נו, שוין

לורן29

New member
נו, שוין

אתמול ביקרתי לראשונה בפורום שלכם. חלפתי על הדפים, קראתי בעיון. כנראה ראיתי את הנולד. הבוקר פוטרתי. האם יש דבר-כל דבר, שעלי לדעת בתור "המובטלת הטריה"? החל ממתי מגיעים לי דמי אבטלה? (השבוע אקבל את מכתב הפיטורין ויקראו לי לבוא לקחת אותו) פיצויים-תוך כמה זמן אמורים להיכנס לי לחשבון? אני כל כך לא מבינה בזה. אני בת 29 ולראשונה מוצאת את עצמי מפוטרת. אודה לכל טיפ ועזרה של מידע שעלי לדעת תודה מראש וכמובן-בהצלחה לכולם

נתן.ל

New member
../images/Emo49.gif ../images/Emo13.gif

כמוני כמוך. הודיעו לי היום שהמשך עבודתי בחברתינו המצויינת לא תמשך. עכשיו צריך לכתוב קו"ח ולחפש עבודה חדשה. איזה כייף לנו אה? סוף זה תמיד התחלה של משהו אחר. האמת, אני מתרגש.

לורן29

New member
האמת? גרמת לי לחייך

והאמת שגם אני מתרגשת. קצת מבולבלת כי מעולם לא הייתי בסיטואציה הזו, אבל דרך חדשה ושונה זה תמיד טוב בהצלחה גם לך

נתן.ל

New member
בהצלחה לי לך ולכולנו

אני אמנם רק עכשיו קיבלתי את המכתב, יש לי עוד 30 יום של "עבודה". אני עדיין חדש בתחום, הידעת שצריך לכתוב קו"ח, נורא הצחיק אותי הקטע, שנים שלא חשבתי על קו"ח עכשיו פתאם צריך להזכר מתי למדתי ומתי עבדתי ואיפה. אני מתאר לעצמי שהקו"ח נראה זוועה בהתחלה, כל יום אני משפץ עוד ועוד. אבל ניחה, מעניין עכשיו לאיזה ראיונות מוזרים נוזמן, איזה עבודות מצחיקות יבקשו מאיתנו לבצע תמורת שכר רעב. שווה אולי להגיע ללשכת האבטלה, מה דעתכם?

לורן29

New member
../images/Emo13.gif

אני שיפצתי את הקו"ח הבוקר והעברתי להגהה אצל חברה שעבדה בעבר בכ"א ומבינה בתחום, והיא שיפצה לי אותם עוד קצת. וזהו-הם מוכנים למשלוח! כמו כן השגתי עבודה זמנית פעמיים בשבוע עם כסף "נקי" ביד כדי שיהיה לי כסף כיס ליום יום בלי שאצטרך לנגוע בחשבון הבנק. ושני ראיונות עבודה. יהיה פסדר מותר להיות אופטימים?

sher26

New member
היי לורן

קודם כל תרשי להשתתף בצערך זה לא נעים לקבל הודעה כזאת (אגב ציפית לזה?) חוץ מזה בשביל לקבל דמי אבטלה יש תנאים מסויימים את יכולה למצוא אותם באתר של ביטוח לאומי http://www.btl.gov.il/btl_indx.asp?name=avtala&type=g סתם מתוך סקרנות באיזה מקצוע את עוסקת?ומדוע פוטרת?

orom

New member
ובנוסף לאתר של ביטוח לאומי

את מוזמנת להעלות את קו"ח לפורום על מנת שנוכל לעזור לשפץ אותם. בנוסף בדף קישורי הפורום יש המון מידע בנושא סיום עבודה- את מוזמנת להעזר בו. וגם לחזור לפורום- להתייעצויות, שאלות וסתם לשפוך את הלב.

לרון,בהצלחה../images/Emo13.gif..כמוני כמוך

רק שההבדל הוא שאני מובטלת כבר 9 חודשים מהשחרור. ולך הייתה עבודה

למעלה