נו.. עברנו את 21.12.12 , ומה?

פרויז1

New member
נו.. עברנו את 21.12.12 , ומה?

יש נוטכנולוגיה.
יש שקיפות.
האביב הערבי המעושה היה לסתיו.

מה?...

susony

New member
שאלה מצויינת

אני יכול להגיד לך שמאז עברתי מהפך מאד חשוב בחיים,

עוד לא ברור לי מהו,
אבל איבטוח שעברתי .....

snoopytush

New member
אביב שולחת לך סיכום

על הקודקס שכתבתי קישורים ישלחו בהמשך שכן
אני עדיין צריכה לשמוע הרצאה בעברית ובאנגלית
ותמיד באנגלית לוקח לי יותר זמן חשבתי גם לכתוב
כמה מילים על כל הרצאה אז זה יקח מעט זמן.

גור42

New member
גם אני. אבל נראה לי שזה יותר קשור לגיל 40...

... מאשר לתחזיות אפוקליפטיות למיניהן.

גור42

New member
מזדקן? נהפוך הוא. אני אומר שהחיים...

...מתחילים בגיל 40. ומדובר בתהליך מודע שלקחתי על עצמי, תוך ניצול המומנטום של החלפת הקידומת.

ואני מניח שיש אנשים שעשו את אותו הדבר עם המומנטום של "נבואות 2012". שינוי אמיתי ממילא צריך להתחיל מתוך הבן-אדם עצמו, אז כל הויכוחים האלה עם האם לתאריך מסויים יש משמעות או לא מפספסים את הנקודה. המשמעות הסובייקטיבית זה הדבר היחיד שחשוב. ואני בעד לנצל כל quirk של הנפש האנושית כדי להתפתח ולצמוח.

Nachmanides

New member
החלפת קידומת ?

מדוע להיות שבוי של השיטה העשרונית דווקא ?
מנה את שנותיך על בסיס 16, והרי אתה כבן 28 במקום בן 40, ו"החלפת קידומת" היא עוד חזון למועד (שלא לדבר על הצרפתית, בה 81 מבוטא כ"ארבע פעמים עשרים ועוד אחת" - רמז לבסיס ספירה 20, שהיה נהוג כנראה עת הילך האדם יחף)...

IBP1

New member
הנה מה שחוזי העתידות (האסטרונומים ) מדברים

עליו ,קטן קל משקל (יחסית לכדור הארץ ) וביכולתו למחוק עיר בשקט ואו מספר מדינות אם יפגע באיזור רגיש במיוחד ....

מכנים אותו אפופיס ועד עתה נחשב לשחקן ביליארד גרוע .....בשל זה שמפספס את כדור הארץ כל שנה פעמיים כבר שנים רבות ....

החישוב שנעשה בעשור האחרון מדבר כי המזל שלנו עשוי להסתיים בשנת 2029 או בשנת 2036 ,תלוי אם גם בשנת 2029 יפספס אותנו .......

אחרי הפגיעה בצילה ברוסיה ובחרטום החלו לדבר על כך שצריך להגדיל את מספר הצפיות ...( אז אמרו ...)

נקווה שנחיה עד אז לראות מי המדינה הבאה שיפול עליה הפור לחטוף אחד כזה בשטחה בכדי שימשיכו לדבר על מה צריך לעשות ...(כי זה מה שהעולם ידע מאז ומעולם ) .

פרויז1

New member
קודם נעשה סדר באפשרויות :

המישור הראשון : בזירת החלל .

חו"ח אסונות כמו פגיעת מטראורית
שינויים לא צפוים בשמש - אומנם לא דיברו על זה אבל זה אפשרי לפחות תאורטית.

המישור השני - במישור הגאולוגי

השתוללות בלתי צפויה של טקטוניקת הלוחות למשל.
או שינויים חריפים במפלס גלעין כדור הארץ עם ביטוי לקליפונת הדקיקה.

המישור השלישי - באקלים
השפעות הקרחונים
שינויים מהירים בטמפ' גושי האויר העיקריים
טמפ' זרמי הים העיקריים

הופעת בעלי חיים זעירים עם השפעות על החי/צומח.
ומכאן מי שרוצה שיפליג לרוחניות :
הופעת תיזרים שהם כן/לא ידידותיים

עוד לא דיברנו על ביאת המשיח/מלחמה/שלום נצח.

שבוע טוב !

גור42

New member
2029 ו-2036 כבר מזמן לא רלוונטי

מדובר באסטרואידים שנתגלו לפני שנים והיה חשש (מזערי) לפגיעה, אבל היום כבר אין חשש כזה.

בכל מקרה, אם וכאשר יפגע בנו אסטרואיד, רוב הסיכויים שלא תהיה לנו שום אזהרה מוקדמת. וגם אין הרבה מה לעשות בעניין. זה פשוט כמעט בלתי-אפשרי לגלות גופים כאלה קטנים, אלא אם הם ממש ממש קרובים, ואז זה כבר מאוחר מדי.

למרבה המזל, הסטטיסטיקה פועלת לטובתנו. אסטרואיד קטן כמו זה שפגע ברוסיה לא מזמן, מכה רק פעם בכמה מאות שנים (בממוצע). הפעם האחרונה שהיה אירוע בסדר גודל כזה, זה היה ב-1908 (גם ברוסיה. כנראה שסלעי-חלל לא אוהבים את הרוסים משום מה). אירועי פגיעה יותר רציניים, הם כמובן הרבה יותר נדירים.

IBP1

New member
יש לי חדשות עבורך גור .

הלכת רחוק עד 1908 כאשר היה רצוי לחשוב על כמה שצפינו בהם בשנים האחרונות . זה לא שאין ,העניין בגילויים האחרונים הוא הגברת המודעות לאלה הנופלים .כאן בארץ לא מתיחסים אל זה בייחוס מסויים ובארצות הברית כבר לא מתרגשים מאותם אבנים הצונחים על רכבים בלי התראה מוקדמת .

למזלינו יש לנו מגן העושה לנו שירות נהדר ...( הירח )... שסופג אותם כמעט כל העת .
בעניין אפופיס ,מדובר באסטרואיד שהתגלה ב2004 ,הוא עדיין קיים ויש מעקב אחריו והוא עדיין נמצא במסלול קרוב ארץ . ואם הוא עדיין חוצה את מסלול כדור הארץ פעמיים בשנה כמו שעון שויצרי ,הוא עם משקלו וגודלו עומד להגיח פנים מול פנים עימנו כבר בשנת 2029 .ואם לא נפעל להסיטו .הוא על פי כל הפרמטרים הקיימים עומד לתת לנו בראש. .

יש לי חדשות בשבילך IBP1

היינו כבר בסרט הזה ולא קרה כלום , וזה סרט ורטואלי ,
מה אתה מכוייל לסיפורי הורטואלי החוזר על עצמו ?
צא ולמד היכן אתה , ועל תסמוך על אמצעי המדיה ,
גם חור באוזון אף פעם לא היה וגם כדור הארץ לא התחמם מעולם .
יש פילפול של שדים רשעים בו בפעולת המרחב =אוזון בקבלה ,
יש רוח הפוכה דהיינו חור .
ואם אתה חי בתוך הזיה כזו יכול להיות שגם תקבל סרטן ותמות מזה .
חלומות הזויים מסוכנים , שנועדו ליצור ולקיים אורח חיים חילוני ושתהיה שבוי בו ועוד תפעל בחלום למען הצלת העולם ,
וזה תמיד סיכרן אותי איך במסכי קיום מסויימים מקבצים את כל השמאלנים והגייז שרוצים שלום ולותר על הארץ ביחד ,
ואז הם חושבים שהם הרוב והם משפיעים ובכלל יש בחירה חופשית .
טוב נו בינתיים זה בורטואל ריאליטי ומחאות בפייסבוק , והאוכלוסיה הזו חוץ מרעש מקומי במסכיה , לא מהווה יותר מחצי אחוז מאוכלוסיית המסכים
ושאר 99.5 אחוז מהאוכלוסיה במסכיהם הם סטריטים וימניים ולא מוכנים לשום פשרה טריטוריאלית ובטח שלא מדינה פלשתנאית ,
ואם יעלמו עוד חיילים לשלום מספר אישי חרטא ברטא , כמו האלה ומורשתם ...!
זכור החצי אחוז אוכלוסיה פה הוא ההזוי , ולכם ההזיה הזו נורמאלית , ואיך ולמה ואיזה מדינה חרא ומנהיגים וטוב חוץ לארץ יותר .
ובכלל אתם רוצים אמריקה רק בעברית , בסרט ברוס אולמייטי האל יותר מסביר פנים מה ?!
וכמעט כמעט אתה קולט שזה חלום בעצם מה שקורה פה ,
אך החיים במייטריקס ?!
דוד

גור42

New member
כנס לאתר המעקב של נאס"א ובדוק בעצמך:

http://neo.jpl.nasa.gov/risk/

בטבלה השנייה רשומים הנתונים של כל האסטרואידים הידועים שיש איזשהו סיכוי (כמעט תמיד זניח) שיפגעו בכדור-הארץ ב-100 השנים הקרובות. אפופסיס מופיע בשורה העשירית, והתאריך הכי מוקדם הרשום לידו הוא 2060. כמו שאמרתי, 2029 ו-2036 כבר לא רלוונטי. וגם ב-2060, הסיכוי שאפופסיס יפגע בנו הוא פחות מ-1 ל-200,000. זה בערך שקול לסיכוי שתיהרג בתאונת דרכים בשבוע הקרוב. קלטת? זה שקול לסיכון שאתה לוקח מדי שבוע, בכל פעם שאתה חוצה את הכביש או נכנס לאוטו שלך. ותזכור שאנחנו מדברים פה על סכנה חד-פעמית, שאנחנו יודעים בבטחון מוחלט שהיא לא תהיה רלוונטית במשך 48 השנים הבאות... בקיצור, לא ממש סיבה לדאגה.

הגוף היחיד בטבלה הזו שמהווה סיכון לא זניח, הוא זה שצבוע בירוק בשורה השלישית (זו הסיבה שהוא צבוע בירוק). ואפילו במקרה של האסטרואיד הזה, הסיכוי לפגיעה רשום כ-0.057%. זה עדיין פחות מאחד לאלף, וגם כtן אנחנו מדברים פה על אירוע שאם הוא יקרה, זה יהיה בעוד למעלה מ-30 שנה (2048 לכל המוקדם).

וכן - מטאורים בסדר הגודל כמו זה שפגע ברוסיה ב-2013, נוחתים רק פעם בכמה מאות שנים. אבנים קטנות יותר, כמובן, נוחתות בתדירות גבוהה יותר, אבל הן פוגעות בפחות אנשים (אם בכלל). הסיכוי שתדרוס אותך משאית מחר, גבוה פי מיליונים רבים מהסיכוי שמטאור יפול לך על הראש. ובכל מקרה, ברור שאין שום קשר בין פגיעות נקודתיות (ונדירות) כאלה לבין דיבורים על סוף העולם.

לא עברתם

בדרך מכרתם את נשמתכם לשטן !
אתם פשוט עוד לא הגעתם להכנסת האורחים החמה בהמשך ...
דוד

פרויז1

New member
כל הזמן אותו האחד.

כשרציתי לקבוע ניק, פרויז היה תפוש. הוספתי 1 וזהו.

ערב טוב !

למעלה