נו מתי הוא יבוא?
מ מצוטטת New member 21/2/06 #5 ../images/Emo79.gifחכי נא עוד רגע....... ו....... על כפיו אותה יביא.......
מ מצוטטת New member 21/2/06 #12 אז אם ככה......./images/Emo79.gif זה אומר....... ש........ חיכית(י) לו(ך) יותר מדי זמן הקיץ שוב ברח והוא(את) לא כאן חיכיתי לו(ך) יותר מדי זמן.... רגע...... לא אני אמרתי זה פבלו רוזנברג
אז אם ככה......./images/Emo79.gif זה אומר....... ש........ חיכית(י) לו(ך) יותר מדי זמן הקיץ שוב ברח והוא(את) לא כאן חיכיתי לו(ך) יותר מדי זמן.... רגע...... לא אני אמרתי זה פבלו רוזנברג
D destiny36 New member 21/2/06 #13 שיר מדהים באמת חיכיתי לו יותר מידי זמן יותר מידי חיכיתי יותר מידי זמן והוא בכלל כאן?
מ מצוטטת New member 21/2/06 #14 ../images/Emo9.gif עכשיו אני זוכר{ת} היסטוריות שחלפו מציצה{ץ} על התמונות: פני{ם} קורנים מאושר וקשה, קשה, קשה שלא ל {להירדם.} {על ש....}חיכיתי לך יותר מדי... וללא התוספות זה גם הוא הכבודו.....ב'מת אחלה איך ש'הוא שר לשמוע לו ת'מבטא ולגמרת
../images/Emo9.gif עכשיו אני זוכר{ת} היסטוריות שחלפו מציצה{ץ} על התמונות: פני{ם} קורנים מאושר וקשה, קשה, קשה שלא ל {להירדם.} {על ש....}חיכיתי לך יותר מדי... וללא התוספות זה גם הוא הכבודו.....ב'מת אחלה איך ש'הוא שר לשמוע לו ת'מבטא ולגמרת
מ מצוטטת New member 21/2/06 #19 אין דVר........./images/Emo8.gif לפעמים לא נוח ומרגיז, לפעמים אין כוח להעיז, אך פתאום מופיע שיר עליז, שר לי ומודיע ומכריז: ש....אין דבר,הנה כבר זה עבר....... לא, לא............ גם הפם לא אני א.מנור{ז"ל}
אין דVר........./images/Emo8.gif לפעמים לא נוח ומרגיז, לפעמים אין כוח להעיז, אך פתאום מופיע שיר עליז, שר לי ומודיע ומכריז: ש....אין דבר,הנה כבר זה עבר....... לא, לא............ גם הפם לא אני א.מנור{ז"ל}
D destiny36 New member 21/2/06 #10 גם שם יש פקקים? ../images/Emo10.gif../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif
D destiny36 New member 21/2/06 #18 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif