו. מוואלה: http://e.walla.co.il/?w=/272/1133676&tb=/i/10890921

melancholy man

New member
בהתחשב במה שאני שומע מאתמול

אין לי שום ספק, אני מתחיל להרגיש, או להבין שפיספסתי לגמרי את איגי, אתן לזה עוד צ'אנס, חוץ מזה, עוד משהו מ nrg

pasteran

New member
תשמע מלנכולי

אחת מן השתיים: או שתדבר עם איגי שיחזור לסיבוב נוסף עבורנו או שאני ממציא מכונת זמן ונחזור שנינו להופעה... אגב, האפשרות השנייה עלולה לגרום למערכת השמש להפוך לדוב-נמלים.

melancholy man

New member
אתה רוצה להגיד שמערכת השמש היא לא דב נמלים?

הגיע הזמן לשנות את זה. אני מחכה...

pasteran

New member
למההההההההההההההההההההה

ועוד בשביל לוגיקה ויתרתי על זה. שיקח אותי השד הרע

ch15

New member
התלבטתי גם...

זה לא בדיוק המוזיקה האהובה עלי... בסוף הלכתי ואני לא מצטער...נהניתי מכל רגע....ההופעה הכי אנרגתית שיצא לי לראות...הבחור פשוט פרפורמר ענק נותן את כל כולו לקהל....

zappa19

New member
שלום לכולם

למי יש תמונות באיכות טובה מההופעה אתמול?

למעלה