נו, תחפושת

קיר קמט

New member
נו, תחפושת

אני מניח שאני לא הראשון ובוודאי לא האחרון בזמן הקרוב שיחפש פה רעיונות :) בכל מקרה, אני מחפש תחפושת. מעל הכל ולפני הכל, הכי חשוב זה הדאחקה. המחשבה מחוץ לקופסא. שיגידו "וואו, מאיפה הוא הביא את זה". פחות חשוב לי שזה יהיה יפה אסתטית או מושקע. שנה שעברה, למשל, התחפשתי לדורה. זה היה די אלתור של הרגע האחרון, אבל זה היה דורה. הכוונה שלי שנה שעברה הייתה להתחפש לבוראט, אבל היו כמה כשלים טכניים (הפיאות בארץ על הפנים, זה חתיכת כשל טכני)... אשמח לאיזשהן הצעות... תודה :)

KarinDi

New member
נסיונות...

אני חייבת להודות שתחפושות זה לא הצד החזק שלי...אני מאוד אוהבת להתחפש, התחפושות שלי אף פעם לא קנויות, אבל לא מאוד מקוריות....בכל זאת מנסה: - מלכת אסתר - בת הים הקטנה - גנגסטר - הומלס - מייקל ג'קסון - איפה אפי - דוור - להתחפש עם עוד מישהו/מישהי לחסיד וחסידה - משהו מצחיק שלא אני המצאתי: איש ירוק עם שלט: "אני צהוב, זה אתם עם הראש הכחול": - אלאדין - נהג מרוצים - לוח מודעות - חתול תעלול - מרבה רגליים - שפעת החזירים - פרה קדושה מצרפת קישור לכמה כתבות נחמדות בנושא נשמח לשמוע אם משהו בכיוון ולתת רעיונות נוספים אם יש צורך!

NoFaR815

New member
|שמאלה|

אם כבר להתלבש ב*כחול ולכתוב "אני צהוב לכם יש ראש כחול"

KarinDi

New member
פספסת את הפרק ב"פרפר נחמד"?

של ה"השתולללללו התגלגללללללו השתוללללו כל היום....וכך נוצר הצבע הירוק"?!?!? צהוב + כחול = ירוק...

NoFaR815

New member
חח אז אני מכירה את התחפושת הזו ../images/Emo6.gif

הצהוב והירוק יוצר כחול מורכב מידי בשביל אנשים D:

למעלה