נו?

galgal0ne

New member
לא לי ../images/Emo10.gif

משינה פה ב 12 לחודש, כבר יש כרטיסים

OrlyNL

New member
היה מ-ע-ו-ל-ה ../images/Emo70.gif

איזו הופעה, ואיזה קהל אדיר, ממש כמו לראות הופעה בארץ.... יותר חוויות ואולי גם תמונות יותר מאוחר כשאני אתאושש קצת

billc

New member
../images/Emo24.gifמזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo77.gif

ושוב, הגרסא של ה ../images/Emo11.gif

יצאנו מהבית לכיוון האירוע , כשמרחוק כבר ניתן היה לזהות את האירוע לפי הדגלים של ישראל מהצד של הגן שבו התרחש האירוע, ואילו מהצד השני היו הפגנות עם דגלי פלשתין (והפעם צצו להם גם דגלי עירק- פטנט חדש ! ). נכנסנו פנימה (עם כל הכבוד, בניגוד לאירוע שבו מחדשים עם להקות שונות כל שנה, ההפגנות נושאות את אותו האופי... ואחרי שמה שעברה שיצא לי לראות הפגנה של פלשתינים נגד ישראל - השנה בוגרי " הפגנת פלשתין מחזור 06' בהחלט לא חידשו כלום"). האירוע עצמו היה מושקע וברמה, והשתתפו בו אלפי יהודים (והמון ישראלים כמובן) מהאזור... היה מאד נחמד, לא יצא לי לפגוש אנשים שאני מכיר (מרוב ההמון שהיה שם כנראה..), ובכל זאת, ההרגשה שלמרות שאתה בחו"ל אתה נמצא עם המון אנשים שיש לך מכנה משותף איתם הייתה גדולה מהחיים וממני. לי זה הספיק... ולמרות שלי זה הספיק.. הביאו לקינוח הופעה א-ד-י-ר-ה של "משינה" . הייתי מספר לכם על ההופעה, אלא שכל מילה טוב ככל שתהיה שאני אכתוב, תגרע ללא ספק מאיכות ההופעה.

למעלה