נו? (EAST COAST)

sashkashurik

New member
נו? (EAST COAST) ../images/Emo58.gif

טיילור כבר סיפרה לת'ורן, או שזה יימרח לעוד שנתיים? אם כן, איך הוא קיבל את זה? לא ייצא לי לראות ת'פרק מחר.

Mikel20

New member
זה קורה השבוע

במהלך שני הפרקים האחרונים של השבוע (חמישי-שישי ארה"ב הרגיל) היא מגלה לו את הסוד. אני קצת לא מבין מה קרה פתאום, הטוייסט הזה בגישה שלה הוא חד מדי , זה לא נראה לי הכיוון המקורי של העלילה הזאת.

Mikel20

New member
אצלך כנראה שכן

אם אני זוכר נכון את רואה כל פרק יום אחרי נכון? כי היא סיפרה לו את זה בשנייה האחרונה של הפרק של יום חמישי וביום שישי נראה את התגובה שלו...אז אצלך כנראה רק ביום שני תדעי מה קרה. לדעתי האנטר שיחקה מצויין עד עכשיו את הסצינה הזאת...נהנתי מכל רגע.

sashkashurik

New member
בבקשה, ספרו לי

את התגובה שלו - לא בא לי לחכות ליום שני, מה גם שאני אף פעם לא יודעת אם ייצא לי לראות פרק או לא.
אז, EAST COAST, אני סומכת עליכם.

M a g n u s

New member
פרקי השבוע ארה"ב../images/Emo58.gif

וואו, איזה שבוע רב תהפוכות בגזרת פורסטר- הייז, ומאכזב בגזרת פורסטר- מארונה. האמת היא שאני ממש מופתע שטיילור סיפרה לת'ורן והסגירה את עצמה- זה יותר מדי פשוט
ולשאלתך סאשה
ת'ורן כמובן אמר לה שהוא לא יכול אפילו להסתכל עליה. היא הרביצה שם נאום ארוך על כמה שהוא קורבן ועל כמה שהיא לא התכוונה, ובסוף הוא פשוט הסתובב אליה ועזב- בלי לומר מילה. אני חייב לציין שהאנטר נתנה משחק מצויין
לעומת זאת, המשולש רידג'- ברוק- ניק לא ממש התקדם לשום מקום- כצפוי. כאילו לא איזה שנתיים, שוב ברוק צריכה להחליט במי היא בוחרת... רק שהפעם סטפני רוצה שהיא תהיה עם רידג'- אני עוד לא סגור אם זה מועיל יותר או מזיק יותר לברוק. אני מנחש שמה שיקרה בסוף זה שהיא תפגוש את שיין, תתאהב בו ותזרוק את האחים מארונה ל

sashkashurik

New member
תודה על העדכון. ../images/Emo13.gif../images/Emo58.gif

ברוק לא מעניינת אותי בגרוש, אני מדלגת על כל מיני הודעות נוסח "ברוק-מלכה" ואף מנסה לדלג עליה בסידרה, למרות שאם לפעמים אני תופסת כמה דקות של פרק ודווקא בכמה הדקות האלה אני צריכה לסבול אותה... לעניינינו, אני באמת תוהה למה טיילור פתאום סיפרה לת'ורן את כל האמת, אחרי שכל-כך התאמצה להסתיר ממנו דברים. מצד שני, היא סיפרה לרידג' פתאום על זה שהיא שכבה עם ג'יימס, אז כנראה סודות זה לא הצד החזק של טיילור. נראה עכשיו אם ת'ורן יסגיר אותה למשטרה. צריך להיות מעניין.

M a g n u s

New member
היא כבר עשתה זאת בעצמה../images/Emo58.gif

היא התקשרה ללוטנט בייקר ואמרה לו שהיא זו שדרסה את דארלה- והוא שם אותה על speaker כדי שסטפני, פיבי והקטור (ששנייה לפני הכחישו בפניו שטיילור היא האחראית לתאונה) ישמעו אותה מתוודה.

aabbadd

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo18.gifארה"ב השבוע

אחח.... סוף סוף רואים קצת אור בקצה המנהרה, אני דווקא שמח שטיילור סיפרה לת'ורן את האמת, בחיבור בין שניהם לא הייתה כימיה והסיטואציה כלל לא הייתה אמינה, אני מקווה ומאמין עכשיו כשיחל המשפט של טיילור, שהעניינים יחזרו להיות הרבה יותר סוערים ומעניינים ולא ימשיכו את החיבור בין טיילור לת'ורן. בגזרת ברוק-ניק-רידג'-דונה, אני שמח שהגילוי של הבגידה של ניק והריצה של ברוק לרידג' תפריד בין דונה לרידג'. שניהם היו מאוסים יחד וכמו ת'ורן וטיילור בהחלט לא סיפקו את הסחורה. מעבר לכך אני כבר לא יודע מה הייתי רוצה שיקרה עוד עם הדמויות האלה כי נדמה שהכול כבר קרה ואנחנו בדרך למיחזור של העלילה ...
ושני דברים נוספים שקרו השבוע לשמחתי ולצערי :
- ג'קי מראה סימנים של חזרה, הויכוח שלה ושל סטפני היה נקודת התחלה טובה.
- אחרי בערך שבוע וקצת שלא ראינו אותו הקטור חזר לתמונה וחזר לעצבן ...

Mikel20

New member
../images/Emo47.gif יש לה שתי סצינות לאמי

להאנטר הכוונה....הסצינה בו היא משתלחת בסטפני אחרי פרשת המניות, והסצינה של היום, פשוט מעולה. גם לדעתי כל הקטע עם הוידוי היה פתאומי מדי, היו צריכים יותר לתת למערכת היחסים בינה לבין ת'ורן להתבשל, מה הוא מציע לה נישואין כ"כ מהר??? אהבתי את את הקטע בו לט. בייקר שם אותה על ספיקר ובו היא מתוודה על הכל, כשסטפני, פיבי והקטור בפנים המומות לא מאמינים שזה קורה להם. והכי חשוב, פרק בלי ברוק-ניק-רידג'-דונה והשטויות שלהם, תמיד מתקבל באהבה

sashkashurik

New member
אז זה אצלינו ביום שני...

אני לא עובדת בימי שני, נראה אם אצליח לראות משהו...

M a g n u s

New member
זה בדיוק מה שאני טוען../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שהעלילות פשוט לא אמינות- בראדלי לא נותן לשום דבר להתבשל... מצד אחד הוא מנסה לשמור את העלילות על אש גבוהה, אבל מצד שני קשה לי לקנות את זה שטיילור ות'ורן מאוהבים, כמו שקשה לי לקנות את דונה הפגועה או את דנטה שפתאום מאוהב בפלישיה עד למעל הראש...

Mikel20

New member
../images/Emo6.gif פאשלה בפרק של יום שישי

אם תסתכלו טוב תראו בדקה 02:18 של הפרק מישהו מחוץ לביקתה וברגע שהמצלמה עוברת לטיילור הוא "בורח" החוצה

M a g n u s

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifאולי זו../images/Emo27.gif

שילה שבאה לסגור חשבון עם טיילור אחרי ארבע שנים

../images/Emo58.gif פרקי השבוע ארה"ב

הדבר היחידי (כמעט) ששווה התייחסות זה השורות המעולות שסוזן פלנרי קיבלה כל השבוע. אני פשוט ישבתי והתפקעתי מצחוק מול המסך. גם כשהיא ניסתה למכור את הלוקשים לברוק, היתה לי תחושה שסוזן פשוט צוחקת מבפנים
אז טיילור התוודתה, וופי די דה, יאללה שתלך לכלא. ומייקל - ח"ח על האיש הבורח. מעולה

למעלה