נו, תגידו

tamarhp

New member
נו, תגידו

מרגישים שר"ח אדר מתקרב או עוד מוקדם מדי? מה עושים אצלכם בסניף לכבוד חודש אדר/פורים?

בטחחח מרגישים!

טוב, בסניף פחות.. אבל באולפנה כן.. אני יודעת ששבט שבות התחילו לעבוד על השוק פורים, והמדריכים כבר חושבים על מה להתחפש ב"חפש ת'מדריך", ובע"ה נעשה התנדבות של חב"ב באיזה בית אבות.. יהיה פורים משובח, בע"ה.

סמיילי8

New member
כןןן

תמיד מרגישים את חודש אדר חודשיים לפני שהוא מתחיל! השמיניסטיות תולות שלטים על ההכתרה שלהם אז תמיד יש הרגשה של פורים..

חחח... אצלנו אין כלום...

השמיניסטים המעאפנים שלנו נראה לי עוד לא חשבו מה הרעיון שלהם להכתרה.... חחח... כבר מרגישים את הריח של סופשנה... יאללה!!! עוד 3 שבועות נגמרת השנה!!! ד"א, איתמר, ר"ח אדר יוצא בראשון-שני שבוע הבא...

מרגישים..

אומנם בסניף שלי לא הייתי כבר קצת יותר מ-4 שנים. אבל בישיבה יש מריבות כבר חודש על ההכתרה (קם לו "המרד השפוף" שחושב שצריך לבטל את ההכתרה כי יש בה סיכון של פגיעה באנשים..) והתחלנו לתכנן פעילויות לחודש וכו'.. קיצר- "שמיניסטה"
שבוע טוב אגב

האמת שלא\:

אבל אנשים יקרים ראש חודש אדר הוא בהחלט הזדמנות וסיבה לחגיגה!! אז ביום ראשון הבא (לא מחר) בעז"ה כולללללללללם מגיעים לסיבוב שעריםםםםםםםםםםםםםםםםםםם בהר הבית
עם הרב הראשי של אוקראינה וכן אריאל זילבר בשירים חגיגייםםםםם התכנסות ב18:30 ברחבת הכותל, ב19:00 יציאה לסיבוב... תפיצו ובואו בהמוניכםםםם

פיץ 754

New member
סיבוב שערים

שווה שווה..נראלי אני מגיעה לסיבוב שערים בלנ"ד.

הסיבו"ש התבטל. ../images/Emo13.gif

בס"ד ובהשתדלותנו בגלל התרעות בהר הבית.חבל, אבל בעז"ה נתרה כולנו בר"ח ניסן, כשבעז"ה ביהמ"ק כבר יבנה...

isilme

New member
../images/Emo205.gif

מרגישים מרגישים.... אבל אני לא משתתפת במבצע שלנו...P: (אין לי כוח לשכבה שלי, הן מעצבנות) ההכתרה ממש בתחילת החודש, ביום של הסיבוב שערים.. :( ומההכתרה והלאה זה יהיה רק פעילויות וכאלה...

מרגישים=][=../images/Emo205.gif

עושים שוק פוריםםםם:) רק באסה ששבט נצח מארגנים את זה
יאיי פורום, משלוח מנות
*אגב, זאת רעות האכלנית, פשוט החלפתי כינויP:*

למעלה