נו, ראיתם את האתר?

kedeman

New member
נו, ראיתם את האתר?

את התמונות שסוף סוף עלו מטיול חנוכה (ערוסי - קח משם את התמונה של קבוצת י"ב בעצם.... חכה! אני אשלח יותר טובה!) או את הטור החדש שכתבה ההיא נו... קטנה ורעשנית איך קוראים לזה אה כן! עדי!! (כן, הצלחתי להעלות אותו לפני מתעניינים!)

שי, נו באמת....

שי, אין לך במה להשוויץ על העובדה שהעלית כמה תמונות... דבר ראשון- יש שם ממש מעט תמונות של י"ב, ודבר שני- יש שם ממש מעט תמונות. לא סופקתי.
אני מציעה שתאסוף את כל התמונות שרצות פה בפורום ותכניס אותם, ורק אחר כך תוכל לעשות רעש.... ובקשר לתמונת פרידה של קבוצת י"ב- אני מופיעה רק בתמונה אחת ממצלמה אחת- מעניין אותי מי קיבל את התמונה הזאת. אנשים, תבדקו את התמונות שלכם- אני אמורה להיות ליד אורק'ה, באמצע. יום טוב שיהיה!

בקשר למה אני רצינית?

תראה, אם בקשר לנזיפה בשי- לא, אני לא רצינית, אבל בהחלט הייתי שמחה לראות עוד תמונות... זה עושה אחלה מצב רוח... שי, תרגש אותי, תחדש לי! אם בקשר לחיפושים אחרי התמונה הקבוצתית היחידה שצולמתי בה- כן, אני בהחלט מעוניינת לדעת מי קיבל אותה... אבל סתם מתוך התעניינות... לילה טוב שיהיה!

RMXXX

New member
היה נראה כאילו זילזלת בזה באמת...

וצריך להגיד לו כל הכבוד על העבודה שהוא עושה באתר, שאני יודע שהיא לא קלה. (כן שי אני יודע גם לפרגן...
)

kedeman

New member
העבודה עצמה קלה

הבעיה היא שכשחוזרים הביתה ב-22 אין זמן לעשות אותה שלא לדבר על כוח....

שקסי

New member
אבל למה אתם לא מגיבים??

אולי תגיבו על הטור שלי? עד שאני כותבת!! גם ככה קשה לי לכתוב...

taltoolit

New member
../images/Emo13.gif

אני את את שלי כבר אמרתי אז באותו יום..... :) אבל אני יגיד את זה שוווב: זה מקסיםםםם! YOU GO GIRL!!

RMXXX

New member
גם אני את שלי כבר אמרתי לך

כל הכבוד!! והמאמר הזה הולך להתלות אצלנו בחדר מדצים...

מעולההה

הפעם שמתם תמונות מגלבוע!!! פעם ראשוןנה שאני רואה אנשים מוכרים (כל "טיול חנוכה 2" הוא של גלבוע (לשם שינוי).. תמשיך ככה!!@

kedeman

New member
תמשיכו אתם ככה!

אני לא שלחתי את התמונות מישהו מגלבוע שלך! תמשיכו לשלוח תמונות ויהיו לכם יותר

s h e e p i t

New member
בעמוד הראשון של לב שרון

יש אנשים שלא מאצלינו... אבל שיהיה.... קח את התמונות ששמתי בפורום...

s h e e p i t

New member
עוד משהו...

יש משהו שמעצבן אותי... אחרי שפיתחתי את התמונות... והסתכלתי... אני תמיד מתחילה להתעמק בכל מני תמונות ויש משהו ששמתי לב.... אני יעלה את שתי התמונות... שימו לב לילדה שמסומנת באדום... אולי מישהו מכיר אותה.... אני רק רוצה להגיד שהתמונות צולמו בהפרשי זמן ומקום שונים...

לירום

New member
חחח...

כמו בצילומי מודיעין... כאן אפשר לראות את הניין שבתוכו...

חחחחחחחחח

אני לא בקשר איתה אני בקושי מכירה אותה פשוט היא תמיד בטיולים ואני מדברת איתה שם אם אני יזכור אני יגיד לה בטיול חרמון ואל תצחקי עליה היא חמודה!

למעלה